.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 105 от общо 105
    Цитирай Първоначално написано от firework
    вие не сте добре.. преместил я е в друго училище, не в друг град все пак
    Сигурно ако продалжиме да са скиаме ше я премести и в друг град :@!!

много гадно , бе човек, това е пресилена реакция...наистина те съжалявам...
    Obi4am your eyes,za6toto te sa very nice.Vednuj look at me,posle don't forget me.Moeto surce tick-tack for you za6toto I LOVE YOU!!!

Супер фен
    Град
    Венера
    Ба си колко е неграмотен автора...
    Плаче ми се.

Град
    ПлуТоН
    Цитирай Първоначално написано от scorpion4ituo
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    Цитирай Първоначално написано от scorpion4ituo
    Днеска беше най утвратителния ден в живота ми. Ок, значи сутринта отивам на дасакло и право при 8А (класа на Алекс-момичето). Когато влязах тя дойде при мен. Изглеждаше ужасно. По ваншния и вид изглеждаше че е не е прекарала леко нощта. Тя ми каза че изка да говори с мен и решихме да избягаме от даскало. Тарсехме усамотено място и единствено се сетихме за градските гробища. След като навлязохме навътре седнахме на една пейка. Тя ми обясни че са и забранили да се среща с мен и това и е последния ден в това даскало (един вид ше я местят заради мен :@:@:@). След това започна да плаче и да ми обяснява колко ме обичала и как не изкала това да се получи. Аз сащо се разплаках (пред нея ;( колко ли по-ниско можех да падна). Тя ми каза че този преди обед изка да останем тук и да сме заедно за последно. На-татак...нямах настроение за нищо... Тя каза че изка да го направим ... защото щяла да съжелява цял живот ако... Седма в мен и започнахме да се целуваме, като за последно (буквално и...). Но аз и казах че не изкам да го правим, заради...... Тъка стояхме до 3 часа - този пат нямаше кой да влезе. Беше слънчево и спокойно а мястото кадето бяхме имаше само паметници, но не и жива душа. След това телефона и звънна, но тя не го дигна, само стана и ми каза че трябва да върви. Аз тръгнах с нея. И двамата не можехме да сдаржаме салзите си! ЕБАСИ КО БЯХМЕ НАПРАЙЛИ ТОЛКОЗ ЧЕ ДА ГО САСЛУЖИМ ТВА. СЯ ДОРИ ТЯ НЕ ЗНАЕ В КОЕ ДАКСАЛО ШЕ ИДЕ :@. ТУК БЯХМЕ СЛЕД ИЗПИТ СЛЕД 7 КЛАС А СЯ..... Излязахме и тя каза че вече никога няма да може да ме види. И ме целуна за последно ;( никога няма да го забравя този миг. Беше както много хубав тъка и... Тя ми каза да тръгвам без да се обращам за да я гледам. ;( аз я послушах, прибрах се и се заключих в стаята си. Натапках са с успокоителни и заспах преди малко се сабудих, но си спомних сичко и реших че по добре да не се бях сабъждал. Взех уиски от хола, заключих са в стаята си и седнах пред компа. Нямам желание за нищо. Имам нужда само да се напия и да не се сабуждам. Изкам да я забравя по някакаф начин ама тва е невазможно. Взели са и нета и сим-каратата. Забранена и е всякаква връзка с мен. Не ми се живее и изкам да се самоубия (ама сам голям страхливец и това няма да мога да напрая) :@:@:@. ;( ако изкайте вярвайте ако изкате недейте само не ми са подигравайте защото... не го пожелавам на никой ;(.
    ujsno ne moga ni6ty da kaja po vaprosa,struva mi se tvarde ama tvarde presilena reakciq !!!
    znaq '(!! Ba6ta i e lud ;( sega edvali ...
    тоя нещо не е на център (за бащата става въпрос)

Chetoh tova koeto Kremcheto e napisala.... donqkyde sym syglasna, donqkyde ne. Da, prava si, Kremche, che ne e priemlivo da se pravi sex na 13-14 godini, no pyk ima teenageri koito otrasvat mnogo po-byrzo zaradi sredata v koqto sa. Moje bi nqkoi ot tqh pravqt sex po sobstveno jelanie i tochno zashtoto se chuvstvat dostatychno zreli da go pravqt. Ti ne mojesh da slagash pod obsht znamenatel vsichki 14 godishni momicheta i da kazvash che do vchera sa nosili pampersi (eto, pak s teq hiperboli...). Greshish mnogo. I vse pak, az zashtitavam malka chast ot tqh... zashtoto predpolagam, che nqkoi naistina sa gotovi za takava stypka v jivota si.
    TI ne mojesh da kajesh koi koga raste, koga se vlubva i koga obicha. Tova sa si tvoite chuvstva i emocii i ne mojesh da gi nalagash na nikoi. I mislq, che nai-glupavoto neshto, koeto bi mogyl da napravi edin roditel e da slaga nqkakvi granici na deteto si, da mu zabranqva da pravi sex, da se drusa i da pie... da go zadyljava da uchi po biologiq i da reshava zadachi po matematika, da go prati v elitno uchilishte, universitet... zashtoto tova dete moje da syjalqva sled tova. Nie, vsichki, se uchim ot greshkite si. Mislq, che edin roditel trqbva da pozvolqva na deteto si predi vsichko da greshi. Po tozi nachin to si syzdava edin sobstven, svoi harakter, ima svoi emocii i sobstveni vqrvaniq. Roditelqt trqbva da byde podkrepa i upora na deteto si, da ne relsa po koqto to da e zadyljeno da se dviji!
    Nikoga ne sa mi zabranqvali nishto. Nikoga ne sa me karali da pravq neshto, koeto ne jelaq. Shtastliva sym s tova, koeto sym v momenta zashtoto sama uspqh da namerq tova koeto istinski obicham i s koeto se zanimavam, i s koeto shte prodylja jivota si. Shtastliva sym, zashtoto veche opitah treva, i alkohol pih, i cigari pushih, i razbrah che ot men nito narkoman, nito alkoholik shte stane. Da, ne sym na tvoite godini. I sex sym pravila, i gadjeta sym imala. Za men tova ne sa kriteriite "da otkriesh sveta". Moje da si pravil vsichki tezi neshta dori do 10 godishna vyzrast, no... jivotyt nikoga ne se izcherpva! Az ne si postavqm granici... i znaq che dnes moga da se chuvstvam na 18, utre na 30 a vdrugiden - na 10... Da zatvorish deteto si v edna ramka kato go uchish da byde kato teb, da sledva tvoite principi i da chuvstva tvoite emocii... e naistina tyjno, zashtoto go lishavash ot edna istinska, svobodna negova si lichnost.

Po temata... ne mi se vqrva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си