.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Госпожата по етика
    Тцтц и в мойто даскало има една нова по етика с дълги крака,слабичка + червена коса ...етц
    The Spark

чукам на ум всичко женско което се движи
    не ми пречи де
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

Град
    В нас
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Общо взето целия ми клас има такива фантазии с учителката ни по БГ даже мин год на екскурзията с 12 клас като завършиха ... около 10 човека я бяха минали
    Очаквасе и тази година нещо подобно от нас естествено
    Така,така може ли и аз да дойда
    Има ли пулс,шава ли,дупчица има ли все избива на секс

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Аз съм имала подобни фантазии с един преподавател. Оказа се, че явно и той има. И щом разбрах се отказах
    Казвам го , защото фантазията понякога е хубаво да си остане фантазия!
    И аз така мисля. Още повече, че понякога когато нещо е недостъпо го искаш повече, а когато го получиш, осъществиш желанията си и заради самата му достъпност се губи интерес. А пък и ако хората осъществяваха всичките си мечти щеше да е лудница просто.

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от buxbull
    чукам на ум всичко женско което се движи
    не ми пречи де

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    дали някой от моите ученици тайно си мечтае да се заключим в кабинета и да го направим върху клавиатурата

Град
    по света и унас после БТВ новините
    не знам дали твоите ученици дали си го мислят но аз си го мисля спрямо теб със сигурност

Град
    По света и у нас :)
    Вие сте извратени бе хора!!! как може да ви привличат преподавателите ви!!
    мен никой учител не ме кефи...има един който се натиска на приятелките ми като им казва че са много симпатични,красиви,и че имал много любимки много е зле горкия
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    дали някой от моите ученици тайно си мечтае да се заключим в кабинета и да го направим върху клавиатурата
    ми то от тебе си зависи, аз съм на мнение че всички пубери тука са хлътнали по някви неначесани даскалици, дето са малко по-готинки и се държат предизвикателно нарочно, що имат нещастен брак и са отчаяни от живота, само че това не го осъзнават, мислейки с ония си работи
    Do you speak Salsa? .......

Аз в Германия , докато не завърших , имах милиони фантазии със учителКИТЕ си. То в Германия , в училището , в което учих най-старата учителка беше на 35... А аз бях на 15...
    Буквално , там нямаше такива старици...

И сега ще ви кажа нещо , на което абсолютно никой няма да ми повярва , но ще ви кажа , че това е самата истина , без да ви "ебавам"...

Значи , когато станах на около 16 , по математика почна някакво МОМИЧЕ на 17 години да ни преподава...
    На мен както винаги , ми се вдигна... ( )
    И аз взех та попитах класната , каква е тази 'учителка' на 17 години , тя взе та ми каза , че даже говорила с директора и той й дал тази работа като учител по математика и немски...
    ехххх... имаше много случай , в които тя ме викаше да идем до някакво място , бе не това което си мислите... и докато ходехме през коридора буквално ми идваше да я натисна до стената и... и... натам знаете...

Които ми вярват - ок , а тези които не ми вярват... ми - пак ок...

Да ви кажа , обикновено така 'диво' не пиша , но просто това ми е малко трудничко да си го измъкна от главата... а имам гадже , с което най-редовно правим секс...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си