.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Ами правили почивка..

Град
    blg
    amm kakva po4ivka

Супер фен
    Град
    Своге
    а ве хора как се сресвате след тупирането никога не съм го праила оба4е съм адски навита,ама после как 6е стане сресването?
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен
    Град
    Своге
    как се сресвате след топирането?
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    blg
    emi az vednaga moga sled tva da q sre6a za6toto ne slagam lak i pak mi darji

Град
    нА deT’ M? VuDџ’ t ЦайSИtE
    поне като има такава тема можели някои да помогне съм лак в смисъл аз се топирвам но явно лекът ми не държи за ся съм сменила 4 вида лака и няма един хубав
    ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
    (\(\
    (':'=)
    (')('')

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Аз имам абсолютно същия проблем , обикновено правя следното - първия ден след като се изкъпя косата ми не е мазна и не изглежда толкова зле - тогава я правя с преса на вафлички или с рокли на букли , за да изглежда по обемна , или топирвам долните пластове с лак за коса . В дните в които не си я харесвам пък я връзвам на опашка или на две опашки , поне не си личи толкова колко е сплескана

Град
    blg
    ami taft 4erniq sas nai sina fiksaciq e ot nego nqma kak da ne ti darji

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Реши я като си с главата надолу.После като се изправиш става по-обемна.

..да .. и след 10 минути трябва пак ..

а по темата .. попринцип моята коса обемна но аз си я изправям и веднага като я изправя ми се лепва на главата .. и аз си я топирвам като:
    1.дигам един тънак кичур по дължината на пътя на косата от едната страна и го връзвам
    2.топирвам от долу под него
    3.пръскам яко с лак ;]
    4.пускам кичура и реша докато реша че обема е достатъчен
    5.след това лак отгоре за да се задържи

това правя аз за обем

Град
    Враца
    Изкъпваш се вечерта, забраждаш си главата със забрадките, дето бабите ги слагат... и на сутринта ефекта ще е УАУ Случайно стана и 2-та пъти, в които съм го правила... Но беше прекалено стресиращо Трябваше после да я изправям...
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    как се сресвате след топирането?
    амии аз миналата година участвах в конкурс заа най-откачена прическа ии една приятелка ми топира цялата коса слага мега много лак ии сив спрей поне спечелих та както и да е исках да кажа че след такова топиране неможе да се среше косата по-скоро да опада отколкото ..... моята лично не искаше да се разплете по никакъв начин но слойиж балсам следд шампоана ии косата мии беше идеална все едно не е била топирана а иначе за обема аз почти винаги си я правя леко бухнала с преса ф корените (веднъж докато правих прическа по този начин на една приятелка пресата и ми гръмна ф ръцете ) ии малко лак на taft TITAN (син със оранжева капачка (аз съм най-доволна от него )) илии ако нямам време за преса леко топирам с кръгла четка в по-долните пластове слагам малко лак след тфа разресвам леко за да няма стърчащи косми ии я пооформям както искам да е ии слагам още малко лак за да се задържи ии съм готова
    B1lgariq ima strashno0 b1deshte!! Neka se gordeem s prostotiqta i selqniqta si ... wseki den se izdigame ot prosto k1m po - prosto egoistichno i negramotno naselenie ...

Правя си преса в корените + малко топиране ( но съвсем малко ) и накрая пръскам с лак.
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Изкъпваш се вечерта, забраждаш си главата със забрадките, дето бабите ги слагат... и на сутринта ефекта ще е УАУ Случайно стана и 2-та пъти, в които съм го правила... Но беше прекалено стресиращо Трябваше после да я изправям...
    Как точно си забраждаш главата? Мисля да пробвам..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ами освен това "забраждане",което си нямам и понятие как става може да пробваш да си вържеш косата като фонтан най-отгоре където е челото и така да се изсушиш и да си легнеш ефекта е мн добър а пък ако искаш още повече обем слагаш и малко лак,но малко не е нужно да се прекалева.После може да си я направиш и с преса зависи!По твой вкус.

Прическите на етажи също създават хубав обем.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

ако косата ти е мазна използвай специален шампоан за мазна коса за обем,също суши косата си надолу със сешоар, не използвай прекалено много балсам или стилизанти защоте те утежняват и омазняват допълнително

Ми аз правя така:като се къпя си слагам балсам за непокорна коса,след това се суша със сешоара с главата надолу,след това се правя с най-ситните вафлички на пресата в по-долните краища(като преди да защипя кичура слагам лак),а на най-горния пласт с една приставка,с която става леко като къдраво пак в корените...и косата си става добре...нямам никакви оплаквания... ии след това си изправям връхчетата,защото са начупени...ето пример:
    http://prikachi.com/files/820482f.jpg

emMi az na moqta i pridavam obem kato izrediha nagore purvo kato izlqza ot banqta vednaga si re6a kosata s glavata nadolu posle taka q su6a i kato q isu6a po su6tiq na4in si re6a kosata i stava s nekuv mn qk obem nqkoi put kato iskam malko pove4ko si slagam malko lak v korenite ama samo v korenite

Аз топирвам със серум за обем, малко гребенче и лак за коса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си