- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ми се прави секс
хахахаха...Първоначално написано от Komar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
толкова ли си възбуденаПървоначално написано от malkata_sladurana
А пък аз знам че като си първолак и имаш УЧЕНИЧЕСКА КАРТА можеш да влезеш.Обаче за пръпоръчване е да си вземеш буквара за да са сигурни продавачитеПървоначално написано от BHuMaTeJ|eH*
Awe iam eni malki vibratori v sex shopevete ne si4ki sa negarski bi6maci
Цъ...Цъ...цъ На 14 вибратори тръгнала да нагъва...![]()
Помисли дали не секс ти се е правело,а ти се е пикаело като си пускала темата?
тъп ли си бе пич ?! тая тема е от март месец върната е юни и ся пак аиде чакаите да стане януари и задалжително пак да я върнете тука тряа ключ според мен ...Първоначално написано от Da4kata
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
до авторката на темата - купи ли си пръстен? задоволена и щастлива ли си вече![]()
И на мен! А сега се сещам преди няколко дни викам на една приятелка "Абе прави ми се секс" и тя дори ме не поглежда и казва "абе еби си майката"![]()
Ела аз продавам такиа глупости..![]()
![]()
![]()
![]()
Момиченце имаш си пръстче и то 10 :P
Не ти казвам и 10-те да си ги напъ... просто..
![]()
![]()
miss X
Kat tolkova ti e iska kaji na nqkoe mom4e,misli6 li 4e nqma dase saglasi![]()
личен савет не прави простотии не прибързваи.. ще те е яд някои ден
hei malkata ti tupa li si !!!
ego e predi 1 4as edna moq fr deto e na tvoita vuzras e v 2riq mesec !!!! i ne znae kvo da pravi ti tupa li si ili da !?
Бие последния зънвец , отиваш до някое момче и му казваш "Изкаш ли да правим секс !?"
Шанса да откаже е малък :P![]()
На мен ми се прави компот от чушки. Ама няма чушки =(.
купи си вибратор и го вкарвай леко и бавно.. после малко по бързо после по бързо и все по бързо мисля че мн ще възбуди ако го напраишПървоначално написано от malkata_sladurana
![]()
omg... batka ti t1p li si we da se otvori sama li iska6 we...Първоначално написано от fashion4etyy
![]()
![]()
Ех аз измислих решение на моя проблем,който е същият. Просто за рождения си ден навиваш приятелите ти да съберат пари и да ти купят Врибратор! най-нов модел![]()
ама ти правила ли си го да знаеш дали ти се прави.Почни да праиш секс и остани на сухо известно време да видиш кво е тогава.![]()
![]()
На 14 и да не са те разпорили от ебане, къв е тоя филм ве, изпуснала си влака вече никой няма та щйеее![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx