- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- А къде ще кандидатствате след 7 клас?
Аз съм 7 клас и силно се интересувам от темата за кандидатстването.Аз искам в НПМГ.А вие?![]()
Хенри Форд,ТУЕС,Киров,немска нз не съм решил ма то незнам и за къде ще стигне бала :P
аз искам английски/немски или английски и компи![]()
Или английски и руски
Във Враца определено е по-лесно отколкото в София.
Ако сте красиви, "ф' , руси, дългокраки, синеоки,с красиво лице, необвързани моля заповядайте в ПГСАГ Пловдив. Ще ви приемем с широко отворени ръце![]()
The Spark
що писна ли ви да си цепите дупетата мъжки?Първоначално написано от 5StaR
красива съм, руса съм, дългокрака, синеока, необвързана , но не съм руса, ами червенокоса...
сори
Ех как едновременно си руса и в същия момент не си.. нещо не се връзва! .. фатал ерор детектедПървоначално написано от Psychopath*
The Spark
oooooooooooooo iskam v nqkoq ot ezikovite vuv varnaa samo da me priemat i 6e sam samo na daskalo i posle v morskata zivooooooooooot!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От Строителния си?Първоначално написано от 5StaR
Let the beats control your soul...
Дам...Първоначално написано от shivacheva
The Spark
1 и 2 АЕГ, 33 езикова и някоя немска в софия
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
az v4e minax 7 klas i mi e mnogo dovolno ne sam kandidactvala a si prodaljih osmi klas i si mi e super nqma ot kakvo da se opla4a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KEFQ SE NA JIVOTA
Неподходящ размер на снимка в подпис!
az minalta godini bqh 7 -----vleznah v NTBG v sofia--- na 1 klasirane -1 jelanie-----da se izkefa
![]()
Мммм не ви завиждам! Аз миналата год бях 7 клас, сега съм в НГДЕК в София.
*HaPpiLY EvEr AfTeR*
But no matter what you'll never see me cry...
НГДЕК ? Наистина??На мен това ми беше мечта...но се отказах..в момента и аз не знам къде искам да отида..не искам да уча немски в никакъв случай /това е желанието на майка ми, а аз този език го ненавиждам../ ..аз нека да мина изпитите..другото е лесно..
Обичай ближния,ближи обичния..
От Гъза в Устата - 6A Завинаги .
az sum se zaputila kum 91 ili 73 t.e. 1 i 2 nemska!!!!!o6te ne moga da re6anqkoi da kaje koe e po dobro 6tot imam mn poznati i v dvete mneniqta sa mn razli4ni
Ми аз ше бъда или в езиковата у моя си град или в училището по хореография в Дч. Само да не зема да остана в непрофил, че не ми се влиза у туризъм или биология и химия![]()
Първоначално написано от xxDeeDeexx
На мен и ceгa ми e мечта...но нищо няма да станe
![]()
Никой не може да ти каже. Най-малкото никой не учи едновременно и в двете училища, цепиш...? А противоречивите лични мнения - нали се сещаш мнението е като гъза - всеки го има....Първоначално написано от scout4e94
По правило който иска да учи немски и има висок бал влиза в 1ва немска, не случайно е първа. И аз така направих и не съжалявам :P
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
С разликата, че във Враца са само 2 гимназии - ПМГ и ЕГ... и миналата година около 100 - тина деца имаха оценки над 3 и по двете... и останаха без места... А в София има много повече места... даже бяха затворили няколко паралелки, защото нямало децаПървоначално написано от 7oup
![]()