.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64

Тема: Псуването

Град
    sofia
    ako nqkoi se kefi na psuva6o moli4e traa da e golqm selqnin.da si momi4e i da psuva6 kato karucar e super grozno i mn tupo
    Angel or Devil always me...

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Opredeleno ne e krasivo ot ustata na momi4e ,oba4e i az 4esto psuvam - ama samo ako sym qdosana za ne6to
    Аре да не разграничаваме момчета-момичета,щото мноо се нерва!кФот важи за едните,важи за другите,няма разделяне!И кФо ся момичетата да сме примернички ли?Ние не се харесваме такива!А псувам...умерено
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

зависи как псува момичето.. в повечето случаи е отвратително да слушаш..да не говорим за секси

момичетата които псуват са точно онзи тип момичета оприличаващи се на "малки кучки"естествено без да се замислят в значението на това словосъчетание...
    П.С:що ми се струва че тази тема не е за тук?!
    Да мина да та взема или да взема да та мина?!

Тва пък момиче да псува е по-зле и от незнам...разбирам 1-2-3 пъти на базик,или пък когато е ядосана да си изпусне нервите като каже някоя друга дума,ама пък всяка нейна 2ра дума да е псувня...Не не не това за мен не е момиче,а уличница .Така де има си граници

ами и аз смятам че е грозно но когато съм бясна го правя....
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

за мен не е грозно в смисъл зависи кво говори де...

Цитирай Първоначално написано от death proof
    Да кажеш едно "мамка му" като се ядосаш не е проблем, напротив придава емоция и показва чувство. Ако си ядосан без да изпуснеш нещо такова сякаш не си се ядосал. Но тези момичета, които си говорят на кучко, курво и т.н. .... ми не само, че е грозно, но е проява на лош вкус. А колкото до мъжете и дали има разлика при псуващо момче и псуващо момиче....ами ако пича е на място ще се постарае да си мери приказките в компания на момиче.

Ми аз с повечето си приятелки си говоря на кучко, курво и т.н. и не виждам нищо чак толкова просташко, напротив кефи ме. А за псуването по принцип също псувам ама всички около мен са така (без значение момчета или момичета) включително нашите вкъщи и вече изобщо не ми прави впечатление.

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от MishitoOo
    Цитирай Първоначално написано от death proof
    Да кажеш едно "мамка му" като се ядосаш не е проблем, напротив придава емоция и показва чувство. Ако си ядосан без да изпуснеш нещо такова сякаш не си се ядосал. Но тези момичета, които си говорят на кучко, курво и т.н. .... ми не само, че е грозно, но е проява на лош вкус. А колкото до мъжете и дали има разлика при псуващо момче и псуващо момиче....ами ако пича е на място ще се постарае да си мери приказките в компания на момиче.
    +1
    +1
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    Долината На Идиотщината
    еми от време на време може и да пуска по некоя псувня,защото на мен ми харесват по разкрепостени и широкоскроени момичета,ама все пак това не значи да псува като някой хамалин :P

Псувам си като ми се псува!Особено като ме ядоса някое момче!И за да псуваме ние момичетата вие момчетата сте виновни!
    ...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    mi az ot vreme na vreme... i to malki psuvni... primerno "deba" i "mainata ti" ama samo tova e i to rqdko...
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

не. това ги прави прости селянки в мойте очи

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Spored men e mnogo prostashko i grozno.
    +10000

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си