- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кльощава?
spored men si si normalna... po teq proporcii az ako gi spazvam 6te se kompleksiram... az sq sam 173 sm - 48 kg i ako spazvam proporciqta - trqq sam 63 kg...az 6e otka4a - tva e kato da si nekav slon brat
4yvstvam go kato milion kilogrami... spored men si si dobre hi4 nqma kvo da se pritesnqq6
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз съм на 1.75 и съм 52-3.Някой път се гледам и си казвам ,че трябва да напълнея,друг път че трябва да отслабна.Всички ми казват че съм много слаба,но чесно казано мен това какво мислят другите не ме ебе,щото си е моя тялото и ако бях дебела нямаше да е по-добре.Ама преоблема е там че вси8чко ми се трупа в задника и корема ми е някакъв супер слаб пък иначе си има гъз,ама шантава работа![]()
sa6to taka i strukturata na tqloto ima zna4enie,kostite na vseki tejat razli4no,eto naprimer ti ne mi izglejda6 48 kila,taka 4e hora s ednakvi kilogrami e logi4no da imat individualna viziq,vseki trqbva da re6i za sebe siПървоначално написано от wasntme_
То не може просто така от едни цифри да се определи дали си добре или не,трябва да се види.По принцип наистина тея килограми се малко,но ако ти се чувстваш добре с тях,не мисля,че трябва да слушаш хората.![]()
Миии то и аз съм горе-долу като теб. Висока съм 169кг и съм 52кг някъде...Абе и на мен са ми разправяли колко съм слаба и т.н., ама хич не ми пукаше. Докато по едно време не ми писна и точно заради тва се скарах с едни приятелки. И накрая сериозно се оказа, че и те искали като мен. Ама съм им забранила така вече да ми говоряъ "Много си слаба"... "Ще се счупиш". Много си си добре, даже.
![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
^Има значение колко си висока...
vajnoto e kak izglejda 4ovek nie nqma da razberem 4e si 48 kg osven ako ne hodi6 s tabelka na vrata .....leka ne ozna4ava klio6tava