.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Оргазмът, нещо невъзможно или...?

Zdraveite,sujelqvam,che ne pisha na kirilica,no kirilizatora na saita e razvalen,a az nqmam kirilica na pc-to si.

Imam sledniq vapros:Znachi vse po-chesto se obsajda rannoto zapochvane na polov jivot,v drugi temi sashto obsajdame kak 13 ili 14 godishni momicheta pravqt sex na poraziq,v tazi tema ne mislq da se zaqjdam,koi koga i zashto pochva da pravi sex,temata e druga.
    Interesno mi e,tezi momicheta,koito pravqt sex ot tolkova rano,poluchavat li orgazam?Zashtoto az sam na 18 godini,i oshte ne sam izpitala orgazam.
    Chuvala sam,che pri momichetata neshtata s orgazma ne sa tolkova lesno postijimi,kakto sa pri momchetata.Imala sam 4 sexualni partniora.
    S parvite trima ne samo,che ne izpitvah otgazam ami i pochti nishto ne izpitvah ot samiq sex,praveh go nqkaksi kato po zadaljenie.
    Segashniqt mi sexualen partnior mi dostavq golqmo udovostvie,nqma nishto obshto s predishnite,no do orgazam vse ne se stiga Pochvam da se pretisnqvam,zashtoto povecheto mi priqtelki vrasnichki,sashto imaha takav problem,no veche vsichkite stignaha do tazi tochka osven az.Ne mislq,che vinata e v partniora mi,a v men.
    Tolkova mi e hubavo s nego,che dosta pati kogato zapochnem da pravim sex i mi go vkara napravo mi se nasalzqvat ochite ot kef,tova go kazvam v smisal,che toi si e nared i pravi vsichko vazmojno na men da mi e kef,no ne e dostatachno qvno.Kakva moje da e prichinata,che oshte ne sam izpitala orgazam?Imali momicheta koito sa v moeto polojenie?A imali takiva koito sa bili,no sa opravili tozi problem?
    Ako ima poveche ot 5 momicheta,koito sa na vazrast pod 16 godini,i kajat,che sa izpitvali orgazam,az shte vzema da se gramna.

Blagodarq predvaritelno na vsichki koito shte otgovorqt.
    Molq ne se zaqjdaite,che i az hich ne si popluvam.
    Imam vapros i go zadavam,i ne iskam da stavam obekt na podigravki.

Не мога да отговоря нищо по темата,но мога да кажа,че изпитах оргазъм още на 14.Забелязах разлика с онзи от на 14 и този в момента.Ясно е че колкото си по-малък оргазма е по-труден или не толкова хубав колкото може да бъде! Обаче не знам какво да кажа по темата ти,може би ти очакваш да е нещо по различно

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от angelqueen
    Не мога да отговоря нищо по темата,но мога да кажа,че изпитах оргазъм още на 14.Забелязах разлика с онзи от на 14 и този в момента.Ясно е че колкото си по-малък оргазма е по-труден или не толкова хубав колкото може да бъде! Обаче не знам какво да кажа по темата ти,може би ти очакваш да е нещо по различно
    Mi i az ne znam,kakvo ochakvam da napishete...
    Prosto e stranno,vse pak sam na 18.
    Qvno problema mi e psihicheski,no trqbva da go preodoleq po nqkakav nachin,no po kakav?!

Mersi za mnenieto ti.

hottie
    Guest
    Не съм обедена , че е до възраст..по-скоро до нагласи и до време. Има жени, които почват сексуалния им живот на 20, но достигат до оргазъм еджа 2 години по-късно.
    При мен първият ми пър беше на 16 , но първия оргазъм някъде на 17 или 18. До скоро трудно достигах до оргазъм - докато не срещнах сегашния ми партньор, с който не самл изпитвам всеки път оргазъм(или почти всеки път), ами понякога и по 2,3 !

