Вън косматите путки! С бразилски ленти, или някаква прическа - да, ама иначе - вън! Само, който не е виждал за какво става въпрос той може да каже, че окосмяването по половите органи, еле пък по женските не е ОГРОМЕН проблем! Аз съм виждал обезкосмена пичка (обезкосмена в частта над самата дупка), дето само отдолу баш имаше косми, както и по междугъзието (ако мога пространството между бузите да го нарека така) и беше меко казано отвратително, а си представям ако цялата путка е в злета! Било полезно, ама видиш ли всеки върви срещу това, което е полезно и сам се инфектира, причинява болка и лишава от полезни косми по путките - яко смешна логика. Като толкова ви харесват и искат космати приятелите ви и като е толкова полезно, тогава за чий чеп си обезкосмявате пичетата? В 21 век се намираме, то вече стана стандарт и мъжете да се обезкосмяваме отдоло, а какво остава пък за жените? И не се опитвайте да оневинявате косматата путка, доколкото разбрах си говорим за яки косми (авторът употребява "бурна растителност"), а не леко наболи косъмчета, които разбира се не са проблем! Предпочитам аз и партрньорката ми да бъдем противоестествени без "бурна растителност", отколкото да повтаряме сцени от Страшен филм.