- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко сексуални партньора сте имали?
колко?
1
2-5
dostatachno![]()
Само 1
I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...
2.
2![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Heh, kusmetliq. Na men puk sa mi nedostatuchno iskam oshteПървоначално написано от tan0
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
edin i prodaljavam da sam s nego
Ъъъ, това ме шокира.На колко години си и защо само аналенПървоначално написано от _ivi_
Не се заяждам, просто питам, че ми стана интересно. Иначе по темата - 1
Първоначално написано от ~FAiThLeSs~
на 17 съм...Ами може би не се чувствам готова все още да загубя девствеността си.
Emi...men vinagi mi e bilo sram da go kaja ,za6toto sama v svoite u6i prozvu4avam kato kurva, makar 4e znam ,4e ne sym za6toto s vsqko edno mom4e ot tezi sym imala vryzka . . . i se pak - 11 :S
1 i samo edin pat sam... No be6e tolkova jalka kartinkata 4e ot togava ni6to ne sam praila...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ex tova e prekaleno hubavo za da e istina kade se namirate we jeni samo s po 1 mom4e az vse popadam na takiva det sa bili s nai malko 5 =)))
4![]()
![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
и тоя момент го има. Само не се отчайвайПървоначално написано от мече гризли
![]()
До стотната ги бройх, после им изгубих бройката.....![]()
Е какво да си пълня харда с излишна информация.
Имай предвид, че тук възрастовата граница е по-нискаПървоначално написано от Zeratuul
![]()
не се отчайвам сега си търся някой с твърд..... ХарактерПървоначално написано от Rise_Against
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Интересно!Първоначално написано от _ivi_
![]()
Първоначално написано от DiaboliC
на мнение съм че първо с ципата се почва ама айде ...
по темата : двама![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
с 1 и още съм си с него!!!!!!!!!!