Здрасти на всички от много време ме мъчи един проблем. ;(
значи 7ми клас съм и има 2ма човека дето постоянно ма тормозят и нищо немога да направя.. единия е колкото мен а другия е 8ми клас.. единия тренира бокс , другия борба.. а аз нищо и да му скоча най много да не стана... когато се движим с компания като ма викне нали аз отивам и всички си продължават и ма зарязват никой не помага... напрао нз какво да правя.. през ваканцията тренирах малко киокошин , но заради даскалото се отказах понеже нямах достатъчно свободно време.. сега лятната ваканция цялата ще ходя.. иначе не съм нито някаф смотан тъп и т.н. всичко си ми е нормално завиждат ли Нз или просто имат проблеми в тях Нз ама си го изкарват на мен... даже 1нъж бях заплашил 1 с наще ама... не исках де ама нз може би като защитна реакция или нещо такова и така нещата станаха още по зле.. вчера замалко да не ма пореже с 1 нож ... вика извикай брат си и може да не го видиш повече пълен психопат.. не искам да останете с впечетление че съм някафо пишлеме дето си остава магарето в батака НО немога нищо да направя .. нямам на кой да се оплача .. нямам приятели който мога да разчитам на тях имам само познати който като попадна в опасност офейкват няма смисъл да казвам на нашите едва ли ще направят нещо

дайте някакъв савет неможе вечно да ги отбягвам.. вярно скоро ще се махна от тва даскало няма да ги виждам там но постоянно ме засичат по улицата и още повечепо тъмното..

Нз