- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национална търговско банкова гимназия
Моля ви,дайте повече инфо за тази гимназия,влязох в сайта и но не разбрах минималния бал колко е ,за да можеш да влезеш![]()
Всако година бала е различен...А и зависи в коя точно от паралелките искаш да влезнеш, защото някои са с по-висок, други с по-нисък бал.
По мое мнение с по-малки от 31 бал не можеш да влезнеш там.
Миналата година момччетата влизаха с по 28 бал, но не те съветвам да ходиш там. Не случайно името НТБГ значи Най-Тъпата Българска Гимназия.
v TBG sa nai-qkite zaklevam se tam e pulnata ludnicaaz ne u4a tam( a v tekstila, koeto e po4ti do TBG) mnooo sa pecheni vs... xaxa a edna fr ot TBG na sykrashtenieto NTBG mu vika:'naistina tova beshe greshka'
kofti sa samo uniformite
![]()
![]()
Не мога да ти дам информация за бала.Объркни се към колежката ми- miloto girl-4e.Тя учи там и се надявам да може да ти помогне с нещо.Първоначално написано от opelcheto
![]()
П.С.-Знам, че родителите ти искат най-доброто за теб, но все пак редно е ти да решиш какво искаш да учиш, а не те.Пак може да бъде смислено и перспективно, но да не е на сила.Просто поговори с тях и опитайте да съчетаете нещата и така.Успех с кандидатстването.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
NTBG RLZZZZZZZZZZZZZZ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Някои може ли да ми каже от централна гара с трамваи 1 или 7 г/д колко спирки след НДК плс пишете ако може лично
Абе не че има нещо общо, ама понеже се ровя из jobs.bg, та ако само от там съдя, имам чувстото, че НТБГ няма кьорав учител... там има обяви за всевъзможни преподаватели..![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Много учители напуснаха предимно млади някой заради бременност други заразди учениците.Трети ги уволнихаПървоначално написано от afterforever
а може ли да всеки приет тази година да си напише специалността![]()
![]()
Ти там ли си?? И,ако да,с каква специалност?Първоначално написано от operatan
![]()
lyyly кажи си скайпа![]()
НТБГ - Митническа и данъчна администрация с АЕ![]()
Моля се , въпреки че не я пз но все пактолкова ли е зле ?
![]()
Всеки един текст от учебник,от диктовка,от учебна тетрадка...се преписва за един ден-5пъти и се учи наизуст.На мен не ми преподаваше тя,ама познавам хора от нейния клас,а и ни е замествала.