- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Споделяте ли за секса с вашите?
Ще кажа на майка ми като ми дойде и на мен времето..То ние и сега си говорим на тази тема,тя дори ми вика защо още не съм спала с момче,но дам..странна е..
![]()
Пффф,с майка ми доста често си говорим за това.С баща ми по-скоро обсъждам любовните си терзания,за секс с него не съм говорила.Майка ми също така беше с мен при гинеколога,за да ми изпише противозачатъчните и даже се зарадва,че съм решила така да се пазя.Нямам проблеми да и обяснявам тея неща и даже май прекалявам понякога
![]()
еми не...незнам що
Ми не правя секс, обаче нещо ми подсказва, че когато почна, наще ще са последните хора, на които ще разказвам за преживяванията си.Иначе се разбираме перфектно, но в това отношение все едно са хора от Средновековието.
Don't worry, be happy!
аз не и не бих..
in defense of our dreams...
Да естествено че споделям с майка си...не всичко,но горе-долу като имам проблем и казвам. Пускат ме уж да спя в приятеля ми всяка събота ама всеки път се правят че са забравили и аз всяка седмица им напомням![]()
общо взето съм щастлива...
Само с майка си съм споделяла,с татко ми е някво по-неудобно да отварям тая тема![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Естествено,че да,в началото ми даваха съвети за безопасен секс .
Heeee![]()
Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти