- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 22 въпроса за връзките
1) Обвързан/а или необвързан/а? - донякъде обвързана
2) Щастлив/а ли си? - винаги
3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? - още не съм го срещнала хР
4) Някога разбивали ли са ти сърцето? - ноуп
5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - да
6) Би ли простил/а изневяра? - да
7) С някого говорели ли сте за брак? - прекалено рано ми е, тъй че не
8 ) Искаш ли да имаш деца? - не особено
9) Колко? - еми нито едно
10) Би ли осиновил/а дете? - да
11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? - нещо безкрайно романтично
12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - да, ама бързо ми омръзва
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - ноуп
14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - не
15) Романтичен/на ли си? - по - скоро за мене трябва да се измисли няква по - слина дума... иначе съм отчаян романтик
16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - не
17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - еми първото което не искам да се омъжвам, но иначе най - вероятно на полянка![]()
18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - към всички, които познавам, отделен въпрос е какви са чувствата хР
19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - да
20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - не
21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? - да
22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? - Искаш ли да се видим утре, не ве, не знам... с всички бивши сме си супер добри приятели, тъй че в крайна сметка най - вероятно наистина тва ще им кажа хР
1) Обвързан/а или необвързан/а? - Необвързана
2) Щастлив/а ли си? - Може да се каже че да
3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? - Да, винаги
4) Някога разбивали ли са ти сърцето? - Да
5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - При никое положение
6) Би ли простил/а изневяра? - Никога
7) С някого говорели ли сте за брак? - Само на шега
8 ) Искаш ли да имаш деца? - Да, разбира се, това е смисъла на живота, да оставим нещо след себе си
9) Колко? - рано е да мисля за това, но колкото повече толкова по-добре
10) Би ли осиновил/а дете? - Не
11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? - Да ми го каже лично, нищо повече
12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - Естествено
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - Не
14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - Да
15) Романтичен/на ли си? - И да, и не
16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - Не
17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - В обредния дом по джапанки и къси панталонки, без никакви досадни церемонии
18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - Чувства е общо казано, неприязънта също е чувство
19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - Да
20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - Мисля че да
21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? - За мъж? Никога!
22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? - Спри да лъжеш! Смешен си както в моите очи, така и в очите на останалите!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
1) Обвързан/а или необвързан/а? Обвързана
2) Щастлив/а ли си? Да..много
3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? Еми...то бързо стават нещата
4) Някога разбивали ли са ти сърцето? Да...
5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? Не мисля...изневерявала съм много пъти и знам,че щом се стигне до изневяра...значи с връзката е свършено
6) Би ли простил/а изневяра? Не знам...
7) С някого говорели ли сте за брак? Да
8 ) Искаш ли да имаш деца? да
9) Колко? 2
10) Би ли осиновил/а дете? Защо,не
11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? Не е важен начинът,важно е дали човекът е готин
12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? Да..но не го правя...поне не трайно
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? Просто показвам,че не съм безразлична и готово
14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Да
15) Романтичен/на ли си? Понякога
16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? Да
17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? На Хаваите
18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? Дамм...към мойто сладурче...чак се плаша от себе си
19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? Да...1 път,но никога не го преживях...то ние бяхме заедно но ме скъса и това ме разби тотално
20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? Да и съжалявам
21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? Зависи за какво...по принцип...бих смазала всяка или всеки,който ми пречи за каквото и да е било нещо,което е важно и значимо за мен
22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? Много готин...но неориентиран...през цялото време му бях поредната изневяра,но ми писна да съм втора цигулка иначе беше много свестен.Само изгуби...а аз спечелих...още по-готин човек![]()
1) Обвързан/а или необвързан/а? Да2) Щастлив/а ли си? ИКЛЮ4ИТЕЛНО МНОГО!!!
3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? Не много се моткам
4) Някога разбивали ли са ти сърцето? Не
5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? Изневярата никога не е нормална...
6) Би ли простил/а изневяра? Зависи...
7) С някого говорели ли сте за брак? Не
8 ) Искаш ли да имаш деца? Да / Много оби4ам децата![]()
![]()
9) Колко? 2-3
10) Би ли осиновил/а дете? Бих осиновил /но искам и предпо4итам да имам собствени деца/
11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? Като ми го каже в о4ите
12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? Не няма смисъл и полза от това...
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? Не това са глупости за мен и винаги се държа естествено
14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Да определено!
15) Романтичен/на ли си? Понякога /зависи от настроението ми/
16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? Да вярвам въпреки 4е никога не се стремя кам това
17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? Естествено несъм матерялист.. парите не ме вълнуват . Парите са страни4ен фактор и нямат ни6от об6то с любовта и съжителството!
