- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изпотяване?
На Dove са много хубави сухите стикове, особено Fresh!
Аз ползвам на рексона стиковете, доволна съм, но да знаеш че поне при мен спасява само от миризмата на пот, а не от изпотяването, т.е. намалява го в много малка степен. Но аз не се потя мн обилно, ако и ти си така значи no problem![]()
We are all dead people in vacation, but still we dance
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
awe ta malko izvan temata - principno znam 4e papkite traa da se lekuvat oba4e e po4ti neizbegno da ne se poqvi tuk tame nqkoq - kak da q prikriq![]()
Tell me baby when I hurt you
Do you keep it all inside
Do you tell me all's forgiven
And just hide behind your pride
Вече ти казаха пъпките не трябва да се прикриват а да се лекуват...аз имам същият проблем с тея боклуци по лицето...
Aми ти сама трябва да избереш козметиката си. но не е добре постоянно да сменяш продуктите за лицето. Насочи се към определена серия и използвай само нея, защото колкото повече сменяш, толкова по малък е ефекта. избери продукти от една и съща марка и купувай само тях за най- малко 3-4 месеца. В противен случай рискуваш не само да няма ефект, но и кожата ти да стане адски суха или омазнена
Лошото на стиковече и ролоните е, че просто предотвратяват миризмата на пот, но си се потиш!Не спират испотяването!
Аз пъпките ги мажа със серията Vichy NormaDerm- нямам абсолютно никакви проблеми откакто почнах![]()
. много добре понася на кожата + прави я много по-стегната и адски мекичка
А иначе аз преди се потях не много но все пак ми беше непрятно особено когато ходех с по-светли дрешки и си взех един спрей против изпотяване OdorEx не мирише на нищо но спира изпотяването има го на всяка аптека и струва към 6-7 лева и край на изпотяванетоПървоначално написано от Jeuelle
![]()
Аз те обичам и за теб съм още дете,но знай че детската обич е най-чиста и тя с детето росте !!!
POTI6 SE ZA6TOTO SI KRAAAAVAAA
ti maloumna li si kakv dezodorant kakav spirt...se edno sq stapvash na zemqtaПървоначално написано от kathryn
sj mn ama
![]()
![]()
oshte malko i da ne kazvam kakvo shte pitash ;d
![]()
Ohh , samo deto ne puskate temi , kogato se naakate !![]()
![]()
Tolkova li e trudno da otidesh do kozmetichniq magazin i da popitash ? Tam shte ti kajat vsichko , shte ti preporuchat podhodqshtiq produkt za teb i taka . A za pupkite si ima kozmetici ! Tuk vseki shte ti kaje , che gi stiskash s vsichka sila i nqma da ti se poqvqt rani sled tova !
![]()
![]()
![]()
![]()
Против изпотяване са много ефективни сухите roll-on-4ета. Пъпки се лекуват като се изсушават / с разни коректори например/
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Ооо свети Диор... имам чувството,че така като питаш за елементарни неща идваш от друга планета
А сега по темата: аз използвам Фа стик или рол-он и Рексона...имам алергия към тези спрейовете.
А относно там пъпките или нещо такова,което беше споменала това със салициловия спирт не е никак лоша идея и измиващия гел...но за крем "здраве" или нещо подобно не ти го препоръчвам...много са мазни и може да си докараш още по-мазна кожа.Все пак при всеки е различно...
Според мене на този етап измиващ гел + спирт са ти достатъчно,ако вече прекалено ти се изсуши кожата спри да използваш спирта за известно време,отколкото да слагаш крем.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
На НИВЕА дезодорантите са най добри според мен .
А за пъпките най лесното е да ги прикриесх с пудра...но това доста замърсява според мен.И все пак понякога го използвам .![]()
за да не пуускам нова тема яе питам тук----ОК използвам си там разни дезодорантчета и ОК не мириша на пот но пак си се изпотявам и ме дразнят петната които се образуват по дрехите ?? Някакви предложениЯ“????
Ти изобщо прочете ли постовете в темата преди да пишеш ???!?!Първоначално написано от glupacheE
![]()
а аз ползвам рол-он на същата марка .Моят е Fresh Fusion.Страшно много съм доволнаПървоначално написано от Nadelina