.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

пъпки и стрии:(кажете продукт които ще помогне за 2те..

Здравейте!Имам мн гадни пъпчици по гърдите,отдолу ..to po tochno sa kato truncheta shoto kato gi istiskam i izliza neshto kato truncheta li ddz i az ama sa mnogo gadni i stavat charveni i sq stoqt kato beleg neznam kak da gi mahna ujasni sa..sushto taka deto sum pulnichka...imam strii i gi maja s edno maslo no neznam dali pomaga..a ako znaete drug nachin za mahane na strii pls kajete mi i za kolko gore dolu vreme
    баница царицъъъ (rofl)

emi za teq papchici ppod gardite moje da se poqvqvat ot izpotqvane ili da e efekt ot dush gela ili sapuna s koito se kapish , ne gi stiskai !!! she ti ostanat belezi maji gi s krem za akne ili s salicilov spirt toi izgarq takiva raboti . a na kolko si i g.d kolko kg si za da ti kaja za striite

mi az ve4e gi stiskah polovinata i mi stanaha belezi kato petnaaaaaaa i ako si imam gadje kak 6te mu se pokajaa ole ujas dali nemogat da se mahnat tezi belezi ili petna kvoto sa tam sus takuv gel za akne amii 65 kg sum na 15 godini 150 visoka
    баница царицъъъ (rofl)

emi tezi strii se poluchavat kato otslabnesh i se sviva kojata zapochni da trenirahs neshto fitnes moje bi ili bqgai malko s kremove mogat da se mahnat razgledai nqkoe spisanie na avon tam ima takiva kremove za strii no sigorna li si che sa strii a ne celulit

da strii sa i mi preporuchaha edno maslo s koeto da gi maja dokuto ne e stanalo kusno ama nz za kolko g/d vreme 6te se mahnat puk i ne gi maja mn mn 4esto a i masloto e dosta mazno
    баница царицъъъ (rofl)

su6nost odeve kato govorih s baba mi i tq mi vika 4e neznae dali sa strii no korema i izob6to cqloto tqlo mi bilo razpunato ot qdene i zatova se polu4ili edni lilavi takiva..neznam dali sa strii maika mi kazva 4e sa strii no neznam.. smqtam da otslabvam no ako togava ne se mahnat..
    баница царицъъъ (rofl)

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    запо4ни лека диета,тръгни на фитнес,сауна и каквото там си решиш...и се мажи редовно с маслото! ина4е няма да имаш никакъв ефект...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Tezi pup4ici sigurno se polu4avat ot potene , maji gi s nqkakuv krem za akne,a za striite dokolkoto znam te se poqvqvat ot rqzkata promqna v tegloto i sa mi kazvali 4e ne mogat da se mahnat .Ako nqkoi znae s kakvo mogat da se mahnat 6te sam mu mn blagodarna 6toto i az imam ve4e ne se vijdat ,no iskam da gi mahna . :P
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Да, това са стрии. Първо, те не се махат никога, за жалост, а просто избеляват с времето. Ако продължаваш да дебелееш или отслабваш ще ти се появят още. Препоръчвам ти да ги мажеш с крем на дева примерно, за да забавяш развитието им.

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Стриите или ще се махнат сами , в последствие на разтежа и развитието , или няма да се махнат .. Факт.

Моя гръб се е нацепил , все едно ме е драла приятелката ми , иии не знам дали ще се оправи .. тва е щот много бързо порастнах до 1.90 ...

Има време , до 22 години ще видим дали ще се махнат или ще останат. ..

Онотсно пъпките - не знам ..

За стриите , даже съм гледал по телевизията .. майче само с опъване и припокриване на кожата , с други слоеве може да стане , но пак ще си личи .. само естествено демек .. надявай се да стане
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си