- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- не получих цвете за 8ми март...
хора супер разочарована съм.. с моя ходим от 1 година ..през тази 1 година не ми е подарил 1 цвете,но това изобщо не ми е направило впечатление .. но си мислех че поне днес ще се сети.. ми не .. когато се видяхме започна с обясненията , че нямам празник , защото съм дете .. да но като стане въпрос за секс не съм дете .. мдаа... вие какво мислите по въпроса?
че си зле много?
aa sporedm en e po kofti tva 4e za 1 godina ne ti e podoaril cvete a ne tova 4e dnes ne ti e podaril .
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Не е постъпил правилно, но не му се обиждай заради това )
Днес е празник на ЖЕНИТЕ , на майките....
И какво като не си получила цвете- то ли изразява любовта на приятеля ти , или това че сте заедно цяла година!!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ее, голяма работа...
Пък и това е празник на по-големите... жени, майки (както каза Jeuelle). Когато ми го честитят, се чувствам стара.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
OMG кво й приказвате че не било важно.Това пък е супер унизително за едно момче да не подари цвете на такъв празник.И аз мисля че този празник е на майката, но всички го смятат като празник на жената.По някакъв начин трябва да се уважи, макар и с цвете .
Първоначално написано от AnincetoSexy
Еми...не знам,обаче на мен пък до сега само едно момче ми чистити празника.Не ми подариха цветя...НО 1во,че не ми пука и 2ро...тоя празник не ми е по сърце![]()
![]()
![]()
Не е бате важен е жеста.Дали ще е цвете или някоя дрешка няма значение.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
А за Свети Валентин не ти ли подари нещо?
Хвърли се от моста.
хах подари ми и то защото майка му беше купила.. плюшено мишле.. а бе нямам думи.. гадно се почувствах , а още по-гадно ми стана защото щом се видяхме започна да се оправдава без никои да го е питал + това бях с една приятелка.. и егати гледам някакви сладурчета 6 7 клас момчето подарило на момичето 1 карамфилче.. някфо супер сладко такова.. моя стана на 20 и не се сеща..Първоначално написано от P4ela
Ем да е ама нали се сещаш че жените от дума не разбиратПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Трагедия!
Така е преценил. Сега да не си му обидена?
What you give is what you get!
кви цветя бе ?
пари за глупости нямам
да не съм луд да дам 5 лева за бурен... както каза някой
това са ми 10 садения на свара![]()
Тъпо!
Сигурна съм, че не ти е за цветето което ще увяхне след 2 дена, но постъпката му е глупава. Независимо дали си на 15, 25 или 50 според мен е трябвало да ти подари едно цвете, без значение дали е купено или го е откъснал от някъде.
На твое място бих му се разсърдила.![]()
Ебаси тъпия празник, ебаси чудото! На моя съм му забранила категорично да ми честити и подарява каквото и да е.
А и за какво да ми подари цвете за 5лв точно днес, като може и утре за 2!![]()
Това за мен е един от най глупавите празници.
няма за какво да му се сърдиш на момчето...
с моя ходим 9 месеца и не ми е подарил цвете
1-во досадно е
2 не съм голяма фенка на цветята
абе не ме кефи
so what?
Ти кво искаш уважение и обич само 2 дни в година ли /14 и 8/?
Човека трябва да чувства този "празник" целогодишно.
Пък е възникнал като празник на работещата жена-социалистка.
Ти такава ли си?
Точно така.Ако държи на теб би трябвало да ти подари цвете, някаква дрънкулка(гривничка, обеци и т.н.), да те заведе на ресторант или нещо друго, което да покаже, че те обича и уважаваПървоначално написано от XceSS
![]()
Абсолютно вярно. Много мъже се прибират размазват се на дивана и като видят ракииката пред себе си питат " А къде ми е салатата " , но на 8ми март отиват и взимат един комерсиален зюмбюл от циганката пред блока. Полза никва.Първоначално написано от exploitedteen
А по темата - аз днеска изобщо няма да се видя с приятелката си....ако беше като тебе сигурно да сме скъсали баси оО
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Звучиш като майка миПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Оф, не драматизирай,
Аз ходя с моя от 5 години, обича ме, ама не ми подари цвете. Нямаме пари и двамата днес. Тъпо, да. Но не съм тръгнала да му се сърдя или да си мисля, че ако няма цвете, няма обич. Важното е, че сте заедно, че се обичате и че ти покава обичта си. Това цвете нищо не оправя и нищо не значи. Ако те обича и значите нещо един за друг, това е ненужно.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)