- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- PUNK'S NOT DEAD БЪЛГАРИЯ!
Слушайте сега, какво ще ви кажа. Вкарах пари в идеята за български пънк портал (първият такъв за БГ), след като всичко беше умряло почти 5 месеца и сега се надявам на повече ентусиазъм от ваша страна.
Ще се събираме ли пак по 40 човека да пием бира, когато си решим?
Ще бъдем ли и ние организация, без политически пристрастия?
Жива ли е изобщо пънк сцената в България или това са отминали времена?
Който се чувства част от тази култура, нека си направи регистрация с актуален имейл, да получава новини за актуални събития, коцерти, запивания, ревюта, интервюта и всичко останало.
За да сеприсъединиш, просто цъкни подписа ми, или препиши юзъра ми в Internet Explorera.
ПС> ...който мисли да псува в тази тема, нека преди тва си направи сметката, дали има смисъл..![]()
ей ся идвам и аз..(:
бих се регнал, но съм ънтру позърхед
The Offspring > all , но цба да се занимавам![]()
The Spark
Като нямате политически пристрастия,защо имаш "chaos" в банера?
Защо и 90% процента от потребители имаха анархии като аватари/сигнатури в стария форум?
Аз съм регната там и ми направи впечатление,че в темата за пънк музика имате хм 5-6 керливи теми,но в chaos секцията поне 100 безсмислени..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
аз вече забравих, че имам акаунт там...
абе кво може да се очаква от ИРС пикльовците, които обитават форума?...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
мдам, знам че повечето в портала ше ме намразят щото слушам предимно поп-пънк...но си харесвам много и Ramones примерно. Абе евала за идеята, регвам се...![]()
Първоначално написано от EarthShaker
има пънк бе чкш
ама хиподил си заминаха![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Ще отвърна на критиките за ниското ниво на някой теми така: Черта на българина е, да пита безразлично "защо", "защо", "защо", но никога да не предприема нищо, това защо да получи отговор. Ако всеки един от вас дойде и си каже мнението, по настоящите въпроси там, без да си губи времето да мисли 3 часа, кой ще го напсува заради него, или кой ще му се присмее, сега нещата щяха да покриват вашите очаквания. Самоче, това не става от самосебеси нали така? Трябва някой преди това да се застъпи за мнението си, не да го подхвърля като вестник с който си е избърсал гъза еи така междудругото.
Ай със здраве на всички и помислете над казаното
+1Първоначално написано от 5StaR
;]
нещо против българите ли имаш или не те разбрах правилно?Първоначално написано от www.PunksNOTdeaD.net
правя я...но какво общо имат държавата и родината в случая?Първоначално написано от www.PunksNOTdeaD.net
![]()
Psychopath*
Не четеш между редовете а гледаш отделните думи. Горе ти говоря за едно качество или по скоро липса на такова сред нас бългърите, което е, да отстояваме мнението си. Мога да ти дам доста примери един от които е гражданското ни общество (каквото няма всъщност). Всеки си прави каквото си иска с нас безнаказано. Това засяга всеки един от нас, но никой не отива да се застъпи. Та както един голям бългърски поет беше заключил: Умни хора, прост народ. Прекалено големи индивидуалисти сме всички, че не отстояваме дори за нещата, които ни касаят в глобален аспект. Както и да е, вярвам, че това ще се промени в скоро време, въпросът е колко още трябва да патим за да се осъзнаем...
Тъй, това са сложни национално-политически въпроси, каквито предлагам да не дискутираме повече тука. Аиде че доидоа момчетата да оправят нета и не мога да разсъждавам повече, надявам се че фанахте идеята на поста ми![]()
Еха,мдам..аз веднъж пуснах снимка в твоя форум и ти направи колаж на снимката,като ми сложи полицейски очилца иии нашивка на ризата..Първоначално написано от www.PunksNOTdeaD.net
По това съдя колко сте интелектуални и толерантни
Така че не говори за уважение .
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от extreme_
не кълни ве смешкофор![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
на поздрав бе
exploited - punks not dead
анархията е на лице![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
Употребата ти на "Кале" също..Първоначално написано от skatemore
Иначе,успех ви,слушайте си Експойтед и си обсъждайте анархията и всички екзистенциални пънкарски въпроси..евала..
Dwight D. Eisenhower