.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Обица на носа

Искам да си сложа обичка на нослето - сложих си такава дето се лепи и мисля че ми стой много сладко. А тези който имат кой ви я сложи? боля ли ви много? и с какво ви продупчиха нослето? и ако реша да я махна ще остане ли белек и за колко време ще изчезне/зарастне?

ПП съжелявам за правописните грешки
    ППП не ме упреквайте че не съм запозната

върви във някое пиърсинг студио най добре ще ти вземат 10шсна лева за дупката и 67 за обичката
    от мои познати малко сас е оплакали да боли
    не вярвам да остане голям и траен белег, предпалагам че ще зарастне цялото- се пак нема слагаш флешове ами една кърфичка

мн сладко и секси е обичка с камаче(цвета на очите) на нослето

Какво правите докато сте на пс-то си и убивате време, а печелите ли от това?

pay out 10$ пичовете мн са коректни

мерси много а от твоя съвет в цвета на очите значи ще си сложа синичка

Не съм си слагала,но моя приятелка си сложи на пъпа,махна я и й остана толкова грозен белег.На носа пък такъв белег ще остане,че после ще прокълнаваш деня,в който си се решила да си сложиж пиърсинг

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мм сигурно си зависи.
    Моя съученичка си имаше обица..беше й я дупчила гаджето на брат й...с игла за кърпене и ябълка:/И като я махна изобщо нищо не си личеше,че някога е имало нещо там
    (аз съжалявам че я махна щото й седеше жестоко)

az imam obi4ka na noslety super sladku e i ne boli to e okolo 2-3 sec i se dup4i sus ne6ty katy voden pistolet az si q slojih vuv edno studio za piersing
    iska6 nqkogo a toi e tolkova d1le4e rodil
    me e dqvola v no6ta kovarno nadvesil se nad men s 4ernite
    krila i kazal tiho bezplo6tadno neka b1de vinagi sama

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз имам обичка на нослето, сложих си я преди почти година.. Ходих в едно студио, взеха ми 30-35 лв за пробиването и обичката. Пробиха ме с абокат(за нос е повече от препоръчително да е с абокат, а не с пистолет), когато съм си сменяла обичката дупчицата почти не си е личала.., такаче мисля, че лесно ми зараснала и не би имало белег
    Не, не ме боля и грам като ме дупчиха
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Моето носленценце го пробих в едно козметично салонченце... И ми излезе само 40 левчета... Както и да е , вече си разкарах обичката, обаче нямам белегче на носленцето... (Колко е дразнещичко като говорим в умалителни именца а? ^^)

Мега фен Аватара на EarthShaker
    тес пиерци на носа тип 'сополче от външната страна' не ме кефят хич...

Град
    Троян :o)
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    тес пиерци на носа тип 'сополче от външната страна' не ме кефят хич...
    +1
    шОkолuзupaнаааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си