Значи днес излязох с приятелката си. Ходихме на кино и след това отидохме в тях (кам 3.30 часа). Тя каза че баща и се враща в 5. Както и да е тъкмо се бяхме усамотили, и вратата се отвори и баща и влезе право в децката (кадето бяхме ние). Завари ни аз легнал, а тя в/у мен. Единственото хубаво нещо беше че само се целувахме без нищо друго. Бяхме облечени и сичко... Но лежахме един в/у друг (тя в/у мен) и се целувахме. На мен ми беше станал ***. Когато татко и влзезе и ни завари в неудобната поза, тя скочи от мен и остави на показ "подутината на дънките ми". На татко и му стана неудобно и излезе веднага. Аз не знаех какво да правя. Срам ме беше да дишам даже. Изках да изляза но се срамувах дори да мрадна. Барзо се навляках и избягах, без да кажа нищо на приятелката си. Родителите ни знаеха че сме гаджета и го приемаха много добре. (на 14 години съм) Но сега след тази случка се срамувам да я погледна в очите, както нея тъка и родителите и. (покрай нас семействата ни се бяха сближили и ся...) Много кофти се получи посаветвайте ме какво да напрая за да оправя нещата ;(.