- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Споделяте ли за секса с вашите?
Хаха...на родителите ми им е 5 пъти по-неприятно да говорят за това с мен,от колкото на мен...За мен си е съвсем нормално да говоря за това,ама те постоянно избягват темата...
![]()
![]()
![]()
da s maika mi
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Аз не , но майками иска да знае всичкооо което ме побърква !
PFFFF kak da im kaja "mamo,tate,ve4e ne sum devstvena" i te padat pod masataDa be da
![]()
КуЧкА сЪм БиЛа..Не ОтРиЧаМ!мРаЗиШ мЕ...ХаХа А щО мЕ зЯпАш КаТо сЕ сЪбЛиЧаМ?С ПрАвЕжИ гАдНи Ми ИзЛиЗаШ...И ТъПи ПуTкИ мИ ЗаБиВаШ...ВиНаГи сЕ ВрЪщАш НА МоЯтА врАтА...А КаЗвАш Не сЪм биЛа За тЕб сеГа!
нетова е мой личен живот,ще дойде време,и ще им кажа
за сега още не
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
"татееее ако знаеш къв секс стана снощииииии"![]()
... no comment ...
ако съм в настроение и само ако те ме питат нещо...
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
фффффффффф ниоги
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Аз говоря често с баща ми за това.. Майка ми някак си отбягва темата![]()
Първия път когато говорихме с него, беше докато пътувахме..и после него го заболя главатаИ като отидохме в аптеката за аспирин, той каза на продавачката:
- И дайте моля три презерватива за този човек !! и се обърна към мен..после даже ги набута в джоба ми и каза да не ги изваждам, ако не потрябват![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Темата е от март!
П.Т.Майка ми знае,че правя секс за баща ми не съм мн сиг но сиг знае и той!![]()
Всички са наясно, че отдавна вече не съм девствена. За секс се случва да говоря с баща ми, преди по-често. С майка ми не съм говорила особено на тая тема, с нея друго освен скандали не сме имали, май. С приятелката на татко сега говоря доста за секс или по-скоро за липсата му в момента![]()
Но въпреки това не върви да отида и да им разказвам за това как, къде и колко време съм го правила. Такива детайлни подробности не им трябват. За това са приятелките и сестра ми, че и на тях не разказвам кой знае колко от сексуалните забежки. Все пак това е между мен и приятелят ми, не между нас и него![]()
С бащата си говорим- с майка-НЕ...неудобно ми е пред нея..
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ами..гадноПървоначално написано от Sam90'
![]()
не се случва особено често иначе![]()
da sp0delqm si s neq![]()
Да, всичко им казвам. Добре, че е майка ми да ме научи на наюякои неща.![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
ами не съм говорила с тях за такива работи....ам нямам и намерение
все пак ми се живее
![]()
И с двамата си говоря =) Даже на майка ми й споделям повече от колкото тя иска да чува![]()
![]()
еми предполагам че майка ми знае ... все пак с приятеля ми сме от година повече ... леко е подхвашала тема като ми каза да внимаваме и да ползваме предпазни средства,ще все още не иска да става баба![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Пха...тях ги интересува само тва дали уча от там на там не им пука как съм поне така мисля, защото за 17години 1 път не са говорили с мен, за да ми помогнат в някво отношение...
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Аз не им казах когато си счупих пръста последния път, пък за секса ще тръгна да им разправям. Те и без това не се интересуват, а аз не съм от хората дето ще тръгне да им споделя всичко ... Имам си мой живот все пак.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.