- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Глупаво е,но пък истинско :s
Амии ще го кажа накратко- от тази година съм в ново училище,още от начало с класът ми си допаднахме много,но 2 момчета и 3 момичета станахме по-близки от начало.Работата е там,че в началото харесвах едното момче-не много,просто ми беше доста симпатичен.После с едно от момичетата,съседка на това момче започнахме да не си говорим особено много,а покрай това вече не се прибирахме заедно (аз,тя и той)и контактите ми с него станаха по-малко.Един ден по скайп той ми каза " Абе Ники(един негов приятел,с който ме запозна)ме пита имаш ли гадже.Кажи кво д аму отговоря." При което аз му казах че нямам. И той вика ОК. В даскало не си говорим много,но от време на време се лигавиме заедно в класната стая и се получава много весело,всеки път когато си пишем по скайп е най малко 2-3 часа,в които винаги има обсъждане на досадницата от съседния клас,която го преследва а той мрази.Един път тя ме попита дали има гадже и и казах че има(нз защого направих,въпреки че той никога не е имал гадже,за което причина е само това че е много притеснителен на тази тема)ии...той даже мн ми благодари...иии така скромното привличане което изпитвах към него в началото,прерастна в едно доста по-сериозно чувство.Постоянно мисля за него.До сега никога не ми се е случвало да харесвам само едно момче,камо ли пък с такива чувства.Сега ще кажете ами като той е притеснителен,направи 1та крачка ти.Ами не мога,защото и аз не съм от най-отворените и се притеснявам.Понякога си мисля,че може би и той има някакви чувства към мен,но не го е доказал по кой знае какъв начин и е възможно това е моя измишльотина..![]()
Знам,че няма как да ми помогнете,но ми е много гадно,постоянно мисля за него-от около края на стачката,събъждам се с мисълта за него,заспивам с тая мисъл,в училище постоянно си търся повод да си говорим за нещо или пък да се пусне няква музика и да си потанцуваме наволяТъпо е ама...
мн го харесвам...
Та,на всички които го прочетохте страшно мн ви благодаря...просто исках да си излея мъката
![]()
И аз го прочетох.. поне да имаше въпрос... Като си женско не можеш ли да му намекнеш поне,че го харесваш или ще оствиш момчето да гадае по звездите.
Ах защо ли ми е толкова познато...Еми пробвай някой път да изленете двамата,но виж той може да те харесва,но ти самата казваш,че е притеснителен и едва ли иска да ти го покаже...Може би се страхува да не бъде наранен.Просто продължавай със закачките и когато ти покаже,че има нещо към теб действай![]()
Не мисля,че е глупаво!Напротив!А,ако искаш някакъв съвет,въпреки,че не съм чак толкова опитна,можеш да се обърнеш към мен!С удоволствие ще ти помогна с каквото мога.
![]()
![]()
![]()
Обичам Ви!
Така не ставало,ама и така не ставало.Ми какво да ти кажем?Щом не става ,не става и това е.Трай си,мълчи си и се надявай.
Пу,куха..Намекни му го поне.Не му се мятай на врата,че ще се шашне,ама поне можеш да му го намекнеш някак.Ако и эа тва нямаш смелост,чакай да мине малко време,и тогава тръгвай по гаджета.Но колко сте?
[size=7][b][u]fosse cos
Абсолютно верно.. Намекни му някак си!Първоначално написано от w0sh
Животът е адът описан в Библията!
Защо да е тъпо?!Чесно казано ми звучи много готино.Имаш шанс, действай момиче.Той нема да те ухапе!Намекни му някак си щом общувате в скайп-а и както казваш ти 2-3 часа не са малко!Щом се притесняваш очи в очи да му кажеш или намекнеш,използвай тогава скайп-а.Малко тъпо ама само тфа ми иде сега на ум!Успеееееееех!![]()
Еми, той те е питал дали имаш гадже ... ся не че нещо но предполагам от поста ти, че си на 12-15 години ..тия простотии с "един фр пита" и аз може да съм ги правил навремето....Та явно може и да те харесва ..Намекни му,ако не схване от пръв път ..още 1-2 ... те момчетата на тая възраст са срамежливи
![]()
The Spark
Намекни му по някакъв начин. Ако отвърне на намека - действай. Ако и двамата чакате и се срамувате - ще си останете с чакането. Единия трябва да действа. Ако той не посмее - давай ти. Не вярвам момчето да яде хора![]()
taka i taka ste priqteli moje da po4ne6 ot vreme na vreme da mu lepvash nqkoq celuvka po buzkata i nqkoi put kogato ve4e ste samo dvamata istinska si celuvka![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Действай. Друг съвет няма. Особено като е притеснителен представяш ли си и двамата се побърквате ама никой нищо не прави - тъпо. А в противен случай нищо няма да изгубиш. Такаче давай смело![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
+1Първоначално написано от MoHuTo
![]()
--------------------------------------------------------
Ами мерси много на всички ви,ще видим кво ше става от сега нататък![]()