18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? ДА и то безкраино силни! много оби4ам моята настоя6та приятелка, едвам издържам когато не е около мен![]()
19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? Да в 6-ти клас
20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? Да няколко пъти на 1 моми4е, което ми е безразли4но![]()
21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? Това е най-малкото което бих направил
22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? Като се замисля... Отвратителна, за6тото се държе6е много гадно с мен едва ли не и бях безразли4ен и ме използва6е да си задоволява нуждите от време на време (и излизахме само когато тя поиска) .
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
1) Обвързан/а или необвързан/а? Сложно е
2) Щастлив/а ли си? Да
3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? На мига
4) Някога разбивали ли са ти сърцето? Никога,казват,че все някога всеки го преживява...
5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? Определено
6) Би ли простил/а изневяра? Случвало се е .
7) С някого говорели ли сте за брак? Да,но несериозно...
8 ) Искаш ли да имаш деца? Разбира се
9) Колко? 2
10) Би ли осиновил/а дете? Да,при определени обстоятелства
11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? Ами...принципно винаги аз първа го показвам,иначе ми е досадно-някой да си ме избере...
12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? Мн.рядко
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? Мн.пъти са ме питали- и ,не,нямам-просто се държа естествено и всичко става от само себе си -със всеки по различен начин...Важен е чарът
14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Не,няма такова нещо.
15) Романтичен/на ли си? Ако романтиката се има предвид класическите проявления-вана,рози,свещи...-НЕ,но по мой си начин-понякога-да(по-скоро за мен романтика е да прегърна някого,да го погледна в очите за няколко секунди поне и бявно да го целуна)
16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? Разбира се-правила съм го.
17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? На кораб
18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? Да,винаги имам влечение към някого(или няколко)
19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? Да,с прекалено обсебване и досаждане.....Ам...като прочетох др пост-ове явно само аз не съм схванала вярно този въпрос-значи дали някой не е отрязвал-ами не.А аз го рабрах като да ме е карал да ме е отказал от себе си това 'отблъснал'![]()
20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? Ами не е похвално,но ... случвало ми се е и всеки път е неприятно.
21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? Разбира се-това е нещо малко,което може да направи човек за любовта си.
22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? Ами не мога да определя точно кой ми е бивш,но като цяло всички бивши ги възприемам като полезен опит във взаимоотношенията с хората и опознаването им.
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3[/quote]
1) Обвързан/а или необвързан/а? -
Da
2) Щастлив/а ли си?
Izkluchitelno MNOGO !
3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш?
Ami..zavisi..,no ne obicham da chakam osobeno duLgo
4) Някога разбивали ли са ти сърцето?
NqkoLko puti..
5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална?
Ne znam..mn sporen vupros..Poprincip iznevqrata ne e normlano neshto - na Da pri nqkoi osobeno obstoqtelstva ,moje da se s4eta..![]()
6) Би ли простил/а изневяра?
Zavisi mnogo na KOI i kakvo se e sluchilo..![]()
7) С някого говорели ли сте за брак?
Ne
8 ) Искаш ли да имаш деца?
Dam..
9) Колко?
2..
10) Би ли осиновил/а дете?
dam..
11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже?
Ami nai-nepodhodqshtiq nachin e chrez nekvi svalki ot 2ri klas..
12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на?
Ne..PUlna prostotiq...
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я?
Ne..edva li trikovete sa na4ina - Budi estestven puk ako te haresa takava..Extra,nqma smisul da si neshto RAZLICHNO pred nego
14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед?
dam..
15) Романтичен/на ли си?
v Dadeni situacii...MOje da se kaje - da
16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого?
Ami..ot4aqno se opitvam da promenq eidn 4ovek...no qvno nqma na4in.....no poprincip MIslq 4e e vuzmojno - samo pri nego ne se polu4ava
17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а?
Nqmam ideq..rano mi e da mislq za tva o6te
18 ) Имаш ли чувства към някого в момента?
OPREDELNO...![]()
![]()
![]()
19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне?
Dam...nikak ne e priqtno ... No TAKUV E JIVOTA...
20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце?
Dam..ne vednuj...i to na hora,koito ne mislq 4e go zaslujavat :S
21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш?
Predpolagam ..
22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а?
..Beshe Milo mom4e..ma obstoqtelstvata se stekoha taka,che ne mojehme da sme zaedno - dale4 e ot mqstoto kudeto sum az..ta taka.. No puk sre6tnah o6te po-strahoten 4ovek![]()
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
2) Щастлив/а ли си? Страшно много
3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? Не
4) Някога разбивали ли са ти сърцето? Да..за съжаление
5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? НЕ
6) Би ли простил/а изневяра? Прощавала съм
7) С някого говорели ли сте за брак? Да, но не сериозно
8 ) Искаш ли да имаш деца? Още не
9) Колко?
