.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Проблем с качването на клипчета в телефона!

Значи имам такъв проблем.Когато се опитам да си кача клипче или фил ми изписва някаква грешка,не че нямам памет ами просто неможело да намери правилното мясно,където да сложи клипчето.Та де да ви питам можете ли да ми кажете как да го направя та да може вече да се качват?Телефона ми Sony Ericsson W200i.Ще ви бъде много благодарен,ако ми помогнете

Първокласник
    Guest
    Еми може би грешката е, че формата на клипчетата не е *.3gp.Свали си Total Video Converter и го преубразувай в 3gp и пак си го качи да видиш, че ще тръгне

Cuka6 kabela v telefona i posle v kompa , pokazva ti tam edno dava6 ok i si zliza6 ve4e v kartini/video/zvuzi..... kopira6 klipa i go postavq6 v video
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от Първокласник
    Еми може би грешката е, че формата на клипчетата не е *.3gp.Свали си Total Video Converter и го преубразувай в 3gp и пак си го качи да видиш, че ще тръгне
    +1 s16to netrqbva da e s golqma rezoliociq
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Цитирай Първоначално написано от bebeto0o
    Cuka6 kabela v telefona i posle v kompa , pokazva ti tam edno dava6 ok i si zliza6 ve4e v kartini/video/zvuzi..... kopira6 klipa i go postavq6 v video
    Проблема е,че спира да ми се качва по време на качването

Цитирай Първоначално написано от NF_D
    Аз съм с sony ericson k600i и си взех кабел и като качвам нещо по-голямо ми спира,въпреки,че имам памет в телефона...тва някво прецакано според мен...

Първокласник
    Guest
    Еми качвайте с Bluetooth

Имам вграден,ама не ми намира телефона...

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от NF_D
    abe le6li ima6 li pamet v telefona
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си