И тези на 20-21 години какво да не са много възрастни? Що рядко ще видиш хаусър на 30+ години?
Има разлика между човек който е на 20-21 и нагоре и такива в пубертетата както ти казваш донт ю тинк со ? Хахах на парти съм виждал мъже с жените си да идват и да денсят до насита той ще ме питал дали съм щял въобще да ги видя. Момче дори Катето Евро беше на парти в Мания в Сл. Бряг прегърнала двама пича мега мега намазана (надрусана). Щях да и стисна ръката, но за съжаление беше на вип етажа и трябваше да се задоволя само със снимка.

Давам ти за пример Тиесто и Пол Ван Дайк защото казах че в България няма организация за парти на стадион, но и това ще дойде ще видиш. Карл Кокс ще идва в София на 19 април. Да видим дали ще има само хора от София. А ти какво искаш бтв ? За година две цяла България да прослуша хаус и транс при положение че нашето общество консервативно и още ни тресе ерата на комунизма. Няма как да стане. И не, ние не се филмирваме. Това че повечето хора преминаха към хауса и заебаха тъпата чалга която предполагам ти харесваш, не означава че е филм. Гледай малко реално на нещата. На мене ми е пределно ясно че хауса няма да бъде монополен стил на музика, но да твърдиш че не може да се конкурира с чалгата по популярност е смехотворно. А и чалгата си остава само на балканите. Докато хауса си е популярен на световно ниво.