- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- [Girl`s] Първото дуxане :D
Беше ми приятна,хареса ми.После ме хвана параноята,че може да не му е харесало и да не съм се справила.И да налапах го целия на няколко пъти,първият път се узорих малко,дори се просълзих,но си бях наумила да го направя,а аз не се отказвам лесно![]()
![]()
em az ne sam imala takava no vse pak ne mislq 4e 6te e ne6to stra6no![]()
az vse o6te ne moga da go lapna celiq,ta kvo ostava za 1-viq pat!ina4e be6e qko,kefi me mn i togava o6te me kefe6e!4uvstvah se mn qko sled tva!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от Insatiable
Хех и при мене беше така,но усещането за мръсница си е готино де![]()
УжаС не искам и да си спомням![]()
![]()
Беше на 8-ми март когато правихме година и половина. Бяхме на парти, а после това стана в нашия вход. Беше нещо като бас-аз му казах, че той не може да ме оближе права в коридора и му обещах, че ако го направи ще му върна със същото. Всъщност го мислех отдавна и исках да се самонавия...Трая доста време, но той не свърши. дълго след това свиркаа е просто разгрявка и не е с цел да свърши. Още помня как скимтя и трепера...После ми беше леко странно, а на следващия ден ми беше и неудобно от него. 3 дни по-късно загубихме заедно девствеността си![]()
С времето и аз се научих да го лапам до край.....
И азПървоначално написано от baby_girl_vn
бях така
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Миии...знам ли как беше първия път...странно може би...ама сега вече е друго
![]()
FreAk_oN_A_leAsH
Доста интересна тема
Само неразбирам защо някои ги е гнус от партньорите им
малко странно (ако изпитват чувства един към друг разбирасе, иначе мен от всеки ме е гнус например
)
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
emi be6e mi stranno v na4aloto Ama posle ne mi be6e stranno
ку*ви....Първоначално написано от baby_girl_vn
ку*ки ..... която както се приема
бай дъ уей за пари духаш ли ? или за без пари ако може че ми е интересно как си се "усъвършенствала" и леко искам да разбера/усетя
беше смешно...съвсем спонтанно го реших,а пък приятеля ми въобще ама въобще не подозираше...и понеже някакси аз се по4увствах и длъжна,а и исках да опитам..интерес някакъв...и така...ии някакси ме напуши смях като му свалих панталоните-добре,4е косата ме прикри! 4е щеше да се засрами,ама нз що..и после косата ми се оплете в оная му работа...той пак не се усети и още не знае за тва...иии така накрая майка ми звънна на телефона и си4ко приклю4и а аз се разплаках,4е не е свършил и той ме успокояваше....абее готино беше
![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
emi ne mi beshe mn hybavo ama sq veche i sama iskam![]()
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
Първоначално написано от Undying
![]()
![]()
![]()
Ето това е приказка
Браво момиче .. така трябва
Твоят приятел е щастливец
Jedem das Seine!