- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много гадна ситуация...
Значи днес излязох с приятелката си. Ходихме на кино и след това отидохме в тях (кам 3.30 часа). Тя каза че баща и се враща в 5. Както и да е тъкмо се бяхме усамотили, и вратата се отвори и баща и влезе право в децката (кадето бяхме ние). Завари ни аз легнал, а тя в/у мен. Единственото хубаво нещо беше че само се целувахме без нищо друго. Бяхме облечени и сичко... Но лежахме един в/у друг (тя в/у мен) и се целувахме. На мен ми беше станал ***. Когато татко и влзезе и ни завари в неудобната поза, тя скочи от мен и остави на показ "подутината на дънките ми". На татко и му стана неудобно и излезе веднага. Аз не знаех какво да правя. Срам ме беше да дишам даже. Изках да изляза но се срамувах дори да мрадна. Барзо се навляках и избягах, без да кажа нищо на приятелката си. Родителите ни знаеха че сме гаджета и го приемаха много добре. (на 14 години съм) Но сега след тази случка се срамувам да я погледна в очите, както нея тъка и родителите и. (покрай нас семействата ни се бяха сближили и ся...) Много кофти се получи посаветвайте ме какво да напрая за да оправя нещата ;(.
Ми кво да направиш...няма кво да направиш..Не смятам,че е кой знае кво нещо...В смисъл че...нормално е...вече...пък и поне сте били облечени и сичкото му.. : )) Едни разбрани родители нямаше да се цупят...дано и тия не го правят,щото няма закво : )) Най-много да ви дръпнат лекцийка на тема секс....Споко човек...но гледай да не повтаряш : ))
Ти се радвай че баща и не е решил да те набие![]()
![]()
А кат сте ходили на кино що не се натискахте там
???
Самият факт, че не ви е казал нищо (или поне на теб) показва, че човека проявява разбиране. Тези неща съвсем не са далеч от него, но много зависи самият човек какъв е. Не би трябвало да се срамуваш след като е реагирал по този начин. Мога да те посъветвам да поговориш с нея за да видиш какво ще ти каже тя. Със сигурност е говорила с баща си. Освен това вие не сте направили нищо нередно, само сте се целували, а и тези неща са напълно нормални като цяло.
Спокойно ! Нищо страшно не се е случило. Първо защото не ви е заварил голи или по бельо или още по-зле да пвавите секс !
Видял ви е как се целувате - нищо ненормално. А той е мъж и е много наясно с нещата и много добре знае, че на един мъж му става и от най малката целувка! По-скоро би било странно ако не си имал "подутина"![]()
Първо знаеш ли дали тя е видяла, че ти е станал? Не се срамувай от нея, за да поговориш с нея. Ако пък чак толкоз се срамуваш пробвай със смс-и да и обесниш нещата. Мисля, че ще се получи![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
Ще направят хубаво, ако го направят. Все пак на днешната младеж им липсва най-вече това, разговори с родителите на тая тема. От лични наблюдения заключвам точно това, че когато има диалог между родителите, още повече на тема секс развиетието е по-правилно и сигурно в тази насока.Първоначално написано от KimBerLy1912
dobre 4e ne vi e zavaril po-razgoleni 4e e 6tqlo da ima ubiistvomi kvo moje6 da naprai6 prosto ve4e ste napraili bez da iskate kra4kata i moje da se durjite po-razkreposteno pred roditelite si .. mislq az
![]()
Ако 14 годишен пикльо натиска дъщеря ми(която е сигурно на 13-14, но не и повече), със сигурност не би се оттървал смо със срама от случката. Такъв як пердах щях да му тегля........деца се натискат, уф!
И като му удариш пердах ще спре да го прави? По-добре да го правят вкъщи, отколкото по пейките навънка. Това го(ги) влече, наумило си го е и надали ще успееш да го "вразомиш". Най-доброто което можеш да направиш е да му обясниш нещата и поне как да се предпазват, ако тръгнат да правят секс.Първоначално написано от krem4et0
ее няа нищо срамно .. ти кво си мислиш, че не са знаели ли .. мн ясно че като сте гаджета са знаели кво прайте .. просто до сега не са ви виждали .. а ти се радвай че само сте се целували .. пък другото го не мисли .. и те са били на твойте години .. ест. че ви разбират ..![]()
Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...