Мега фен Аватара на amatorium
    Orgazuma pri jenata naistina e dosta razlichen ot tozi na muja. Pri neq zavisi koga tq e psihicheski polovo suzrqla. Za tova igraqt rolq hormonite, otnoshenieto kum sexa i poznanavaneto na tqloto i. V povecheto sluchai, chrez dobur sex se dostiga do orgazum. Pod dobur sex imam predvid dobur partnior, podhodqshto stimulirane i sexualna vruzka.
    Eating isn't cheating - Arnold

bahti temata .... newyzmojno ?OMG OMFG >>> OMFFFFFF F F F F F F G

glupaciiiiiiiiiiiiiiiii orgazmyt si e orgazym ... kat ne moete da se na4e6ete kat horata namerete si nqkoi s po gqlama pi6ka we bahti 4e se nerwq na takiwa wyprosi

т.2 и т. 9
    krem4et0
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Drug maj ne iskam!!!I ako popitate kade mi e halkata,shte kaja na rakata Ahahaha poluchi se rima.

Nqma nishto toi nazeto vinagi si se izkazva taka nepodgotveno,az mu sviknah veche,no i az imam problemi,no ne sam tragnala da si go izkarvam na nego

Prosto tuk ima mnogo momicheta,koito ot rano pravqt sex,i se chudq te dali poluchavat orgazam.

Ako nqkolko momicheta kajat,che i te ne poluchavat orgazam mislq,che shte se uspokoq.

to4no taka .... pyk az kazah pri4inata da goworq gluposti .....

kato wi geldam si4kite podpisite ..... s edi koi si .... edi kolko si wreme

i az bqh taka godina i 8meseca i nakraq me precakaha i za twa mi e mn tejko i goworq gluposti ...... i nai malkoto ne6to mi se nabiwa w nerwa i mi izbiwat bu6onite
    izwinqam sa na wsi4ki deto sym obidil i za wbyde6te 6te obidq ...... 6tot to nerwi ne se komandwat kato ti izbie ..... nqa spira4ka pyk i buldozer da ti e nasre6ta

sory !
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Prosto tuk ima mnogo momicheta,koito ot rano pravqt sex,i se chudq te dali poluchavat orgazam.

Ako nqkolko momicheta kajat,che i te ne poluchavat orgazam mislq,che shte se uspokoq.
    Ми защо да не са получавали? Аз не виждам причина да не са .
    На 16 съм и все още съм невинен, но според мен зависи те колко са чувствителни и колко бързо могат да стигнат до свършването. Естествено, зависи и от момчето, колко добре се справя с работата си. В една от статиите четох, че само пенис момичетата не достигали до оргазъм или поне това е изключително рядко и затова трябва да се прибави и ръчната работа. Мисълта ми е, по време на секс, ако не гаджето ти, то ти опитай малко с ръчичка да потаковаш к*итора си и може да достигнеш до оргазъм, но все пак по-добре ще е, ако гаджето ти го прави? Също така опитайте с по-дълга любовна игра преди акта, включете и френска любов и няма как да не стане !
    Успех!
    ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от gaberot
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89

Ми защо да не са получавали? Аз не виждам причина да не са .
    На 16 съм и все още съм невинен, но според мен зависи те колко са чувствителни и колко бързо могат да стигнат до свършването. Естествено, зависи и от момчето, колко добре се справя с работата си. В една от статиите четох, че само пенис момичетата не достигали до оргазъм или поне това е изключително рядко и затова трябва да се прибави и ръчната работа. Мисълта ми е, по време на секс, ако не гаджето ти, то ти опитай малко с ръчичка да потаковаш к*итора си и може да достигнеш до оргазъм, но все пак по-добре ще е, ако гаджето ти го прави? Също така опитайте с по-дълга любовна игра преди акта, включете и френска любов и няма как да не стане !
    Успех!
    Hah,toi mi pomaga s rakata si,no ne sme dovolni.Iskame kato normalnite hora i az da svarshvam.

Град
    v edno sypersko grad4e
    ами незнам какъв съвет да ти дам. Аз съм на 15 и до сега не съм стигала до оргазъм,но като че ли при мене е на психична основа, така че и с теб може да е така!

сега по - спокойна ли си :P ?
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от So unbelievable love..
    ами незнам какъв съвет да ти дам. Аз съм на 15 и до сега не съм стигала до оргазъм,но като че ли при мене е на психична основа, така че и с теб може да е така!