10) Би ли осиновил/а дете? Бих...
11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? Букет цветя и картичка
12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? Да
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? Не нямам
14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Не особено
15) Романтичен/на ли си? Опитвам се
16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? Не
17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? На много места бих, но искам на хаваите
18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? Да
19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? Да
20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? Да
21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? Да
22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? че е смотан...[/b]
1) Обвързан/а или необвързан/а? -Обвързан
2) Щастлив/а ли си?-Да
3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш?- да
4) Някога разбивали ли са ти сърцето? -да
5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - не
6) Би ли простил/а изневяра? -не
7) С някого говорели ли сте за брак? - да
8 ) Искаш ли да имаш деца? - да
9) Колко? - 2 -3
10) Би ли осиновил/а дете? - според зависи
11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? - незнам
12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - понякога
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я?- не
14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - не
15) Романтичен/на ли си?- много рядко
16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - да
17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - незнам не съм мислил за това,но най вероятно на родния си край
18 ) Имаш ли чувства към някого в момента?- да
19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне?-да
20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце?- да
21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш?-да
22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а - симпатяга
Рано или късно всички си отиваме от този свят
Първоначално написано от mirenceto
Do you speak Salsa? .......
1) Обвързан/а или необвързан/а? - neobvarzana
2) Щастлив/а ли си? - mnogo
3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? - da est
4) Някога разбивали ли са ти сърцето? - ne
5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - mm v redki sluchei da
6) Би ли простил/а изневяра? - da
7) С някого говорели ли сте за брак? - ne
8 ) Искаш ли да имаш деца? -ne
9) Колко? -
10) Би ли осиновил/а дете? -
11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? em s darjanieto si ne moga tochno da go obqsnq
12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - ponqkoga
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - razbira se mnogo
14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - ne
15) Романтичен/на ли си? - ne
16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - da daje mi se e sluchvalo
17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - v Viena
18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - ne
19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - ne
20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - dosta sa
21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? da
22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? super tochen chovek e oshte si me radfa na max i pak moem da si izlezem nqkoi put . V dobri otnosheniq sme![]()
1) Обвързан/а или необвързан/а?
Обвързана
2) Щастлив/а ли си?
Много, макар и понякога да ме е яд, тъй като обстоятелствата са кофти.
Да.
Амиии, чак разбивали - не, но са ме наранявали. Често ми се е случвало, тъй като съм много влюбчива, но пък ми е минавало за около седмица-две.
5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? Да
6) Би ли простил/а изневяра? Да
7) С някого говорели ли сте за брак? Да
8 ) Искаш ли да имаш деца? Искам, разбира се.
9) Колко? 2-3.. Зависи от много неща.
10) Би ли осиновил/а дете? Бих, ако нямам свои собствени.
Всъщност може да си родя 2 деца и да си осиновя трето. Защо не?
11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже?
Хмм, може би цветя.. лилиуми. Клиширано, но още действа![]()
Ооо, не... не съм такъв човек. Твърде естествена и пряма съм, за да се правя на трудна, пък и не смятам, че има смисъл.
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? Е кой няма?
14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Не съществува подобно понятие. Любовта е много повече от гушкане, секс и бръмчене заедно.
15) Романтичен/на ли си? Мъъъничко.
16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? Вярвам..
17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? Може би в някой френски или английски замък.. все пак всяко момиченце като малко е мечтаело да бъде принцеска, нали?![]()
18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? Имам.
19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? Мммм, тук ще прозвучи малко самонадеяно, но не е имало случай, в който да съм искала някого и да не съм го получавала по един или друг начин. Дори в началото да се е дърпал, после е идвал при мен. Усещането е приятно.
20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? Мммда.. не е било едно и този факт много ме мъчи. Мразя да наранявам хората, твърде много ми пука.
21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? Хм, зависи. Ако под "била" имаш предвид "борила" - да. Но да скубя косите на някоя тъпа путка заради мъж, да правя сеири и да се излагам? Никога.. Прекалено високо самочувствие имам, за да го направя.
22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? Твърде добър за мен. Страхотен човек, на когото може да се разчита - отговорен, умен, забавен.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
1) Обвързан/а или необвързан/а? Да.
2) Щастлив/а ли си? Да.
3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? Сега не съм на такава вълна, няма и да бъда.
