.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Всички викате не не ,ама като пийнете "малко" нещата се променят а ?
    The Spark

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    един живот се живее ! :P
    Absolutno. Ponqkoga se uchudvam kak horata uporito se opitvat da izbqgat ot tozi fakt.
    о, не бягам от този факт. В момента живея живота си(в любовен план говорим) така, както съм искала винаги. не мога да си представя да съм по-обичана, по-обичаща и по-щастлива в любовта като цяло. Когато се гушна в преградката на любимия не искам нищо друго, освен целия ми живот да премине в тези обятия.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от eblio
    Ще пораснете, ще се промените
    И няма нищо курвенско
    Пораснала съм си достатъчно-не бих правила секс с някой за 1 вечер, дори и за не съм обвързана. А ако съм-още по-малко.
    Тези случаи като твоите в повечето ситуации са страх да не ви излезне лошо име в обществото (така де, да не ви вземат за курва).

Изключително тъпо е да бъдеш толкова уверен в себе си за подобно нещо. Все едно ако си харесаш някой до голяма степен, на купон сте, той се държи с теб перфектно и ти ще му кажеш "не искам нищо с теб" или нещо от сорта?
    Била сам на купони(имайки връзка), сваляли са ме и то многократно и упорито доста симпатични момчета. Аз имам 1 сърце и то командва това дали да си разтварям краката пред почти непознати. И не е заради името или нещо подобно-едво ли дори бе си чуло и разбрало. Просто съм такава-правя секс, защото обичам някой, а не ей так, защото ми е харесал. Уверена съм в себе си и знам до каква степен мога да се владея. Мъжът ми далеч не е най-красивият и чаровен мъж, който познавам, но има други качества, които ценя много по-силно от външното обаяние и чар. А да не говорим, че женкари, свалячи и разни дето гледат да те забият много мразя. по-скоро 1 агресивно поведение би ме отвратило, отколкото да ме привлече. 3 години и половина връзка се гради и като си затваряш очите пред някое и друго изкушение в имато на нещо истинско и искренно.
    За сексуално привличане не си ли чувала? И не говорим за непознати, никъде в условието на темата не е написано задължително да е непознат и никой не говори да си ги разправят пред/за всеки

Град
    spain
    mii ne
    -->.MaRy^JaNe..ZeLeNaT@*Pr1Nc3S@..{GaNj@^EdIt10n}. <--

Град
    Свищов
    Чувала съм, ама аз съм романтичен тип. ще повярваш ли, че сексуално ме е привличал само приятелят ми? И преди това съм имала гаджета, влюбвала съм се, харесвала съм си някой, но да искам да правя секс с този човек, още когат го видях, стана при него само. помня как казах след първата ни среща на 1 приятлка, че това е той и че искам да правя секс с него някой ден. И това се случи 19 месеца по-късно

Чувала съм, ама аз съм романтичен тип. ще повярваш ли, че сексуално ме е привличал само приятелят ми? И преди това съм имала гаджета, влюбвала съм се, харесвала съм си някой, но да искам да правя секс с този човек, още когат го видях, стана при него само. помня как казах след първата ни среща на 1 приятлка, че това е той и че искам да правя секс с него някой ден. И това се случи 19 месеца по-късно
    Явно си доста слабо сексуална.

Мега фен Аватара на amatorium
    Ot povecheto mneniq postoqnno luha ideqta, che sexa e sqkash neshto strashno losho. Az kato otida nqkude vecher i kato vidq nqkoq gotina devoika i mi idva sexualen zarqd vednaga. I v tova nqma nishto losho. Sexa e edno udovolstvie, ot koeto dvama choveka izpitvat nqkakvo udovolstvie. Az obicham airqn strashno mnogo, no kato piq portokalov sok, ne mislq che izneverqvam na airqna. Pak shte si go obicham. Sexa se pravi dokato horata sa mladi i kruvta im vri i kipi. V kraina smetka obache vseki si e razlichen...
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Свищов
    Явно си доста слабо сексуална.
    Аз обожавам секса. но го обичам не само заради усещанията, оргазма или удоволствието. Обичам човекът, с който го правя и съм много сексуална и всеотдайна. не може ли да съм касноизлюпена?

