- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Псуването
Да.А мъж като псува все едно птичка пее,така ли???Жените и мъжете са равни - живеем в 21 век, където мъжете и жените са равни.Така че щом един мъж може да псува, защо не и една жена?Просто хората със старото самосъзнание го имат за грозно и т.н.Вярно е, че е много грозно и просташко, но щом мъжът може да псува и жената да го търпи, то тя също може да псува и той да я търпи.Първоначално написано от comics
atakaПървоначално написано от devil_feel_f
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
emi da no jenite sme po nejni sazdaniq e ne e krasivo 1 momiche da psuva kato karucar a majete te sa po grubi i po priemlivoПървоначално написано от devil_feel_f
по принцип не псувам.., а преди дори не харесвах момичетата, които псуват и се държат вулгарно... но с времето установих, че едните са крайно арогантни и не знаят кога и пред кого да си държат езика зад зъбите...., а другите са просто по-разкрепостени и не влагат лоши мисли в думите си.Една от най-добрите ми приятелки е лудата каруцарка... може да засрами всеки мъж... обаче си е просто такава..
ама тя си пада и по подобни на нея типове
И въобще не се стреми да направи 'добро' впечатление на някой... тя е такава каквато си е.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
АЗ kato se qdosam ne moga da se sdurja i mi olekva![]()
ustanovih 4e sled Brutalna psuvnq pred hora ili ne i mi minava qda . DAJE vednuj se izcepih na dvora pred daskalo sled kato me uceliha po glavata s topka ama kak go izkre6tqh edin bog znae
![]()
![]()
![]()
.... iii
![]()
posle mi mina
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
на мен не ми допада момичето да псува.много е грозно особено момиче да псува.Ужаст![]()
![]()
Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P
Когато ти отидеш да биеш плочи по строежите и мъжа ти ражда, тогава говори, че сме напълно равни. Равни сме като цяло, но в различните области НЕ СМЕ!Първоначално написано от devil_feel_f
И жена да псува е грозно. И да, аз като се ядосам съм като каруцар. Което не го прави по-хубаво и по-възпитано.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Зависи от подбора на псувните. Има много патки дето не могат да псуват, но не спират да се опитват - ето това е дразнещо. Но хората, посветени в изкуството да ругаят и псуват, та чак камък да разплачат.. Тях няма как да не ги уважавам. Нямате си представа колко талант се иска (пък и труд) за да измисляш хубави псувни и то бързо.
Не мога да трая момиче, което псува.. а е имало и такива които са ми говорили и на "братле"![]()
Истински всеки ден и щастлив всеки ден, озлобен всеки ден, всеки ден е за мен, мойте хора са със мен и във парти и в проблем... абе говориш пак за мен.. нещо искаш ли от мен ....?
Първоначално написано от Pedq_Chovek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ooo жалки и смешни са ми тези момичета - братле,копеле,пу*ко...!!Първоначално написано от Pedq_Chovek
Отврятително е едно момиче/жена да псува! И мен ми се случва малко като се ядосвам, но не навлизам в крайности и е само пред мноооого близки когато просто не мога да се сдържа.
Ами понякога като се ядосам яко яко се изпускам,но по принцип гледам да не говоря така,още по-малко пък с някви такива обръщения като п*тко и т.н. Супер просташко е !!!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
наистина е грозно...кат го гледаш от страни..ама аз не се усещам и в 90% от разговорите си псувам!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
+1Първоначално написано от st1ka
Сигурно не е красиво, определено не бих казала, 4е е секси, оба4е аз псувам. И то бая. Хората около мен са ми свикнали и не им прави впе4атление, така 4е нямаме проблеми нито аз, нито те.
Единствено внимавам какво говоря, ако съм на някакво по-официално събитие, където такива приказки са недопустими![]()
![]()
Робинята на Quench
Алееее отвратително е.
Отблъсква ме и ме кара да почвам да псувам псуващото момиче ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
tapi putki sa kvo da mislq
Да кажеш едно "мамка му" като се ядосаш не е проблем, напротив придава емоция и показва чувство. Ако си ядосан без да изпуснеш нещо такова сякаш не си се ядосал. Но тези момичета, които си говорят на кучко, курво и т.н. .... ми не само, че е грозно, но е проява на лош вкус. А колкото до мъжете и дали има разлика при псуващо момче и псуващо момиче....ами ако пича е на място ще се постарае да си мери приказките в компания на момиче.
Але те по принцип и момчетата не трябва да псуват ама...![]()
![]()
![]()
Аз съм момче и изобщо ме си поплювам, по някога дори ме е срам от себе си като съм сам в нас, такива псувни праскам че чак си се чуда на акъла как съм измислил.![]()
Напоследък(последните 1-2 години) се улавям, че честичко използвам гадни думички пред гаджето си. Просто като съм ядосана е ми се изпръзва по някое ЦЕНЗУРА, но иначе не мисля, че е много секси. Пред друг не го правя, ама все пак мъжа е този, пред когото показвам цялата си ярост, яд, умора или нервност.
+1Първоначално написано от death proof
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Не понасям момичета, които говорят като каруцарки... предпочитам ги нежни и женствени![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....