- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обица на носа
Искам да си сложа обичка на нослето - сложих си такава дето се лепи и мисля че ми стой много сладко. А тези който имат кой ви я сложи? боля ли ви много? и с какво ви продупчиха нослето? и ако реша да я махна ще остане ли белек и за колко време ще изчезне/зарастне?
ПП съжелявам за правописните грешки
ППП не ме упреквайте че не съм запозната
върви във някое пиърсинг студио най добре ще ти вземат 10шсна лева за дупката и 67 за обичката
от мои познати малко сас е оплакали да боли
не вярвам да остане голям и траен белег, предпалагам че ще зарастне цялото- се пак нема слагаш флешове ами една кърфичка
мн сладко и секси е обичка с камаче(цвета на очите) на нослето![]()
мерси много а от твоя съвет в цвета на очите значи ще си сложа синичка![]()
Не съм си слагала,но моя приятелка си сложи на пъпа,махна я и й остана толкова грозен белег.На носа пък такъв белег ще остане,че после ще прокълнаваш деня,в който си се решила да си сложиж пиърсинг
Мм сигурно си зависи.
Моя съученичка си имаше обица..беше й я дупчила гаджето на брат й...с игла за кърпене и ябълка:/И като я махна изобщо нищо не си личеше,че някога е имало нещо там
(аз съжалявам че я махна щото й седеше жестоко)
az imam obi4ka na noslety super sladku e i ne boli to e okolo 2-3 sec i se dup4i sus ne6ty katy voden pistoletaz si q slojih vuv edno studio za piersing
iska6 nqkogo a toi e tolkova d1le4e rodil
me e dqvola v no6ta kovarno nadvesil se nad men s 4ernite
krila i kazal tiho bezplo6tadno neka b1de vinagi sama
Аз имам обичка на нослето, сложих си я преди почти година.. Ходих в едно студио, взеха ми 30-35 лв за пробиването и обичката. Пробиха ме с абокат(за нос е повече от препоръчително да е с абокат, а не с пистолет), когато съм си сменяла обичката дупчицата почти не си е личала.., такаче мисля, че лесно ми зараснала и не би имало белег
Не, не ме боля и грам като ме дупчиха![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Моето носленценце го пробих в едно козметично салонченце... И ми излезе само 40 левчета... Както и да е , вече си разкарах обичката, обаче нямам белегче на носленцето... (Колко е дразнещичко като говорим в умалителни именца а? ^^)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тес пиерци на носа тип 'сополче от външната страна' не ме кефят хич...
+1Първоначално написано от EarthShaker
шОkолuзupaнаааа
√