- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с преподавател/преподавателка
Тцтц и в мойто даскало има една нова по етика с дълги крака,слабичка + червена коса ...етцПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
![]()
The Spark
чукам на ум всичко женско което се движи
не ми пречи де![]()
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
Така,така може ли и аз да дойдаПървоначално написано от ubuntu
Има ли пулс,шава ли,дупчица има ли все избива на секс![]()
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
И аз така мисля. Още повече, че понякога когато нещо е недостъпо го искаш повече, а когато го получиш, осъществиш желанията си и заради самата му достъпност се губи интерес. А пък и ако хората осъществяваха всичките си мечти щеше да е лудница просто.Първоначално написано от the_hottie
дали някой от моите ученици тайно си мечтае да се заключим в кабинета и да го направим върху клавиатурата![]()
не знам дали твоите ученици дали си го мислят но аз си го мисля спрямо теб със сигурност
Вие сте извратени бе хора!!!как може да ви привличат преподавателите ви!!
мен никой учител не ме кефи...има един който се натиска на приятелките ми като им казва че са много симпатични,красиви,и че имал много любимкимного е зле горкия
![]()
Първоначално написано от comics
ми то от тебе си зависи, аз съм на мнение че всички пубери тука са хлътнали по някви неначесани даскалици, дето са малко по-готинки и се държат предизвикателно нарочно, що имат нещастен брак и са отчаяни от живота, само че това не го осъзнават, мислейки с ония си работиПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
Аз в Германия , докато не завърших , имах милиони фантазии със учителКИТЕ си. То в Германия , в училището , в което учих най-старата учителка беше на 35...![]()
А аз бях на 15...
![]()
Буквално , там нямаше такива старици...
И сега ще ви кажа нещо , на което абсолютно никой няма да ми повярва , но ще ви кажа , че това е самата истина , без да ви "ебавам"...
Значи , когато станах на около 16 , по математика почна някакво МОМИЧЕ на 17 години да ни преподава...
На мен както винаги , ми се вдигна... ()
И аз взех та попитах класната , каква е тази 'учителка' на 17 години , тя взе та ми каза , че даже говорила с директора и той й дал тази работа като учител по математика и немски...![]()
![]()
ехххх... имаше много случай , в които тя ме викаше да идем до някакво място , бе не това което си мислите... и докато ходехме през коридора буквално ми идваше да я натисна до стената и... и... натам знаете...
Които ми вярват - ок , а тези които не ми вярват... ми - пак ок...![]()
Да ви кажа , обикновено така 'диво' не пиша , но просто това ми е малко трудничко да си го измъкна от главата... а имам гадже , с което най-редовно правим секс...![]()