.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Da popitam po -opitnite ot men...

v obeskosmqvaneto taaka... pyrvo zdraveite na vsi4ki.ot mnogo vreme 4eta forum4eto ama ne sym se registrirala do sega.
    iskam d apitam za...triagalnika do sega se spravqh s bic-4eto ama mi se 6te da ida na kozmetik 4e da si doidat na mqstoto ne6tata.4e... kak to4no stava cqlata procedura nqkoi 6te mi obqsni li..6toto malko me e .. ne 4e 6te sym pyrvata koqto 6te vidqt ama...de da znam...
    ii taka...mersi predvaritelno nadqvam se da pomognete
    Cause I'm your lady...and you're my man.. {}

Ami kakto s vsqka druga 4ast na tqloto, subli4a6 se, namazva te i durpa
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
    Ami kakto s vsqka druga 4ast na tqloto, subli4a6 se, namazva te i durpa
    \/
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Iiii ostavash po golo.... kote ... mm mai 6te se opitvam sama da se spravq

Цитирай Първоначално написано от smiletome
    Iiii ostavash po golo.... kote ... mm mai 6te se opitvam sama da se spravq
    Ne se pritesnqvai kozmeti4kite sa sviknali da vijdat vsqkakvi nqma ot kakvo da te e sram
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    А я и аз да питам:аз примерно се бръсна,но искам да ида при козметичка.Трябва ли да си оставя някаква дължина да ми порастнат космите,че да се махнат хубаво и качествено?

Emi predpolagam da..v smisyl logi4no e..naprimer ako si obrysne6 krakata i sle dtova iska6 da gi mine6 s epilator ili kola maska..trqbva da izrastnat kosam4etata 4e da moje da se po4istqt dobre

Цитирай Първоначално написано от Undying
    А я и аз да питам:аз примерно се бръсна,но искам да ида при козметичка.Трябва ли да си оставя някаква дължина да ми порастнат космите,че да се махнат хубаво и качествено?
    Както каза и другото момиче трябва..защото ако няма нищо как ще го махнат :P

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Не Виждам какво е срамното в това като това им е работата
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Голям фен
    Е няма нищо срамно да се съблечеш пред козметичката.А цялата процедура минава бързо-десетина минути.Значи сваляш бикините,лягаш и тя започва да те маже с колата.После лепи и дарпа. Ако и кажеш,че ти е за първи път тя ще ти обясни какви "упражнения" да правиш и как да си сгъваш крачетата,за да се почисти по-добре.И не се плаши,не боли толкова ужасно,колкото сигурно си чувала.Мен никога не ме боляло

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си