.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Какво става с 12-13 годишните?!?!?!?!

Майко хора чесно ви казвам чета тука някви теми и ми става лошо направо Какво им става на малките момиченца на 12 вече ходят с 18 годишни и са са е*али 10 пъти най-малко...Пушат трева...и тем подобни.Май вече е на мода сефтето ти да е на 12-13...Не мога да повярвам тема"На 13 съм и искам да го направя с приятеля си..." Господи можете ли да ми обясните защо е така вече?От климата ли е от кво е?!

Поредната такава тема.

Ми всеки решава сам кога и с кого ще го направи,не мога да съдя никого.
    Нима очакваш,че с тази тема момиченцата ще те послушат.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Град
    ВарнЪ
    1-во- деградация на подрастващото поколение породена от много фактори
    2-ро-Чернобил
    Епъ ко и туй чуду подпись?

здр

Ами ако върнеш времето назад до 26 април 1986 година .ще разбереш защо става така.Не сме били родени още ,обаче това събите ни променя всички.
    Russian Aerospace Agency

Re: здр

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    Ами ако върнеш времето назад до 26 април 1986 година .ще разбереш защо става така.Не сме били родени още ,обаче това събите ни променя всички.

По мнението и аватара ти съдя че и ти не си особено далеч от света на 'големите' какички и батковци ..
    А по темата не знам какво да кажа без да се повтарям с всеобщото мнение.. Да, трагично е накъде отива това въпросно поколение. И интересно ми е докога ще продължи тази 'мания' да порастнеш за едно лято. ... Аз за себе си съм решила как да управлявам живота си и ми остава единствено да не надявам скоро да се осъзнаят както деца, така и родителите които са ги пуснали да живеят студентските си години на 13-14.
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Spodeli s nas az li4no neznam
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Цитирай Първоначално написано от 136179

По мнението и аватара ти съдя че и ти не си особено далеч от света на 'големите' какички и батковци ..
    А по темата не знам какво да кажа без да се повтарям с всеобщото мнение.. Да, трагично е накъде отива това въпросно поколение. И интересно ми е докога ще продължи тази 'мания' да порастнеш за едно лято. ... Аз за себе си съм решила как да управлявам живота си и ми остава единствено да не надявам скоро да се осъзнаят както деца, така и родителите които са ги пуснали да живеят студентските си години на 13-14.

И какво му е на мнението му и на аватара ми...О да съжалявам че сам чисто гола...със вибратор между краката....Ще го сменя.А колкото до мнението просто се интересувам....
    Russian Aerospace Agency

Избиване на комплекси! Търсене на любов-който не я намира вкъщи,я търси на улицата! Също така и желанието на малките момиченца,да бъдат големи каки-всичко започва от цигарата->кафетата->дискотеките и завършва в кревата! Трябва да им се втълпи,че детсвото е най-хубавата част от живота на един човек! То приключва,когато ние решим(не говоря,че на 18 още сме деца,но не е нормално на 12 да решиш,че вече ти е време да станеш жена!)! Трябва да се замислим и за момчетата-те трябва да уважават момичетата(въпреки,че повечето си просят 1 п***а м/у краката и кой от къде е),трябва да умеят да поемат отговорности към тях,ако момичето забременее,това не е само нейн проблем. Спермата не е влязла сама м/у краката! Не може 18годишни момчета да спят с невръстни девойки! Как такув човек ще създаде семейство! Той иска ли неговите момичета да вършат подобни извратений.. Темата е дълга и сложна...

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от 136179
    [b]
    Хах дам така е ,не се оправдавайте с Чернобил и радиацията!