4) Някога разбивали ли са ти сърцето? Да.
5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? НЕ!
6) Би ли простил/а изневяра? НЕ!
7) С някого говорели ли сте за брак? Да.
8 ) Искаш ли да имаш деца? Да.
9) Колко? 2![]()
10) Би ли осиновил/а дете? Не знам.
11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? .....не ме интересуват другите....
12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? Донякъде.
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? Не и не ми трябват.
14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Да.
15) Романтичен/на ли си? Не знам.![]()
16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? Да.
17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? Съдбата решава.![]()
18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? ДА!!
20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? Да ,но сега ми е безразлично.
21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? ДА! Даже бих убила, без да мисля за последствия и т.н...![]()
22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? Няма такъв.
1) Обвързан/а или необвързан/ а?вмомента не
2) Щастлив/а ли си? ами може да се каже
3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? да
4) Някога разбивали ли са ти сърцето? да един път
5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? не мисля
6) Би ли простил/а изневяра? не
7) С някого говорели ли сте за брак? не
8 ) Искаш ли да имаш деца? искам ама в друг етап от живота си
9) Колко? ами 1
10) Би ли осиновил/а дете? да
11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? ами не обичам лигавщини така че предпочитам директно да го каже
12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? понякога
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? нямам залагам на излъчването си
14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? не много
15) Романтичен/на ли си? да
16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? не
17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? ами на плажа ми се струва интересно или в някой малък параклис насред вековна гора
18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? и аз незнам
19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? не
20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? не съм
21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? не в никакъв случай
22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? ами че му пожелавам много щастие не мога да му желая злото все пак съм го обичала
2) Щастлив/а ли си? Да.
3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? Не.
4) Някога разбивали ли са ти сърцето? Да, не веднъж.
5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? Определено ДА!
6) Би ли простил/а изневяра? Да.
7) С някого говорели ли сте за брак? Не и насериозно.
8 ) Искаш ли да имаш деца? След време да.9) Колко? Незнам за сега.
10) Би ли осиновил/а дете? Да.
11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? Предпочитам да ми го каже.
12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? Понякога.
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? Не.
14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Да.
15) Романтичен/на ли си? Не.
16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? Да, защото се е случвало.
17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? Не мисля да се омъжвам. За мен един подпис не променя нещата.
18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? Дам.![]()
19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? Да.
20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? Незнам.
21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? Зависи.
22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? Еми ся нз.Квото съм искала съм им го казвала, а и едва ли за тях в момента думите ми имат някакво значение, както и техните за мен разбира се. С никой от тях не поддържам връзка, а и не искам![]()
[/b]
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
1) Обвързан/а или необвързан/а?-Обвързана за момента
2) Щастлив/а ли си?- Може да се каже
3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш?- Не много
4) Някога разбивали ли са ти сърцето?- Да
5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална?- Не
6) Би ли простил/а изневяра?- Зависи с кой и за на кой
7) С някого говорели ли сте за брак? - Само на бъзик
8 ) Искаш ли да имаш деца? - В момента не , но по принцип да
9) Колко? - 1-2
10) Би ли осиновил/а дете?- Може би
11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже?- Гледане в очите, разговор
12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - Зависи защо се правя...
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - Мда :Д
14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - Не
15) Романтичен/на ли си? - Да
16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - Да
17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - Лас Вегас))
18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - Не съвсем
19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - Не точно
20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - Да и много съжалявам
21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? - Не знам
22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? - Сладур, но нищо повече
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
1) Обвързан/а или необвързан/а? Необвързана
2) Щастлив/а ли си? Това не е толкова лесен въпрос. На моменти съм...
3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? Зависи от другия човек
4) Някога разбивали ли са ти сърцето? На кой ли не са
5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? Не, не мисля. МОже да се случи, но не и да е "нормало"
6) Би ли простил/а изневяра? Зависи, но смятам, че след това нещата никога няма да са същите.
7) С някого говорили ли сте за брак? Дам обсъждала съм темата... с приятелки![]()
8 ) Искаш ли да имаш деца? Искам
9) Колко? Колкото трябва
10) Би ли осиновил/а дете? Защо не
11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? да ми напише и изпълни песен
12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? еми аз не се правя, аз явно съм... просто в повечето случаи така се държа
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? съблазнителен поглед, тук таме неясни, двузначни отговори
14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? ако не от пръв, то от втори
15) Романтичен/на ли си? Може да се кажеРомантиката за всеки човек е различна
16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? Да
17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? На някое екзотично място, сред хубава природа и много цветя
18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? ....
19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? Ако на това му викаме несподелена любов - да
20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? Вероятно...
