- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Утре Ще Ни Е За 1 Път!!!
ami az bqh pisal predi tema za tazi moq wrazka, malko hora si spomnqt! ami taka de zna4i nali az sam na 19 priqtelkata mi e na 20-po4ti! po plan utre 6te ni e za praw pat! Oba4e (eto go i towa oba4e koeto o4akwate) na neq 6te i e za 1 pat! daa u4udwa6to nali na 20, a o6te ne go e prawila- SUPER!!! za men e mn wajno tq da se pochuwstwa dobre iii da mine wsi4ko ok! nqma da mislq za moeto udowolstwie gram daje, iskam neq da q boli minimalno, za6toto za neq e stra6no malko!normalno e de, kato se ima predwid samo kolko mn neini poznati i priqtelki sa i spodelili kolko gi e bolqlo i t.n. ama te sa bili nekwi pi4owe deto samo sa si gledali tapiq kef i sa misleli s pishkite! a na men 6te mi e za praw pat s VIRGIN!
4uwal sam 4e wsi4ki mn se kefeli (majete wiziram), nz az mn mn mn q obi4am i iskam da i haresa!!! ii da de zaedno sme ot 4 meseca!!!
bravomnogo e hubavo che nqma da mislish za tfoq si kef a shte se postaraesh da napravish 1viq i pat nezabravim uspeh
bravo na momicheto svqtsno momche sie namerila
датака е :P Хубаво е, че мислиш за нея и как ще се чувства тя. А ако тя има някакви страхове например.. че ще я боли и такива, както са казали приятелките й, по-добре и кажи, че ще си мн внимателен с нея и така
![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
пич малко са като тебда мислят за момичето а не за себе си
![]()
![]()
Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P
Мм да наистина са малко като тебДа не мислят за собствения си кеф, а за този на момичето !
![]()
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
е сега целия свят разбра, че утре ще чукаш девствената си приятелка. Сега доволен ли си?
Първоначално написано от teen-age-R
pffffffff kfo ti prechi na teb che go e kazal
не мога да повярвам!!! момче,което да не мисли само с патлака си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! брао на тебе!!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от Lust_for`Sk8ing
trqbva da ima poveche takiva momcheta
Ще добавя едно нещо:
Play Safe!!!![]()
mnogoПървоначално написано от teen-age-R
![]()
ami wse pak q obi4am malko ili mnogo iii donqkade celta na sex-a e ne6to takowa, da dostawi6 maximalno udowolstwie na partniora! tc neee towa s udowolstwieto po-skoro e za 4uwstwata kato se namesqt!Първоначално написано от monkata93
Тей тей...Първоначално написано от Strifonov
За сега. чай малко да отлежиПървоначално написано от From Hell
![]()
Сигурен ли си че на 20 е детствена .... да не останеш разочарован ...![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
ami siguren sam malko powe4e ot 100%!Първоначално написано от Xtuning
![]()
Еми тогава шапка ти свалям братле ! Макар че наисти мисля че тая тема ти беше излишнаПървоначално написано от Bernabeu
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
sajalqwam zatowa! smisal temata de! tq be6e s cel malko da mi pomognete kakwo da prawq?! ne 4e nz ama nz napalno, da kajem 89% znam kakwo da prawq, ama wse pak iskah malko helpПървоначално написано от Xtuning
![]()
Syglasna sym i se radvam za teb mnogo!!!Uspeh ,utreПървоначално написано от Strifonov
i noo li se kefite
Излишно е да те напътствам да бъдеш нежен и внимателен, като от самата ти тема си личи, че ще бъдеш такъв.Много успех утре, дано всичко мине по мед и масло.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И сподели ко е станало![]()
вярно е че е хубаво да мислиш за момичето, само че ако тя не мисли за тебе, ще и стане хубаво след това ще се чувстваш все едно си ебал дъска.. така че ако двамата партниори не се стараят взаимно да си доставят удоволствие един на друг няма как да се получи хубаво, дано и тя мисли за тебе така както ти за нея
Do you speak Salsa? .......
и моята тъй ще навършва 19 и е дествена е аз не съм... Браво Пич смао така и тъж ще правя само чакам дами каже кога е готова...