.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Пускане на звук след преинсалация на Уиндоус

Преинтсалирах Уиндоуса и нямам звук(другите неща ги оправих).Откъде се пускаше?Контрол панел ли и нан по-точно.Имаше и някъде да си тестваш звука ама не се сещам откъде се правеше.Ще съм благодарен на всеки,който помогне!

Ми ако не си си инсталирал драйвърите за звуковата карта нормално иначе от контрол панела гледаш във volume control и така и в дата.бг можеш да го намериш като volume control
    Нов човек съм

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    I az bqh taka ,trqbvat ti audio draivari,ina4e nqma da trygne :P

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg
    Ми ако не си си инсталирал драйвърите за звуковата карта нормално иначе от контрол панела гледаш във volume control и така и в дата.бг можеш да го намериш като volume control
    +1 ili istegli ne6to na Realtek
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

а бре от каде знаеш че му е на realtek аудио картата?

"shooter" ако нямаш дискове с драйвърите, провери каква ти е картата и после търси в гоогъл. за да си провериш : My Computer>desen buton>Properties>Hardware>Device Manager> Audio,Video and Game Controllers . Там трябва да ти я пище.

Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    Сваляш си прорамата Everest.Скиваш каква ти е картата ,лог-ваш се в гооглето пишеш си модела на картата и търси и тестваш драйвъри

Град
    Ебачова Поляна
    Че по принцип трябва драйверите да са дадени сам самия комп.

Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    Цитирай Първоначално написано от QPONECA
    Че по принцип трябва драйверите да са дадени сам самия комп.
    Да по принцип е така бате,ама на братчедките не са дали (и не само на тях) и се наложи 5 часа да търся драйвъри за отделните компоненти ... хубаво е като си намериш драйвъра да го емтнеш на диск да си го имаш ,когато пак преинталлваш.

Оправих се.От нета ги свалих.Един ми даде линк и стана.Пита ме какво ми е дъното и ми даде линк после

na mene mi var6i stra6na rabota sound max ama si igraq 2 4asa v datata dokat namerq to4no za moita karty ama za 6tasite ne preinstaliram 4esto i ne si igraq 4esto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си