- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Споделяте ли за секса с вашите?
Винаги ми е било супер интересно това.Аз лично нямам смелостта да го кажа в очите на майка ми пък за баща ми да не говорим...По принцип е логично да знае майка ми щото знае че имам приятел и доста пъти я питам дали мога да спа "у приятелки"![]()
![]()
![]()
![]()
Но не бих се усмелила никога да и кажа.(Е малко се изхвърих де
)
Таааа вие сядали ли сте на 4 очи да споредлите за това нещо?
Kato porasne6 daje 6te si spodelq6 kakvo si pravila s priqtelq ti![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
MAIKA MI I BA6TA MI ZNAQT 4E SAM PRAVILA SEX VSE PAK S FR MI SME VE4E 9MESECA.S MAIKA SPODELQM POVE4E I NE ME E SRAM OT TOVA,HODILA SAM DA SPQ V TQX KATO GI PITAM DALI MOJE![]()
![]()
![]()
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
"Мамо, тате, вчера ебах ебаси пичката.... пък днес ме клати ааадския пич.... - Браво, на мама момчето!"
Как ви звучи?![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Евала!!!Първоначално написано от v3nItoO
![]()
Аз не мога така
v3nItoO написа:
MAIKA MI I BA6TA MI ZNAQT 4E SAM PRAVILA SEX VSE PAK S FR MI SME VE4E 9MESECA.S MAIKA SPODELQM POVE4E I NE ME E SRAM OT TOVA,HODILA SAM DA SPQ V TQX KATO GI PITAM DALI MOJE
Евала!!! Аз не мога така
za men e po dobre da znaaqt!
nqma ot kakvo da se pritesnqva6 ot tova az bix predpo4ela na maika si da kaja ot kolko na nqkoq averka 6toto znam li ko6te stane sled vreme celiq grad da razbere.
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
"аа тати,снощи ако знаеш колко беше якоо..първо аз отгоре,после той отгоре...накрая на стола ахахаха"
Не!И 2мата знаят,че не съм девствена,знаят сигурно какво става като сме си насаме и тн ама нищо не говоря с тях за секс.
Освен когато бяхме "официално женени и с редовен полов живот" и карах майка ми да ме води за противозачатъчни
О, така ли? Доста хитро да си менкате КАПУТИПървоначално написано от v3n0ma
![]()
Just Be Happy ~ !
Cuz i said so!
миии нашите разбраха съвсем ненадейно имаче можеби аз нямаше да събера смелост да им кажа![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Нито аз имам смелостта да подхвана тази тема, нито те![]()
Даже ако ме попитат не знам какво да им отговоря... баси, все пак съм им детенезависимо на колко години съм...
Имам разни подозрения, че може би мама се досеща, но тати едва ли иска и да си го помисли хахах![]()
>>> House Music <<<
Mi nashte znaqt,vse pak si imam seriozen priqtel na koito sam na gosti treti mesecEdvali si mislqt,che q karame samo na celuvki.
Po princip s maika spodelqm za sexualniq si jivot makar,che na neq ne i se slusha(mnogo e konservativna),a s tatko kakto se prepolaga nikoga ne sem podhvashtali tazi tema,i ne mislq che shte q podhvanem nqkoga.
Нашите знаят, даже те ми купуват противозачатъчните.С майка ми си говоря понякога, с баща ми не, но и двамата са много разбрани и не мисля, че това може да е тема табу
![]()
уСмИхВаЙ сЕ дОрИ, кОгаТо тИ е тЪжНо, зАщОтО нИкОгА Не зНаЕш кОй щЕ сЕ вЛюБи В уСмИвКаТа тИ!
POSMARTNO NEMA KAJA NA MAMA AKO RAZBERE 6E MA UBIE 6E MA ISXVARLI OT NAM PFFFFFFFFFFFFF AZ DA NE SAM LUDA DA DA V NIKAKAV SLU4AI OSTAVA SI TAINA
PS: PAK KAMOLI DA KAJA NA TATI PFFFFFF DA DA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
аз не мога нищо да споделям с тях, абсолютно нищо...а за секс дума да не става...не защото са ми родители а защото не смятам 4е като хора мога да говоря с тях....![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ставало е въпрос с татко и си говорим често, но колкото и да споделям с него, да говорим на всякакви теми и да се обичаме ми е някак срамно да обсъждаме някой неща. Като например пози и подобни.![]()
Майка ми се досеща,все пак често ходя с преспиване у гаджето ми,и той спи често у нас,така че...
Повдигала е темата,казвала е ако искаме нещо (със сестра ми) да я питаме,че е модерна майка и нз си какво...Но определено не изпитвам нужда да споделям с нея.![]()
Не...
Не не говоря с тях за такива неща предпочитам да споделя на по-близките ми приятели
Не,никога не бих говорила за това с тях.![]()
Не съм, но веднъж се бех изпуснал и като изках пари за един рожден ден , на един фр в който винаги става голяма лудница и баща ми тва го знае и ми вика преди да тръгна " И внимавай с предпазните средства, че не ми се става толко рано дядо" и аз се изцепих с "споко не е ми за пръв път" и от това се е осетил 100 %![]()
I dvamata znaiat i 4esto se sly4va da obsujdam razni ne6ta s maika mi no ne si govorim kavo to4no pravia v legloto.
Никога не съм говорил с наште такива неща.
Ако бяха разбрани хора и ме попитат,даже бих им обяснил какво точно правя с подробности и може би било по-добре отколкото сега когато си мълчим и се караме само.
Да съм малък,не съм,на 19 съм![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Не..виждам ги само, за да ми дадат пари..нямат време да ме питат дали съм ходила на училище..камо ли за т'ва да говорим..
Обичай ближния,ближи обичния..
От Гъза в Устата - 6A Завинаги .
Аз никога не съм си споделяла с наще. Въпреки че имам чуството че наще много добре знаят. Все пак съм от много време с приятела си ... баща ми ме бъзика, ама ако знае колко е прав...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!