- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли спали с някой за 1 вечер?(за жени)
Абсолютно съм ПРОТИВ авантюрите за една нощ![]()
Аз бих,май само аз съм ЗА. Е според мен трябва да даваме воля на емоциите и на моментните усещания. Веднъж се живее.
![]()
![]()
ne mislq 4e bix napravila takova ne6to.V momenta moq priqtel mi dava vsi4ko ot koeto se nujdaq,i mnogo moi priqtelki mi zavijdat na mene mi e stra6no hubavo s nego i za edna ve4er ne mislq 4e bix iskala da razvalq tova i ako posle razbere 4e moje da go zagybq.
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
и аз сам за в кой свят живеете бе хора?????много сте зле и кво начи аз сам обварзана, къде ви е халкатаПървоначално написано от Baby_b
![]()
kakvoto i da tursi6 vinagi go namira6 kogato nai malko o4akva6
хахахаха незнам колко ние сме зле ама това че ти си съгласна да правиш секс през път и над път едвали те прави по нормална !!!!Първоначално написано от tralalala
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
ами мисля че не си ме разбрала правилно ,аз самата си имам приятел от 4 години, но не казвам 4е никога няма да го направя щото не се прая на света вода ненапита като вас...![]()
аз също ни най малко не се правя на света вода ненапита , защото квото ида говоря не съм просто с изказването си малко се изхвърлиПървоначално написано от tralalala
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Пораснала съм си достатъчно-не бих правила секс с някой за 1 вечер, дори и за не съм обвързана. А ако съм-още по-малко.Първоначално написано от eblio
Не бих казала - не, просто защото колкото пъти съм го казвала, толкова пъти се е случвало обратното.![]()
Сигурно бих, но зависи от това в какви взаимооотношения съм с приятеля ми и до колко ни е сериозна връзката.Аз по принцип трудно допускам някого до себе си в толкова интимен аспект, така че ако се случи, то значи ще има някаква много сериозна причина за това.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Hahah. Palavnitsi takivaПървоначално написано от gergana_sweet
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Дам,знам го тоя лаф с халката....Първоначално написано от tralalala
Като ги отрежеш и кажеш:"Имам си гадже!" и като се правят на остроумни викат :"къде ти е халката ? "
Мноо зле...изтъркано...
![]()
А по темата не бих го направила ако съм обвързана.....ако не съм обвързана пак вероятно не бих,но там вече не се заричам! :P
Тези случаи като твоите в повечето ситуации са страх да не ви излезне лошо име в обществото (така де, да не ви вземат за курва).Първоначално написано от krem4et0
Изключително тъпо е да бъдеш толкова уверен в себе си за подобно нещо. Все едно ако си харесаш някой до голяма степен, на купон сте, той се държи с теб перфектно и ти ще му кажеш "не искам нищо с теб" или нещо от сорта?
Ахам.Първоначално написано от krem4et0
Аз мисля,че колкото повече пораствам,толкова по-зле гледам на еднократните изживявания. Мисля,че те са привилегия на по-малките,така че не ни плаши с порастването!
Като бях по-малка гледах по-освободено на нещата-искаше ми се да направя и секс за 1 нощ без обвързване,да има тръпка-но сега се радвам,че не съм си осъществила идеята!
![]()
Не си единствена. Точно за това говоря в предния ми постПървоначално написано от Baby_b
![]()
Не мисля, че тези случаи са предизвикани точно от тоя страх. По-скоро е в нагласата и разбирането на човек, предразсъдъци и някакви морални ограничения.Първоначално написано от eblio
![]()
А иначе в конкретната ситуация, която ти си описал...спокойно мога да кажа нещо подобно..както и го бях направила веднъж, но по малко по-завоалиран начин..и причината далеч не беше страхът, че някой ще ме помисли за курва или че не съм го харесвала достатъчно. Даже напротив. Просто нашето наистина щеше да бъде за 'един път' по обективни причини.Но си признавам, че сега може би съжалявам малко... илии доста...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Mi az sam obvarzana,i chesno kazano ne bih kazala,che nqma da go napravq,zashtoto imashe edna pogovorka "golqma duma ne kazvai,golqm kamak ne hvarlqi" ili neshto podobno besheNeshto sam q zabravila.
Inache edin pat sam pravila sex za edna nosht,prosto iskah i az da vidq kakvo e,no znaeh,che momcheto na drugiq den shte si zaminava za negovata darjava.I znaeh,che posle nqma da se pretisnqvam ot kluki ili ot nelovki pogledi po kafetata.
I ne mislq,che tova me pravi kurva.
ако си имам приятел - твърдно НЕ ,но иначе несъм против ако съм свободна![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Започваме да говорим на един езикПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
нистиана най-сетне да си кажат мнението хора от планетата земя :P
един живот се живее ! :P
Za koi stava duma?Za hora koito sa "Za" sexa za edna nosht ili za horata koito sa "Protiv" sexa za edna nosht?Първоначално написано от tralalala
Koi spored teb sa po-zemni lichnosti?
Първоначално написано от tralalala
тва имах предвид![]()
Absolutno. Ponqkoga se uchudvam kak horata uporito se opitvat da izbqgat ot tozi fakt.Първоначално написано от the_hottie
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Била сам на купони(имайки връзка), сваляли са ме и то многократно и упорито доста симпатични момчета. Аз имам 1 сърце и то командва това дали да си разтварям краката пред почти непознати. И не е заради името или нещо подобно-едво ли дори бе си чуло и разбрало. Просто съм такава-правя секс, защото обичам някой, а не ей так, защото ми е харесал. Уверена съм в себе си и знам до каква степен мога да се владея. Мъжът ми далеч не е най-красивият и чаровен мъж, който познавам, но има други качества, които ценя много по-силно от външното обаяние и чар. А да не говорим, че женкари, свалячи и разни дето гледат да те забият много мразя. по-скоро 1 агресивно поведение би ме отвратило, отколкото да ме привлече. 3 години и половина връзка се гради и като си затваряш очите пред някое и друго изкушение в имато на нещо истинско и искренно.Първоначално написано от eblio