.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Гърдите май не са от толкоз голямо значение за мъжете ... поне от наблюденията които имам ... Все пак един човек става идеален,след като се влюбиш в него,и с големи или с малки гърди ... какво значение има
    Така, когато става дума за връзка..
    Иначе ако е за 1 разгонена вечер и можеш да избираш между голлеми и малки (и двата варианта да са качествени, де. Иначе ако не са -по-малките ще са по-удачни).. едва ли някой ще откаже допълнителното :P
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Гърдите май не са от толкоз голямо значение за мъжете ... поне от наблюденията които имам ... Все пак един човек става идеален,след като се влюбиш в него,и с големи или с малки гърди ... какво значение има
    Така, когато става дума за връзка..
    Иначе ако е за 1 разгонена вечер и можеш да избираш между голлеми и малки (и двата варианта да са качествени, де. Иначе ако не са -по-малките ще са по-удачни).. едва ли някой ще откаже допълнителното :P
    май някой пак се размечта мейк ми лаф

...

Absolutno kategori4no pri mene de ne :P
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от biorkes
    Гърдите не правят момичето...ви като видите един як батко гърдите ли му гледате?
    Не, дупатата

Tva spored mene ne e vqrno! Ima i takiva verno e, ama az ne bih tragnala s takuv
    The Prodigy = The legend!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    тоя израз пищни цици звучи красиво
    не са важни циците толко бе
    +1 И според мен е така! (стига момичето да не е някоя дето е по плоска от дъска де )

--------------------------------------------------------

Re: Без големи гърди няма секс?!

Цитирай Първоначално написано от baby_girl_vn
    Абе момчета това ли ви е първия поглед винаги съм се чудила ако няма много пищни цици момичето кво прайте?!Няма секс?!Според мен тва е безмисленои е тъпо да изритвате пекани мацки от леглото си за тва...
    Аз не мисля по този начин, за мен не са чак толкова важен размера на гърдите (циците )
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

То ако тя няма цици които да стигат до местоназначението 10~15 минути преди нея не става.Че как ако не са по 20 килограма всяка то това жена не е бе.А ако някой види такава дето отговаря на описанието да прати едно ЛС че да да се полюбуваме на това чудо на природата.
    А до тогава всеки със вкуса си
    Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си