.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Бързо свършване

Здравейте! Първо искам да ви поздравя за полезната информация, която сте качили в този сайт... браво

Не знам дали тук е мястото за моя въпрос, но се надявам да сте печени и да ми помогнете да си реша проблема.

Значи аз съм на 14 г., ако има значение.

И така... моя проблем е че свършвам бързо. Девствен съм и когато масторбирам свършвам много, много, ама много, прекалено бързо. Свършвам горе-долу около 1 минута след като започна масторбацията, най-много 3-4 мин., но в повечето (99 % от случаите)случай няма и 2 минути мастурбиране и се изпразвам/изхъврлям спермата. Някой може ли да обесни на какво се дължи този феномен. Претиснявам се, защото това е голям проблем за едни мъж, представяте ли си щом при масторбиране свършвам за по-малко от 2 минути, какво ще е когато стигна до полов акт с жена... тогава възбудата ще е много по-голяма от колкото при масторбирането.

Пенисът ми на дължина е около 12-14 см. в ерекция, а на дебелина около 4 см.
    Искрено ви се моля някой да ми помогне, защото вече не издържам. Давайте някакви мнения и предложения как да отстрана този проблем (с някакви упражнения или нещо подобно... каквото и да е)
    Благодаря предварително, моля не ми трийте темата, защото се нуждая от съвети.

И моля без тъпи коментари и обиди... ако някой ще обижда по-добре да не пише изобщо. Надявам се да ми помогнете.

Малък си . детствен си ... хормона те пере - демек превъзбуждаш се и затова свършващ толкова бързо ...

И аз съм имал слУчеи ,кога съм бил превъзбуден и също за 2-3-4 мин съм свършвал ....

Мисля че няма нищо страшно !
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

zna4i nese bezpokoi tva e normalno kato poporasne6 sled 2-3 godini nqma da spar6va6 tolkova barzo i az imah gadje koeto svar6va6e barzo no s vremeto i opita toi zapo4na da svar6va po bavno i ve4e nqma tozi problem.prosto o6te si malak kato vzeme6 da ima6 opit togava ve4e svi4ko 6tee nared yspeh

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Колкото и тъпо да звучи-направи си 3-4 поредни злобарки и виж колко време щи тря да свършиш на 4-тата(имам предвид да са през интервали от мвакс 10 сек) !

Мерси много на всички, които се отзоваха Сега съм по-спокоен, защото се бях притеснил много. Благодаря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си