.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...

Относно кандидатстването след VII клас

Здравейте! Тази година ми предстои кандидатстване,така че искам да попитам вече запознатите по този въпрос нещичко по темата.
    Училището,в което уча,не се намира в квартала,където живея,та се чудя може ли в него да държа изпитите или трябва да е някое училище в района ми задължително ?Същото искам да попитам и за училищата гнезда-може ли в училището,в което уча,независимо колко далеч живея от него,да си подам документите за кандидатстването?И как определят в кое у-ще ще държиш изпитите-ти си го избираш или те(от училището гнездо) определят къде? Много ме е срам за тъпите въпроси,предварително се извинявам,но изпитите приближават с бясна скорост,а аз се страхувам,че ще осера нещата...с извинение Надявам се да сте разбрали запитването ми и да успеете да ми помогнете...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Малко объркано си го обяснила, но ще се опитамаз да ти опиша цялата схема.
    Отиваш в някое училище-гнездо, в което избереш и си подаваш документите за кандидатстване.Принципно училащата-гнезда са по едно-две за съответния район.От там ти дават,така наречената служебна бележка, на която пише къде ще полагаш съответните изпити.Общо взето, така се нагласяват нещата, че и чилището-гнездо и това, в което ще се проведе изпита да бъдат относително близко едно до друго.Вече на теб остава избора, дали ще потърсиш учище-гнездо в кварртала, в който живееш или такова по-билзо до настоящето ти училище.Ако не си разбрала, можеш пак да питаш за да ти обясня наново.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    ЦвЕтИтО,благодаря ти ама МНОООГООО!!! Значи мога сама да избера училището гнездо,а не съм принудена да е непременно в квартала ми!При това положение ще бъде моето си даскало!
    Пак ти благодаря много за търпението и разбирането,което прояви!Аз си знаех,че доста обърканичко се получи...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не се тревожи за това съм в този форум за да помагам с каквого мога.Минах по твоя път преди около 3 години вече.Оставам за сега темата отключена, ако някой решиш да допълни нещо по нея.Още веднъж-Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си