da mai kusnoizlupena e po to4niq epitet

Защо пък не? Аз не виждам къде е проблема??? Сексът за една ве4ер не прави жената курва! Какво лошо има в него???
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    един живот се живее ! :P
    Absolutno. Ponqkoga se uchudvam kak horata uporito se opitvat da izbqgat ot tozi fakt.
    о, не бягам от този факт. В момента живея живота си(в любовен план говорим) така, както съм искала винаги. не мога да си представя да съм по-обичана, по-обичаща и по-щастлива в любовта като цяло. Когато се гушна в преградката на любимия не искам нищо друго, освен целия ми живот да премине в тези обятия.
    Крем4е,пак те подкрепям. И аз не мога да разбера защо някой други бягат от факта,че можеш да си "живееш живота" и при това мн добре и без са пуснеш на "сладура от купона"???

Am....sluchvalo mi se e,makar da sum protiv tezi neshta...No vinagi sum go pravila s cel,ne tolkova da zadovolq seksualnite si jelaniq,kolkoto da si vurna zagubenoto dostoinstvo i da "otmustq" na priqtelq mi...za neshto storeno ot nego!Edva li tova e lekarstvoto no...ko da se prai...JENI!!!

Град
    gabrovo
    ами аз сам пак с приятеля ми от 4 години и ако не е било да му изневеря два пати сигурно нямаше да сме вече заедно.Щото съгласете се с мен всичко умръзва понякога и аз открих че това е моята рецепта за вечна лубов-когато кривнеш малко
    kakvoto i da tursi6 vinagi go namira6 kogato nai malko o4akva6

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Защо пък не? Аз не виждам къде е проблема??? Сексът за една ве4ер не прави жената курва! Какво лошо има в него???
    И аз това питам

Цитирай Първоначално написано от tralalala
    ами аз сам пак с приятеля ми от 4 години и ако не е било да му изневеря два пати сигурно нямаше да сме вече заедно.Щото съгласете се с мен всичко умръзва понякога и аз открих че това е моята рецепта за вечна лубов-когато кривнеш малко
    Вика му се разнообразие и в тези моменти осъзнаваш какво имаш до себе си

Град
    gabrovo
    това е точната дума
    kakvoto i da tursi6 vinagi go namira6 kogato nai malko o4akva6

Що имам чуството че търсиш някоя да ти се навие от тука за 1 път?

Цитирай Първоначално написано от Fedex
    Що имам чуството че търсиш някоя да ти се навие от тука за 1 път?
    Нека позная, аз съм чекиджия, няма коя да ми обърне внимание, пък за секс да не говорим. Влезнал съм тук за да си търся малки, невинни и глупави момиченца с които да мърсувам.

Като се замисля, става за филмов сценарии

Сексът за една нощ е страхотен. По-сладък и някак откраднат и забранен.. и всички го правят не заради самия секс (който може да е пълен провал), а заради тръпката.. това сладко похотливо усещане.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Когато не съм била обвързана се е случвало често. Но тази работа `е*и - бегай` не ми е тръпка, предпочитам да спя само с един човек, който знае какво искам, как го искам и да съм сигурна с него. Признавам, че има и много опитни сред тези `еднократки`, но това не прави този вид секс за мен привлекателен.

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Дай като живеем един живот да се шибаме със всеки срещнат.
    Хяхах...не бе така си е...един живот се живее! Трябва да правиш това което ти е кеф за да се чувстваш жив
    маа фака

Град
    Свищов
    3 години и половина без изневяра как сме успели да издържим?

hottie
    Guest
    Ima vreme za vsi4ko i za izneviara i za omruzvane a i moje partniora da ne go razbere

Мега фен Аватара на amatorium
    Nikoi ne e kazal, che e nevuzmojno da se izdurja s edin partnior. No zavisi ot choveka. Kato cqlo vsichko pisva. Trqbva raznoobrazie i trupka. Inache sexualniq jivot otiva na kino.
    Eating isn't cheating - Arnold

hottie
    Guest
    Nikoi ne e kazal, che e nevuzmojno da se izdurja s edin partnior. No zavisi ot choveka. Kato cqlo vsichko pisva. Trqbva raznoobrazie i trupka. Inache sexualniq jivot otiva na kino.
    Затова смятам, че е важно да има въображение във връзката. Еднообразния секс на едно и също място, в едни и същи пози става скучно. Трябва да има тръпка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си