.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: пиърсинг

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    сложи си халка...

а като поотслабнеш вместо да си слагаш на пъпа си сложи между циците...
    много е яко

Аз харесвам пиърсинги, но не и на носа. Ако ти харесва сложи си, ние не мисля че сме критерии че да ти казваме да си слагаш или не.
    А като отслабваш попринцип отслабваш на всякъде, по цялото тяло.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Пиърсинга от доста време е изгубил смисълът си. Всичко е единствено и само копиране. Аз имах желание да си пробия езика и под устната, но като знам, че всички имат...

Значи избрала си най задръстените места за пиърсинг.. Аз съм луда фенка на пиърсинга.. обаче точно местата на които имат всички кифли ли ще си слагаш обица.. как така не искаш да си сложиш и на езика незнам. Вземи си продупчи устната, веждата, ухото нещо по яко, какво е тва носа.. баси простотията.. няма смисъл според мен.

Град
    нЯма знАчениЕ кЪде си, ВажноТо е дА си тАм
    А от тези лепещите се обеци от къде мога да си купя? (понеже никога няма да си пробия носа, нз според мен болката е голяма, а и наще няма да ми позволят :хД )..... Също така защо не пробваш с лепенки ддз според мен ако ти отива не е нужно да си го дупчиш, познавам 1 момиче което ходи постоянно с такива лепенки. Първоначално си мислех, че е истинкси пирсинг, но 1 ден явно беше объркала от коя страна и стои (носи го от лявата) и го бе слжила от дясната и тогава разбрах, че не е истинки....
    ЗнАм и мОга, ма НЕ иСкАм щОт сЪм инАт!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    сложи си халка...

а като поотслабнеш вместо да си слагаш на пъпа си сложи между циците...
    много е яко
    Определено е яко, но впредвид опасенията на авторката от болка, не й препоръчвам. Като се има впредвид, че ще мигрира до няколко месеца макс и остава белег. Не съм съгласна с мнения от сорта, че "кифлите си слагали там".
    Относно болката при пробиването на пъп, не боли особено. Просто леко убождане. Ако питаш мен отиди направо в студио, в противен случай има голяма вероятност да мигрира. Ако искаш да питаш нещо допълнително, пиши на лично, макар че в нета има достатъчно информация :]

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен Аватара на Me4encety
    аз бих си пробила езичето и пъпа но не по скоро езика на мен лично много ми харесва пиърсинга но не на всеки му утива вярно е ам някой ако си е пробивал езика ако може да ми каже боли ли фъфлиш ли после дали ти се подува езика кога ще можеш да свалиш обицата за пръв път?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си