- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ОМФГ! Мацки помощ!
emi kvo prosto ba6tata gi e naglejdal nqkoi da ne mu stane ne6to dokato go pravqtvse pak sa stari hora.... abe sig li si 4e ne ste gledali nqkoi film kusno ve4er i da misli6 4e e istina? ....abe sexa moje da e bil izpolzvan kato lekarstvo ....i za tva da e bil nalojitelen i za tva ba6tAta na tvoqta fr da ne mu e pukalo.....
Ole hora koi sin 6te gleda maika si s muju i, nezaviismo za zdraveto i ili en da pravi seks! O.O
EBASI!
Да... и се опитай да не мислиш за това. Просто случилото се случило. Аз какво да кажа като сварих сестра ми да прави секс с гаджето си? Шокирах се естествено, но просто отидох в другата стая, почудих се известно време и ми мина след време. И аз не си давам обяснение какво е правил бащата там. Може би просто да се е опитвал да им помогне някак си понеже не са го правили дъртите от много време. :P Айде, споко!Първоначално написано от ubuntu
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
Той е там за всеки случай... бил е с вестник пред очите и най-вероятно с мр3 плейър в ушите (който най-вероятно е махал от време, на време, за да чуе старите дали още пъшкат)Първоначално написано от _(_
![]()
Да махал ги от време на време и надничал иззад вестника да види да не би бабата да е издъхнала на дядовия х*й.Първоначално написано от Vampirella
![]()
![]()
![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
нещо такова...Първоначално написано от Mad&Bad
(взех да спамя вече
)
![]()
![]()
![]()
qkyyyyyyy se edno da gleda6 maika si i ba6ta si
![]()
ibahmy kykyvcite det sa texnite (moje starite da ne sa go videli 6tot sa bez caisi a toi da ne gi e zabelqzal 6tot 4ete vestnik)
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Е тва пък ако не е ебавка .....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
+1 i istina da e kfo da napraim, moje da nesi vidqla dobreПървоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Я стига, като се обичат и могат още защо пък да не правят секс?
По-притеснителен е факта, че бащата седи и им свети.
Но не звучи ниииикак реално...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Да Да повярвахме ти, толкова си загоряла че получаваш халюцинаций с дъртаци, мн си зле.