- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли спали с някой за 1 вечер?(за жени)
Всички викате не не ,ама като пийнете "малко" нещата се променят а ?![]()
![]()
![]()
The Spark
о, не бягам от този факт. В момента живея живота си(в любовен план говорим) така, както съм искала винаги. не мога да си представя да съм по-обичана, по-обичаща и по-щастлива в любовта като цяло. Когато се гушна в преградката на любимия не искам нищо друго, освен целия ми живот да премине в тези обятия.Първоначално написано от amatorium
За сексуално привличане не си ли чувала? И не говорим за непознати, никъде в условието на темата не е написано задължително да е непознатПървоначално написано от krem4et0
и никой не говори да си ги разправят пред/за всеки
![]()
Чувала съм, ама аз съм романтичен тип. ще повярваш ли, че сексуално ме е привличал само приятелят ми? И преди това съм имала гаджета, влюбвала съм се, харесвала съм си някой, но да искам да правя секс с този човек, още когат го видях, стана при него само. помня как казах след първата ни среща на 1 приятлка, че това е той и че искам да правя секс с него някой ден. И това се случи 19 месеца по-късно![]()
Ot povecheto mneniq postoqnno luha ideqta, che sexa e sqkash neshto strashno losho. Az kato otida nqkude vecher i kato vidq nqkoq gotina devoika i mi idva sexualen zarqd vednaga. I v tova nqma nishto losho. Sexa e edno udovolstvie, ot koeto dvama choveka izpitvat nqkakvo udovolstvie. Az obicham airqn strashno mnogo, no kato piq portokalov sok, ne mislq che izneverqvam na airqna. Pak shte si go obicham.Sexa se pravi dokato horata sa mladi i kruvta im vri i kipi. V kraina smetka obache vseki si e razlichen...
Eating isn't cheating - Arnold
Аз обожавам секса. но го обичам не само заради усещанията, оргазма или удоволствието. Обичам човекът, с който го правя и съм много сексуална и всеотдайна. не може ли да съм касноизлюпена?Първоначално написано от eblio
da mai kusnoizlupena e po to4niq epitet![]()
Защо пък не? Аз не виждам къде е проблема??? Сексът за една ве4ер не прави жената курва! Какво лошо има в него???
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Крем4е,пак те подкрепям.Първоначално написано от krem4et0
И аз не мога да разбера защо някой други бягат от факта,че можеш да си "живееш живота" и при това мн добре и без са пуснеш на "сладура от купона"???
![]()
Am....sluchvalo mi se e,makar da sum protiv tezi neshta...No vinagi sum go pravila s cel,ne tolkova da zadovolq seksualnite si jelaniq,kolkoto da si vurna zagubenoto dostoinstvo i da "otmustq" na priqtelq mi...za neshto storeno ot nego!Edva li tova e lekarstvoto no...ko da se prai...JENI!!!![]()
ами аз сам пак с приятеля ми от 4 години и ако не е било да му изневеря два пати сигурно нямаше да сме вече заедно.Щото съгласете се с мен всичко умръзва понякога и аз открих че това е моята рецепта за вечна лубов-когато кривнеш малко![]()
kakvoto i da tursi6 vinagi go namira6 kogato nai malko o4akva6
Вика му се разнообразие и в тези моменти осъзнаваш какво имаш до себе сиПървоначално написано от tralalala
![]()
това е точната думаПървоначално написано от eblio
![]()
kakvoto i da tursi6 vinagi go namira6 kogato nai malko o4akva6
Що имам чуството че търсиш някоя да ти се навие от тука за 1 път?Първоначално написано от eblio
Нека позная, аз съм чекиджия, няма коя да ми обърне внимание, пък за секс да не говорим. Влезнал съм тук за да си търся малки, невинни и глупави момиченца с които да мърсувам.Първоначално написано от Fedex
Като се замисля, става за филмов сценарии![]()
Сексът за една нощ е страхотен. По-сладък и някак откраднат и забранен.. и всички го правят не заради самия секс (който може да е пълен провал), а заради тръпката.. това сладко похотливо усещане.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Когато не съм била обвързана се е случвало често. Но тази работа `е*и - бегай` не ми е тръпка, предпочитам да спя само с един човек, който знае какво искам, как го искам и да съм сигурна с него. Признавам, че има и много опитни сред тези `еднократки`, но това не прави този вид секс за мен привлекателен.
Дай като живеем един живот да се шибаме със всеки срещнат.![]()
Хяхах...не бе така си е...един живот се живее! Трябва да правиш това което ти е кеф за да се чувстваш жив![]()
маа фака
3 години и половина без изневяра как сме успели да издържим?Първоначално написано от eblio
Ima vreme za vsi4koi za izneviara i za omruzvane a i moje partniora da ne go razbere
Nikoi ne e kazal, che e nevuzmojno da se izdurja s edin partnior. No zavisi ot choveka. Kato cqlo vsichko pisva. Trqbva raznoobrazie i trupka. Inache sexualniq jivot otiva na kino.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Затова смятам, че е важно да има въображение във връзката. Еднообразния секс на едно и също място, в едни и същи пози става скучно. Трябва да има тръпка.Първоначално написано от amatorium