Голям фен Аватара на 50cent
    чакаите ся да ви разказвам аз една кратка история от моя живот

бях си хванал гадже и тя ми обяснява на колко е там на 15 и така в кое училище учи и си ходим
    и си го правим
    след няколко дена след като започнахме да го правим разбрах че тя е на 13

Seki izbira patq v jivota az ne sadq nikoi no iskam samo da si kaja mnenieto po tazi 4ast ... Da pie6 da se drusa6 da pravi6 sex da se bie6 dori da se nau4i6 da leti6 na 13 godini ne te pravi maj/jena akala idva s vremeto i godinite seki izminal den se u4i6 na ne6to novo pravi6 gre6ki i gleda6 da ne gi povtori6 ... 4ovek cql jivot se u4i no i da napravi6 sex na 13 ne te pravi jena ti si sa6tata sas sa6toto mislene i razbirane za jivota si4ko idva s vremeto si
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    Бургас
    ami normalno, nqkvo tupo lape ne moi da si hvane gadje na neinata vuzrast i se hva6ta s nqkoi zagorql batko s 5 godini po-golqm ot neq i gotovo

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от v3n0ma
    ami normalno, nqkvo tupo lape ne moi da si hvane gadje na neinata vuzrast i se hva6ta s nqkoi zagorql batko s 5 godini po-golqm ot neq i gotovo

Не са сички "тъпи лапета" и не само секса ни е в главите.Пфф,не е чак такоа събитие,аре,аре!
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Naprotiv moje no v balgariq e moderno da se hodi s dosta po golemi

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ЛаСт!К
    Не са сички "тъпи лапета" и не само секса ни е в главите.Пфф,не е чак такоа събитие,аре,аре!
    e da, ako ne e sex 6te e CS

Boje boje do kade stignahme momichencata na 12-13 god da iskat da se pliushtqt.ama tova si e tqhna rabota veche ne se mesq.To naistina che s taq tema i bez neq nqma da ni poslushat

Цитирай Първоначално написано от ЛаСт!К
    e da, ako ne e sex 6te e CS
    да бе,напрао позна!

Аз лично обичам да се размотавам и да си мисля...да ггледам небето,да си мисля...да съм си с приятелките,да си говорим,да си мисля
    ТФа се отнася за мен де,не за сички,ама...нищо не знаете за НАС

бла бла,има мн по-важни неща!
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Град
    Ямбол
    Сърби ги яко и това е. Лошо възпитание.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Pff i da protestira6 sre6tu tova nqma da se promeni ni6to ,taka 4e nqma smisyl po-dobre svikvaite si4ki ,mesto da praite takia temi

hottie
    Guest
    комплекси !

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Да.Наистина ... накъде отива светът ... Но както казаха по-горе - и със темата, и без нея няма да има разлика.Да не мислиш, че на тея малките им пука, че на някои хора им се струва, че те са много малки за секс?Много хора, както и аз, се възмущават, но не може да се направи нищо по въпроса.Все пак не ние ги възпитаваме.

не бе хора въпросът не е толкова какво правиш и на колко,а да знаеш последствията и относно секса-да имаш елементарна сексуална култура! никой няма да спре децата да се правят на ''големи'',но поне някой да се погрижи да добият поне малка представа за някой неща,например родителите им!

Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    не бе хора въпросът не е толкова какво правиш и на колко,а да знаеш последствията и относно секса-да имаш елементарна сексуална култура! никой няма да спре децата да се правят на ''големи'',но поне някой да се погрижи да добият поне малка представа за някой неща,например родителите им!
    И спред мен проблемът е в елементарната сескуална култура. Вместо тея часове по вероучение дето ги мислят да ги въвеждат като задължителни ( повечето 12 13 годишни не ги интр.), по - добре да въведат часове по сесксология, а не половината от тези после д апитат по форумите "къде ми е дупката", "бременна ли съм" и т.н
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Re: Какво става с 12-13 годишните?!?!?!?!

za6toto dne6nite deca jiveqt zaobikoleni ot takiiva ne6ta vseki den se govori na temi za sex dori ima animacianni film4eta svarzani sas sex kakvo o4akvate decata sa lubopitni kam tezi ne6ta i neysaznavat tova a samo mie interesno toi e 18 godi6en sas kakav akal 6te se zanimava s 13 godi6na i da pravi sex s neq ,toi nee li po razymen ot neq daq otblasne i danese zanimava s neq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си