.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    На Dove са много хубави сухите стикове, особено Fresh!

Град
    непостоянно
    Аз ползвам на рексона стиковете, доволна съм, но да знаеш че поне при мен спасява само от миризмата на пот, а не от изпотяването, т.е. намалява го в много малка степен. Но аз не се потя мн обилно, ако и ти си така значи no problem
    We are all dead people in vacation, but still we dance

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    na kraq na sveta ili v tvoeto sarce
    awe ta malko izvan temata - principno znam 4e papkite traa da se lekuvat oba4e e po4ti neizbegno da ne se poqvi tuk tame nqkoq - kak da q prikriq
    Tell me baby when I hurt you
    Do you keep it all inside
    Do you tell me all's forgiven
    And just hide behind your pride

Вече ти казаха пъпките не трябва да се прикриват а да се лекуват...аз имам същият проблем с тея боклуци по лицето...

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Aми ти сама трябва да избереш козметиката си. но не е добре постоянно да сменяш продуктите за лицето. Насочи се към определена серия и използвай само нея, защото колкото повече сменяш, толкова по малък е ефекта. избери продукти от една и съща марка и купувай само тях за най- малко 3-4 месеца. В противен случай рискуваш не само да няма ефект, но и кожата ти да стане адски суха или омазнена

Лошото на стиковече и ролоните е, че просто предотвратяват миризмата на пот, но си се потиш!Не спират испотяването!

Аз пъпките ги мажа със серията Vichy NormaDerm- нямам абсолютно никакви проблеми откакто почнах . много добре понася на кожата + прави я много по-стегната и адски мекичка

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Най-доволна съм от Lady Speed Stick гела ( не оставя бели петна) и Rexona Crystal (и те са за черни дрехи) - Наистина са страхотни
    А иначе аз преди се потях не много но все пак ми беше непрятно особено когато ходех с по-светли дрешки и си взех един спрей против изпотяване OdorEx не мирише на нищо но спира изпотяването има го на всяка аптека и струва към 6-7 лева и край на изпотяването
    Аз те обичам и за теб съм още дете,но знай че детската обич е най-чиста и тя с детето росте !!!

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Аз използвам стиковете на Rexona и съм много доволна!
    +1

Guest
    POTI6 SE ZA6TOTO SI KRAAAAVAAA

Цитирай Първоначално написано от kathryn
    10x mn . 6te opitam tva koeto kazva6 pa dano pomogne. a kato kazva6 tam gel4ata i takiva ne6ta prepora4ai nqkoi pls 6oto maika mi ve4no mi kupuva nekvi skapi no men ne6to ne mi pomagat mn a i tq gi habi da si maha grima ta ne gi polzvam pove4e ot sedm no vinagi imam ne6to markovo a i kakav dezodorant sled spirta ?
    ti maloumna li si kakv dezodorant kakav spirt...se edno sq stapvash na zemqta sj mn ama oshte malko i da ne kazvam kakvo shte pitash ;d

Ohh , samo deto ne puskate temi , kogato se naakate ! Tolkova li e trudno da otidesh do kozmetichniq magazin i da popitash ? Tam shte ti kajat vsichko , shte ti preporuchat podhodqshtiq produkt za teb i taka . A za pupkite si ima kozmetici ! Tuk vseki shte ti kaje , che gi stiskash s vsichka sila i nqma da ti se poqvqt rani sled tova !

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз ползвам дезодорант Рексона, който е против оставането на бели петна по дрехите .. Дори и да се изпотя то е малко и мирише на дезодоранта

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

rexona for teens и lady speed stick

Аз ползвам стик на Rexona. Доволна съм, защото спира потенето Доста стикове и рол-они пробвах докато не намерих точният продукт за мен.

Цитирай Първоначално написано от iams
    Аз ползвам стик на Rexona. Доволна съм, защото спира потенето Доста стикове и рол-они пробвах докато не намерих точният продукт за мен.
    +1

JUST DANCE!!

Против изпотяване са много ефективни сухите roll-on-4ета. Пъпки се лекуват като се изсушават / с разни коректори например/
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Ооо свети Диор... имам чувството,че така като питаш за елементарни неща идваш от друга планета

А сега по темата: аз използвам Фа стик или рол-он и Рексона...имам алергия към тези спрейовете.

А относно там пъпките или нещо такова,което беше споменала това със салициловия спирт не е никак лоша идея и измиващия гел...но за крем "здраве" или нещо подобно не ти го препоръчвам...много са мазни и може да си докараш още по-мазна кожа.Все пак при всеки е различно...
    Според мене на този етап измиващ гел + спирт са ти достатъчно,ако вече прекалено ти се изсуши кожата спри да използваш спирта за известно време,отколкото да слагаш крем.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

На НИВЕА дезодорантите са най добри според мен .
    А за пъпките най лесното е да ги прикриесх с пудра...но това доста замърсява според мен.И все пак понякога го използвам .

за да не пуускам нова тема яе питам тук----ОК използвам си там разни дезодорантчета и ОК не мириша на пот но пак си се изпотявам и ме дразнят петната които се образуват по дрехите ?? Някакви предложениЯ“????

Цитирай Първоначално написано от glupacheE
    за да не пуускам нова тема яе питам тук----ОК използвам си там разни дезодорантчета и ОК не мириша на пот но пак си се изпотявам и ме дразнят петната които се образуват по дрехите ?? Някакви предложениЯ“????
    Ти изобщо прочете ли постовете в темата преди да пишеш ???!?!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Az haresvam nai mnogo stika protiv izpotqvane Lady Speed Stick! :P
    а аз ползвам рол-он на същата марка .Моят е Fresh Fusion.Страшно много съм доволна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си