.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Презервативи с яки цветове и аромати

А бе, преди време отворих един презерватив и имаше някаква ментолова миризма. Помня, че беше на Дурекс, но не и цвета. Бихте ли ме светнали, че много ми допадна, пък и имаше едно такова хладникаво действие
    Изобщо, ако знаете някакви такива с яки аромати или цветове, предложете марка и модел . За цвят повече ме интересува черния презерватив. И той май на Дурекс беше, ама кой модееел.....
    ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!

Голям фен
    Да беее на Дурекс пише,че има мента,ама никога не ми е попадал... Само банан ,ягодка и портокал(от смръднята му на мъжо му спада ),ама мента никога....

здр

Ягодката е як аромат...
    Russian Aerospace Agency

Re: Презервативи с яки цветове и аромати

Цитирай Първоначално написано от gaberot
    А бе, преди време отворих един презерватив и имаше някаква ментолова миризма. Помня, че беше на Дурекс, но не и цвета. Бихте ли ме светнали, че много ми допадна, пък и имаше едно такова хладникаво действие
    Изобщо, ако знаете някакви такива с яки аромати или цветове, предложете марка и модел . За цвят повече ме интересува черния презерватив. И той май на Дурекс беше, ама кой модееел.....
    Аз имам 2 кутии презервативи с аромати на разно плодове, марката е Mondos. От чужбина са, не знам дали ги има в България.

Имах два Дурекса. Единия беше със зелена опаковка, другия с нещо като цикламена, а може и розова или червена да е била. Сякаш ментата е бил този със зеления, защото по принцип ментата си е в зелено
    EDIT:За черния кондом, потърсете в Google Durex Safe Play. Жалко, че го няма в Добрич или поне аз не съм мяркал

Град
    RuSe
    И аз съм пробвала само да Дюрекс. . . . Но винаги съм искала да намеря презерватив с черен цвят. . . Ако някой знае нещо,да казва

Олее не знам, ама на мен и на пр-ката ми много ни пареше... пффф
    Чакай да отида да видя какви бяха
    Durex TINGLE това са
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Имах два Дурекса. Единия беше със зелена опаковка, другия с нещо като цикламена, а може и розова или червена да е била. Сякаш ментата е бил този със зеления, защото по принцип ментата си е в зелено
    EDIT:За черния кондом, потърсете в Google Durex Safe Play. Жалко, че го няма в Добрич или поне аз не съм мяркал
    Този с розовата е pleasuremax.

Един път си взех и sportex, който беше някъв ужасен цвят - черно/тъмно лилаво...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от _АнИ_
    И аз съм пробвала само да Дюрекс. . . . Но винаги съм искала да намеря презерватив с черен цвят. . . Ако някой знае нещо,да казва
    Ооо сумати черни има Sportex - Lady`s choice са черните,които най- ми допадат.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от didodii
    кондомите с марка Спортекс са за негри!!!! Един такъв кондом е дълъг поне 25 см.
    Ъъъъ?Не съм забелязала....значи и мъжо е негър,и аз съм кофа!

кондомите с марка Спортекс са за негри!!!! Един такъв кондом е дълъг поне 25 см.
    За сметка на ширината

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    най-йебаните презервативи

Град
    RuSe
    Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    Ооо сумати черни има Sportex - Lady`s choice са черните,които най- ми допадат.
    10х Ще ги пробвам,само да ми свърши Аааа нямам търпение....Аз принципно залагам на Дюрекс,но ще ги пробваме(:

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Durex TINGLE това са

az sum polzvala Sportex i na priqtelq mi mu stana mn dobre (za razmera govorq) puk i mu dopadna 4e ne e mn debel i se ose6ta po hubavo, a ina4e 4erni prezervativi ima s miriz na kafe i po 0.20 st
    Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение

Ментовия Дюрекс май беше зеления

А иначе бях попаднала на някакъв черен презерватив... ама много черен, то си беше направо като черна гума, само че тънък, но въпреки това не изглеждаше прозрачен или да сивеее, а черен! и миришеше наа кафе. Беше няк'ъв кинг ли... нещо такова. бяха ми го дали по-мин год на центъра на 01.12 световният ден за борба срещу спина.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Durex Select са с различни цветове и аромати до колкото знам... Нe съм ги пробвал по простата причина че когато и да изявя желание да си купя винаги са свършили и взимам добрия стар pleasuremax

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Teia koito iska6 sa Durex Tingle kakto ti kazaha.Btw tyka ima 2 vida Durex select.V ednata opakovka sa iagoda,portokal,banan i kivi a v drygata iagoda,portokal,banan i menta...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Или ментовите Cool. Такова усещане на свежест има, а и от марката като цяло съм доволна- хубави, здрави и евтини.

Мацка има 1 черни ама неса на Дюрекс! Има на Sure,черни с аромат на кокос и на шоколад.тоя с кокоса половината е бела(опаковката) и пише King Size,а другата страна е прозрачна и се вижда самия презерватив.Тоя с шоколад от двете страни е бял. Дано да съм ти помогнал
    ЕПА Я ЗА НАДЕНИЦА БЕХ!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    AMmm i az sym probvala takyv i be6e nqkvo mnogo stranno ,studeno ,4ak pare6to kofti be6e spored mene :#
    Ina4e az obi4aH s na banan ,qgoda i 6okolad miris aaaaaaa ina4e ve4e ot baqqqqqqqq vreme ne sym se dokosvala do prezervativ ,taka 4e. . . :S

Внимавайте с черните, защото нали знаете, че жените ги ползват като извинение, когато се роди негърче!

хм.. мен най-много си ме кефи прозрачния с мирис на ягодка :P

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от eblio
    За сметка на ширината
    А сори за офтопик-а,ама кои са ок с ширината????

А иначе аз изобщо не харесвам тъмни презерватиеи-по-прозрачни-по-добре,а за ароматите-ягодата ми харесва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си