.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Може ли да съм забременяла?

iskam da popitam ne6to,s gadjeto mi go pravihme bez prezervativ v posledniq den ot cikala mi,toi ne svar6i v men,nqma ot kakvo da se pritesnqvam nali?

т.7
    krem4et0

hottie
    Guest
    Винаги има мъъъничка опасност, но не мисля, че трябва да се притесняваш

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Мисля че няма за какво да се притесняваш!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

щом не е свършил в теб вероятността е малка , но все пак използвайте презервативи! изпатих си един два пъти и си скъсих живота от притеснение и от тогава съм си взел поука.

тея теми са ми хипер смешни !!! преди да правите секс по информирайте се малко а ?!??!?! Не се ли чувствате глупаво като задавате подобни елементарни въпроси ?!?!?!?!?
    ....
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Spored men izli6no 6e e pritesnenieto ti

opredeleno i az 6te si vzema pouka,za6toto 4ak sega se zamislqm kakvo sam napravilai sajalqvam,no dano nqma posledstvie ot glupostite mi

Цитирай Първоначално написано от megitooo
    opredeleno i az 6te si vzema pouka,za6toto 4ak sega se zamislqm kakvo sam napravilai sajalqvam,no dano nqma posledstvie ot glupostite mi
    ми определено няма да има АМА ДАНО НАИСТИНА ДА СИ ВЗЕМЕШ ПОУКА !
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

Град
    Sliven
    mislq,che opasnostta ot zabremenqvane e malka,no moq savet e da ne pravish sex dokato si nerazpolojena,dori i da e v posledniq den ot cikala ti,zashtoto do kraq na cikala ti matkata ti e kato otvorena rana i v neq moje da vlqzat bakterii,koeto da dovede do opasni posledici.

Град
    София
    хапче

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от _showy_
    хапче
    Айде стига с тия хапчета !!! това да не са бонбони !! Абсолютно са излишни в този случай !!

Повече от фен
    Град
    sofia
    Учителя по биология каза, че ако се прави секс 2 дни след менструацията не може да се забременее.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от _showy_
    хапче

амфет или хикс ?
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от megitooo
    hap4e?
    НЕ НЕ НЕ НЕ Не я/го слушай !

s tva hap4e napravo otka4ih,po4nah da msilq za tova vse pove4e i ne se uspokoqvam

АВЕ БИЛА СИ В ЦИКЪЛ,ТОЙ НЕ Е СВЪРШИЛ В ТЕБ..СЛЕДОВАТЕЛНО НЕ СИ БРЕМЕННА..НЕКА ПОВТОРЯ.. НЕЕЕЕЕЕЕЕ СИ БРЕМЕННА,ЗАТВА СПОКО

puh4ooo stiga si se pritesnqvala za gluposti........
    cikal+bes svar6vane= nqmaaa bebee dori i da iska6.....:P:P :* pritesnenoto mi to izrud4e...
    The glass is never half empty or half full, the glass is just twice as big as it needs to be.

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от AnNiE
    АВЕ БИЛА СИ В ЦИКЪЛ,ТОЙ НЕ Е СВЪРШИЛ В ТЕБ..СЛЕДОВАТЕЛНО НЕ СИ БРЕМЕННА..НЕКА ПОВТОРЯ.. НЕЕЕЕЕЕЕЕ СИ БРЕМЕННА,ЗАТВА СПОКО
    Тя винаги е в цикъл. Той трае 28 дни и като сварши, веднага почва следващия.Така че тя ВИНАГИ е в цикъл, как то и ти. Защо бъркате понятия като цикъл и мензис? Не си мисли че се заяждам с теб, отнася се за всички дето са го писали, незнам ама много ми се набива в очите това.

Мега фен Аватара на amatorium
    Nqma ot kakvo da se pritesnqvash. Ne slushai panikite tuka i ne pii hapcheta za shtqlo i neshtqlo. Ako tolkova se panikiosvash za takiva raboti po-dobre ne pravi sex.
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си