.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Беше ми приятна,хареса ми.После ме хвана параноята,че може да не му е харесало и да не съм се справила.И да налапах го целия на няколко пъти,първият път се узорих малко,дори се просълзих,но си бях наумила да го направя,а аз не се отказвам лесно

em az ne sam imala takava no vse pak ne mislq 4e 6te e ne6to stra6no

Много лапачки, много нещо.

Супер фен
    az vse o6te ne moga da go lapna celiq,ta kvo ostava za 1-viq pat!ina4e be6e qko,kefi me mn i togava o6te me kefe6e!4uvstvah se mn qko sled tva!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    В Небитието

здр

Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Беше хем готино, хем странно. С времето се усъвършенстваш
    След това се почувствах като... няква мръсница

Хех и при мене беше така,но усещането за мръсница си е готино де

УжаС не искам и да си спомням

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Беше на 8-ми март когато правихме година и половина. Бяхме на парти, а после това стана в нашия вход. Беше нещо като бас-аз му казах, че той не може да ме оближе права в коридора и му обещах, че ако го направи ще му върна със същото. Всъщност го мислех отдавна и исках да се самонавия...Трая доста време, но той не свърши. дълго след това свиркаа е просто разгрявка и не е с цел да свърши. Още помня как скимтя и трепера...После ми беше леко странно, а на следващия ден ми беше и неудобно от него. 3 дни по-късно загубихме заедно девствеността си
    С времето и аз се научих да го лапам до край.....

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от baby_girl_vn
    Специално първото не беше много добро после вече се усъвършенствах
    И аз бях така
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Миии...знам ли как беше първия път...странно може би ...ама сега вече е друго
    FreAk_oN_A_leAsH

Доста интересна тема Само неразбирам защо някои ги е гнус от партньорите им малко странно (ако изпитват чувства един към друг разбирасе, иначе мен от всеки ме е гнус например )
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

emi be6e mi stranno v na4aloto Ama posle ne mi be6e stranno

Цитирай Първоначално написано от baby_girl_vn
    Специално първото не беше много добро после вече се усъвършенствах
    ку*ви.... ку*ки ..... която както се приема бай дъ уей за пари духаш ли ? или за без пари ако може че ми е интересно как си се "усъвършенствала" и леко искам да разбера/усетя
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    беше смешно...съвсем спонтанно го реших,а пък приятеля ми въобще ама въобще не подозираше...и понеже някакси аз се по4увствах и длъжна,а и исках да опитам..интерес някакъв... и така...ии някакси ме напуши смях като му свалих панталоните-добре,4е косата ме прикри! 4е щеше да се засрами,ама нз що..и после косата ми се оплете в оная му работа...той пак не се усети и още не знае за тва...иии така накрая майка ми звънна на телефона и си4ко приклю4и а аз се разплаках,4е не е свършил и той ме успокояваше....абее готино беше
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

emi ne mi beshe mn hybavo ama sq veche i sama iskam
    ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!

РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Аз ли съм единствената,на която и е харесало още първия път?
    Като му правих френска за първи път имах чувството,че цял живот съм го правиал това нещо-нито ми се струваше странно,нито сложно,нито го чувствах като нещо ново,даже напротив.Мисля че се справих доста добре като за първи път,колкото и нескромно да звучи,но аз го направих с желание и старание.
    Докрай не съм го лапала,но мисля че и така доставям удоволствие на гаджето си.
    Ето това е приказка Браво момиче .. така трябва Твоят приятел е щастливец
    Jedem das Seine!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си