Да тя знаеше даже се натискаше (търка6е се и ме целуваше по врата и по устата) в/у него и усещах че и е яко (*** ми).Първоначално написано от SweetDead
Първоначално написано от scorpion4ituo
плюс това тя го е натискала![]()
Е щом вашите са близки в смисъл нейните родители и твойте значи са наясно какво правите.Приемат факта че на 14 години е нормално да се целувате...предполагам![]()
Споко ще се оправят нещата а пък с нея ще минат много гладко ще видиш тя ще е по-стресирана от теб ще видиш защото тя е седяла цял ден без да може да погледне баща си в очите
![]()
![]()
![]()
![]()
Да мина да та взема или да взема да та мина?!
Не, че няма и щерката да смеля от бой деПървоначално написано от eblio
![]()
Абе никакви гаджета и натискания преди 15-16 и секс преди 18. Та това са си деца. Сега авторът защо пусна темата-за да се оплаче, че ги е хванал,за да се хвали, че ги е хванал, но не е казал нищо или за да се хвали, че на 1 е толкова отракан, че се натиска с гаджето си и хич не му пука от мнението на баща й?
Ще ти задам въпроса по друг начин, предпочиташ сина ти/дъщеря ти да се натиска по пейките без ти да знаеш, или да го прави с твое знание вкъщи?Първоначално написано от krem4et0
боя се как ще реагират наще. Защото 100 на 100 той ще им каже ;(. Сащо се боя за нея. Имала е мн гаден ден заради мен ;(. И ми е кофти зашото не само я харесвам ами я обичам ИЗТИНСКИ ЗН КОЕ РЕАЛ ЛОВЕ!! Заради това не изкам да праим секс или нешо от сорта заради последиците не само за мен а и за нея ;(.Първоначално написано от baby_girl_vn
Добре де, чухте ли се с нея и тя каза ли ти техните как са реагирали, какво са й казали?Първоначално написано от scorpion4ituo
Аз съм напълно съгласна с eblio. Първо, забраненият плод е най-сладък ! Второ да правиш скандали за глупости няма смисъл. Нищо не са правили толкова лошо.Дори не са и спали заедно, а момчето даже я обича.То си личи.Първоначално написано от eblio
И както казва eblio по-добре така от колкото по градинките,нали?
Само изкам да ти кажа, че не пуснах темата за да се хваля. Ако не беше станало тва аеее не ме ебе за ко да са фукам веее ко толкоз има да са фукам вее. Аз обичам тфа момиче и обичам никой да не ни претеснява мряза да са целуваме пред хора да говорим дори крием че сме гажета аее за ко тряя са фукам, след като аз я обичам и не сам с нея да са фукам ЕЙ ТВА МН МРАЗЯ НЯКОЙ КАТО ИЗОБШО Н6 НЕ ЗНАЕ НЕ СА ФУКАМ ВЕЕ АУУ НЕ :@:@:@:Първоначално написано от krem4et0
Човек аз се боя, че е жестоко наказана защото не е в скайп, а обикновенно винаги е там. Сто пати и званях по мобилния но се едно и сащо "телефона на абоната не е влючен, моля обадете се по късно". ;(;( явно са и зели сичко и не може дори да ми каже нещо тва е ужасно. Кой знае как се мачи напрао ми се доревава като си представя как го изживява ся, дали са я поканили на вечеря ;(. Как ли я гледат дали може да иде да пие вода ;(;(;(;(;( напрао не зная ко да прая. Накрая ше званна по домашния и ще кажа че аз го напраих и че се помачих да я изнасиля за да я остаят намира ;( понееее тей сао аз шее са мача ;(.Първоначално написано от eblio
Спокойно !Чу ли се с нея? говорила ли е с бащата? Аз съм сигурна , че няма от какво да се притесняваш! Освен ако родителите й не разсъждават като krem4et0
![]()
Но щом се разбирате и знаят за вашата връзка значи СПОКО![]()
Не точно това най-много ме измъва, че не мога да я чуя! Явно са и забранили всякаква вразка сас мен ;(. 100 на 100 ше изкат да спрем да са виждаме ;(. НЕЕЕЕ няма да го понеса!!! Наистина тя е 1вото момиче в което се влюбих изтински, а сега ми липсва най много. Напрао не моа спра да рева (не сам го праил от 2ри клас). Ше са побаркам ;(.Първоначално написано от the_hottie