21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? Хаха в буквалния смисъл на думата, не
22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? Мислех го за "различен", а все още не искам да повярвам, че не беше.... Имах наистина силни чувства към него, но понякога обстоятелствата не се стичат така както ти би искал
2) Щастлив/а ли си? Мисля, че да
3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? Хммм, зависи колко точен е той
4) Някога разбивали ли са ти сърцето? Ооооо, ДА!!! И то много брутално
5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? Да, но при наистина "определени обстоятелства"
6) Би ли простил/а изневяра? Ако много държа на човека - да
7) С някого говорели ли сте за брак? Да, но на ебавка
8 ) Искаш ли да имаш деца? Да
9) Колко? 2
10) Би ли осиновил/а дете? Не мисля
11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? Трябва да е нещо, което досега никой не ми е "прилагал", но не знам какво точно
12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? Да, все пак съм жена![]()
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? Да, все пак съм жена![]()
14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Да
15) Романтичен/на ли си? Май да
16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? Дали съзнателно или не, но мога
17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? Не съм мислила по въпроса, рано ми е още
18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? Точно в момента съм му толкова бясна, ама иначе си го обичкам
19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? Разбира се
20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? За жалост да
21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? Оооо, да!
22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? Беше голям задник, на 21, но с поведение на 14...пикльо
Обвързана
2) Щастлив/а ли си?
Да, много
Никога,защото не знам дали е точно в началото
Много пъти
Да
Винаги
Да
9) Колко?
Да
Не знам,не искам да си рпедставям такива неща. Искам да ме изненада
По скоро премислям нещата
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я?
ДаВинаги са действали
Не
15) Романтичен/на ли си?
Да
Да
Йерусалим
Да
Да
Мисля,че да
Зависи причината за боя
Добър човек
Smile!?
1) Обвързан/а или необвързан/а? - необвързан
2) Щастлив/а ли си? - да
3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? - зависи от човека
4) Някога разбивали ли са ти сърцето? - не
5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - много ясно
6) Би ли простил/а изневяра? - зависи с кой го е направила тъпата кърва![]()
7) С някого говорели ли сте за брак? - не
8 ) Искаш ли да имаш деца? - разбира се
9) Колко? - колко ми дойдат![]()
10) Би ли осиновил/а дете? - разбира се
11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? - само тя си знаеа понеже всеки път ми го показват по различен начин няма как да определя следващия какъв ще е
12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - понякога
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - разбира се всеки си има ама мойте са строго секретни
14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - категорично не
15) Романтичен/на ли си? - не съм аз човека който трябва да питате
16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - да
17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? - пред насне бе ебавам се в Пичковци или Зинзибар
![]()
![]()
18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - само към мама и тате![]()
пак се ебавам
към никой
19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - понеже съм грозен много пъти![]()
20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - мисля че не
21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? - зависи от причината за боя, но ако някой нарани човека който обичам ще си патихем че е по вероятно да ме набият но поне ще съм опитал
![]()
22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? - деба..... готина си беше![]()
1) Обвързан/а или необвързан/а? - Мииии не знам всъщност..
2) Щастлив/а ли си? - Да
3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? - Не действам изобщоо..
4) Някога разбивали ли са ти сърцето? - Да
5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? - Не
6) Би ли простил/а изневяра? - Не
7) С някого говорели ли сте за брак? - Не
8 ) Искаш ли да имаш деца? - Не
9) Колко? - ...
10) Би ли осиновил/а дете? - ...
11) Ако в момента някой те харесва, кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? - Да не се преструва, да не ме сваля, да не ми прави комплименти, просто да е забавен, оригинален, непринуден и сама да усетя..
12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? - Не знам, тъпо е според мене..
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? - Не, аз не свалям, чакам мен да ме свалят..
14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - Да
15) Романтичен/на ли си? - Не
16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? - Да
17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? Бляя.. никъде..![]()
18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? - Да
19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? - Не
20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? - Да
21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? Не, той ако иска да е с мене ше е с мене, сичко зависи от него
22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? - Не искам да си спомням за него![]()
She don't fear the flames
She smile at the fire
Whisper the words of spell
Without fear without fright
НЕ
2) Щастлив/а ли си?
хич
дам
нем
ест.
много
хъхъхъхъхъхъх
хъхъхъхъхъхъхъ
9) Колко?
хъхъхъхъхъх
хъхъхъхъхъх
да доди да ми го излъска
от де да знам
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? не
не
15) Романтичен/на ли си?
не
не
у вас
не
19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? ми ест
сигурно
само за моя си гъс
да доди да ми го излъска
деба и мизериите/.......