- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Без големи гърди няма секс?!
Абе момчета това ли ви е първия поглед винаги съм се чудила ако няма много пищни цици момичето кво прайте?!Няма секс?!Според мен тва е безмисленои е тъпо да изритвате пекани мацки от леглото си за тва...
mi mn qsno 4e ne trqq taka mislq de![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
V tova nqma gram istina.
Който е тесногръд и цицоман прави така.Ти с такива не се занимаваш, нали?
Vuobshte ne durja tolkova na gurdite. No ne haresvam silicievite nikak.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
тоя израз пищни цици звучи красиво![]()
не са важни циците толко бе![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Аз пък последно бях с мъже дето не си пада по големи цици..![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Ти сериозно ли?!?
![]()
Робинята на Quench
Доста момчета съм питала кое гледат най-напред в едно момиче... и обикновено бюста го споменават на последно място. Така, че едва ли от значение големината му по време на полов актПървоначално написано от baby_girl_vn
![]()
Не обичам големи цици!
А и за мен циците не са най - важните ....
Повече гледам ръцете и лицето ...Що така и аз нз .. а гърдите ги предпочитам да са спортни стегнати ... и в никакъв случай огромни .. имам приятели които само тва гледат .. има ли огромни цици идеалната е ... въпреки че във фейса мацката може да е като ударена със тухла 4ка . . .
да ви кажа че мръснишкия поглед е от доста по-голямо значение отколкото бюста![]()
predpo4itam da ima golemi cici ako nqma pak moje no nqma da e sushtoto vuv legloto
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Абе... стига бе! Аз съм от момичетата, които винаги са се депресирали от нищожната си гръдна обиколка. Толкова ме беше срам да се съблека пред приятеля си... мислех си, че едва ли не ще ми се изсмее и ще ме зареже.Отне ми месеци, за да го преодолея и то защо... именно заради ей такива изцепкиСтегнете се най-после не казвам, че гърдите не са важни, особено в секса, ама има далеч по-важни неща и качества, които, ако ги нямаш и 120см гръдна не могат да те спасят. Освен това с колкото по-надарени момичета съм говорила всички са се оплаквали и само се чудят кяк да ги намалят. За това моля ви спрете да разсъждавате като 13годишни!!
![]()
o v momenta kak sym navit na edno momi4e koeto ne e s golemi bedna ti e fantaziqta
Това изобщо не е вярно... Кой те излъга, че ако не си Памела Андерсън няа секс?!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
emi az obi4am sredni po-razmer, stegnati ne nqkvii ogromni /// mi qvno mom4etAta koito poznava6 sa takiva i za tfa si si suzdala takava predstava
Само идиотите гледат циците. Ако има леко коремче дреме ми какви са циците.![]()
ХО-ХО-ХО!
Кой няма цици, че пише тема?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пфф , нема цици - нема да го правим ..
Кой го е казал това бе .. лелееее , само чета и се изумявам ..
Са по темата ..
Аз Гърдите не гледам .. те са на .. пред-пред-пред-пред последно място сигурно ... чудно ми е , кой го е казал , още ме мъчи тоя въпрос ...
Моето мнение - гърдите нямат значение![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
еми аз тва съм го чувала от разни глупаци който за радост не са ми близки приятели и се зачудих дали едно нормално момче гледа тва.Аз не се оплаквам нито от малки нито от големи цици приятелят ми ме приема такава каквато съм.![]()
![]()
А вие що не искате да лягате със щембоци, а? Мн се дървени иначе.Ша легнеш ли с някав дето му е 5 см, няма нали.Вие като нямате пишки и ние кво да гледаме освен задници и цици, а?Просто няма привличане, на мен като не ми стане кура как да легна с няква плоска като чирус.Ай хойте си търсете педераси и стига сте зеели!?![]()
![]()
т.6 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Това ми напомня за темата за вагините...
Мъжете спичат от размера на атрибута си, жените от размера на циците си.
Както вие се държите към мъжете, така и те към циците ви![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