- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Псуването
ako nqkoi se kefi na psuva6o moli4e traa da e golqm selqnin.da si momi4e i da psuva6 kato karucar e super grozno i mn tupo![]()
Angel or Devil always me...
Аре да не разграничаваме момчета-момичета,щото мноо се нерва!кФот важи за едните,важи за другите,няма разделяне!И кФо ся момичетата да сме примернички ли?Ние не се харесваме такива!А псувам...умереноПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
зависи как псува момичето.. в повечето случаи е отвратително да слушаш..да не говорим за секси
момичетата които псуват са точно онзи тип момичета оприличаващи се на "малки кучки"естествено без да се замислят в значението на това словосъчетание...
П.С:що ми се струва че тази тема не е за тук?!![]()
![]()
Да мина да та взема или да взема да та мина?!
Тва пък момиче да псува е по-зле и от незнам...разбирам 1-2-3 пъти на базик,или пък когато е ядосана да си изпусне нервите като каже някоя друга дума,ама пък всяка нейна 2ра дума да е псувня...Не не не това за мен не е момиче,а уличница.Така де има си граници
ами и аз смятам че е грозно но когато съм бясна го правя....![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
за мен не е грозно в смисъл зависи кво говори де...
Първоначално написано от death proof
Ми аз с повечето си приятелки си говоря на кучко, курво и т.н. и не виждам нищо чак толкова просташко, напротив кефи ме. А за псуването по принцип също псувам ама всички около мен са така (без значение момчета или момичета) включително нашите вкъщи и вече изобщо не ми прави впечатление.
+1Първоначално написано от MishitoOo
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
еми от време на време може и да пуска по некоя псувня,защото на мен ми харесват по разкрепостени и широкоскроени момичета,ама все пак това не значи да псува като някой хамалин :P
Псувам си като ми се псува!Особено като ме ядоса някое момче!И за да псуваме ние момичетата вие момчетата сте виновни!
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
miaz ot vreme na vreme... i to malki psuvni... primerno "deba" i "mainata ti"
ama samo tova e i to rqdko...
![]()
Първоначално написано от Riot
+10000Първоначално написано от amatorium
![]()