- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой са "Scene kids" ?
некви мацки дето се гримират кат българските кифли ма слушат неква тежка музика кат метъл, и са нещо като емотата ма не се режат...много, бе мацките са яки
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Може да гледа хардкор, знае ли човек..Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Нз донякъде стилът ми харесва,но музиката ми е тежка и цялата работа с вените,кръвта и тем подобни не ми харесва...Много се кефя на сините кичури....
![]()
абе сценките (scene) са copy of EMO-тата само дето не си режат вените
Музиката ме кефи, обаче с тея позьорски истории емо, сийн... И на всичкото отгоре с тея коси приличат на некви извънземни
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
пъф...Converse ще се радват на продажби и тази година.
Добре...представете си имо...а сега си го представете да не е депресирано и да не си реже вените...ето това е СИЙН...
Ами ето аз какво знам за EMO и SCENE: Емотата са често тъжни и с желание за самоубийство (рязане на вени), носят грим и слушат тежки групи всеки слуша различно (но доколкото съм чувала и съм запозната с емотата те харесват много групи като Tokio Hotel и понякога и Black Veil Brides, но се пак и двете групи са супер яки ) . Те са облечени в черно и от там идва основната разлика между емото и scene детето. Scene са деца, които са шарени и щасливи, прическите им са с един а понякога и с много цветове. Бих казала, че scene-то може да се определи като самостоятелна култура, защото нямат нищо общо с емотата (но все пак е някъква част от емотата). Еми според мен Емотата и scene децата са много готини е разбирасе в България няма истинско емо само позъори.
Tokio_Hotel, забележи датата на темата, много те моля.
<3 d(ˆˆ)b
Липсва ми стария форум... иначе сийн хорс има за трескане, не е като да няма :Д
Не мога да разбера за какво обиждате хората вие повече ли сте от тях..
Пффф... не се ли самоизбиха тези индивиди?
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
те еволюираха в такива като теб (което е по-приемиливия вариант)
Позьорчетата по-скоро пишат тЪкА КактУ ти ПишиШ {~}{~}~{}}~}}~{~!{~}!{~}![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more