.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..

Проблем с пиърсинга

Преди 4 години си пробих пъпа и изглежда при самото пробиване е имало някакъв проблем,защото дупката е много късичка(самият канал,където се намира обецата).Толкова е късичко,че мога два пъти да си завъртя обецата,без да изпитам болка.Досега съм нямала проблеми,но вчера като се загледах,ако натисна малко повече обецата може да излезе и без да я разкопчавам... Някой знае ли дали мога да си пробия пъпа отново на същото място,но да направя каналчето малко по-дълго?Лошото е ,че дупката не може да зарастне вече,защото прекалено дълго съм имала обеца Благодаря предварително!
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    az ne zacepix
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    In the future..
    Представи си каналчето,където се пъха обецата... вироко е като ширина и късо като дължина.Имам чувството,че всеки момент може да се скъса...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Spri da si vyrtish obecata ili da si pravish opiti da q izvadish bez da q zakopchavash zashtoto taka dupkata se razshirqva. 4 godini si izdyrjala s neq bez problemi che chak sega problem shte ti se poqvi. A otnosno tova dali moje da probiesh dupka pak tam... edva li... Syveta mi e da si kupish po golqma obeca za da nqma shans da izleze samichka.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    da taka stava ama.......nqma li na4in da zarasne nqkak si i da q probie6 na nono 6tot 2 dypki
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Spri da si vyrtish obecata ili da si pravish opiti da q izvadish bez da q zakopchavash zashtoto taka dupkata se razshirqva. 4 godini si izdyrjala s neq bez problemi che chak sega problem shte ti se poqvi. A otnosno tova dali moje da probiesh dupka pak tam... edva li... Syveta mi e da si kupish po golqma obeca za da nqma shans da izleze samichka.
    винаги може да се появи проблем--->пиърсинга на пъпа не е вечен. Ако махнеш обицата и след като мястото ти зарастне смятам, че пре спокойно можеш на ново да се пробиеш.
    А колко милиметра ти е кожата м/у 2те топчета и зачервено ли е?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Питай-fake.
    Предпорагам, че ще ти даде компетентен съвет.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    In the future..
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    винаги може да се появи проблем--->пиърсинга на пъпа не е вечен. Ако махнеш обицата и след като мястото ти зарастне смятам, че пре спокойно можеш на ново да се пробиеш.
    А колко милиметра ти е кожата м/у 2те топчета и зачервено ли е?
    Не е зачервено,около 3мм е разтоянието.Аз не я въртя сама,тя си се върти като се сабличам,обличам,като спя(спя по корем често).Не ме боли,но ме е страх,че може да стане прекалено широка и да не става за нищо.Благодаря за съветите,ще се обърна и към fake

ооОоО 3мм е много малко кожа за пиърсинг на пъпа. Кожата ти бая е изтъняла, може тва да е и миграция. Аз бих те посъветвала да я махнеш, оставаш да зарастне дупката и дупчиш на ново

Град
    In the future..
    Не искам да я махам... Но ако това е начинът да я имам отново...

Град
    Okinawa
    http://www.piercing-bg.com/forum/
    оф аз тука кат някъф рекламодател ама...
    Надявам се фейк няма нищо против (ако има..извинявам се много),но точно това е сайтът,в който може да намериш всичко, което те интересува и да обогатиш знанията си отностно "придобивките" си
    (аз въпреки,че нямам железа по себе си си чета и се обогатявам )

Супер фен Аватара на fake
    може, ама отиди в студио ад ти го направят като хората.
    белег ще остане със сигурност.
    Boots and braces don't make racists!

Град
    In the future..
    Благодаря на всички!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си