сега по - спокойна ли си :P ?
    Ahahaha,malko po-spokoina sam,i az predpolagam,che e na psihichna osnova.I kakvo mislish da pravish s tozi problem?

Ами то си е до отпускане.
    Пък и при повечето жени трябва повече време. Някои стигат едва след като напълно си завършат развитието...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Mi sly4va se..Az go napravih za purvi put na 17 i o6te togava poly4ih orgazum no puk mastyrbiram ot 13godi6na i znaeh kakvo me vuzbyjda.Sestra mi go napravi za purvi na 15 no zapo4na da vodi polov jivot 2 godini po-kusno i vupreki 4e s gadjeto i se obi4at i tia kazva 4e toi pravi vsi4ki kakto triabva i 4e mn se vuzbyjda nikoga ne e svur6vala...

nz kakav tie problema no az orgazam izpitah predi nqkolko meseca i to ne samo vednaj sam iztipvala orjazam i to o6te na 15 godini

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    nz kakav tie problema no az orgazam izpitah predi nqkolko meseca i to ne samo vednaj sam iztipvala orjazam i to o6te na 15 godini
    Az si opisah problema.Bravo na teb

kvo se sdyha 4e spq da mi pi6e6 obzalagam se s teb ni6to 4e si na 18 4e znam pove4e za sexsa ot teb ot koga nikami nese razbira 4e sam momi4e

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от gaberot
    Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    kvo se sdyha 4e spq da mi pi6e6 obzalagam se s teb ni6to 4e si na 18 4e znam pove4e za sexsa ot teb ot koga nikami nese razbira 4e sam momi4e
    Бе, за секса може и да разбираш повече от нея, но като ти гледам правописа, направо ми се ДРАААААЙФА!!
    Жалко! Много жалко, че не си единствената !!
    А бе, хора, едвам ви разбирам какво пишете, бе! Айде малко по-сериозно, де!
    НЕ СТЕ В ЧАТА!
    едит: Ха! Вече са ме изпреварили с критиката.....
    едит2: А буквички като "Ш","Щ" и "Ч" няма ли на клавиатурата ти някъде?
    Някъде там трябва да имаш и ",","." и "Shift". Ако не знаеш, да те светна - "Shift"-а е за главни букви.
    Леле, ама как обичам да се заяждаааам!
    Momicheto kam koeto otpravqsh zabelejkata si,e kraino malumno,zashto q nakara da pishe na kirilica?
    Az nqmam kirilica na kompa si,a kirilizatora na saita e razvalen,i az nqmam jelanie da pisha na latinica,no...
    A inache temata mi e za varha na udovolstvieto,a ne tova koi kolko razbira ot sex.Vie kakvo razbirate pod tova,che tq razbira ot sex,a az ne?

за6то ли всички тук се заяждат, всеки пише както му е удобно и тва проблем ли?А за всички тук 6те кажа че годините неса определящ фактор кой колко знае за секса и колко познания има тва че сам на 16 незначи нищо.

az

въпроса ми е защо правиш секс като неизпитваш ни6то аз небих правила такав секс за6тото за мен тва щее ни6то ако неизпитваш удоволствие

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А изпитвала ли си оргазъм по друг начин- от петинг, от облизване и прочие ? Ако не си - опитай така първо. после бих ти препоръчала по време на акта да свиваш волево вагиналните мускули и да намериш поза, която да доставя удоволствие и в областта на клитора или на ануса. Последният път бях в поза близка до свещ, ама целият ми гръб беше на леглото. Изпитах 3 оргазма за 2-3 минути. Подред и мнооооого силни. А по време на секс не бях свършвала от Нова Година.

И да вметна, че оргазъм по време на секс изпитават едва 16% от жените в света, а 44% никога не получават никакъв оргазъм, дори и от мастурбиране! не вярвай на тия дето ти казват, че свършват всеки път(особено, ако са под 17-1 и че имат 350 оргазма на ден едва ли не.
    Секс се прави и по други причини, освен оргазма. Ама какво ли разбират 15 годишните момиченца.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Последният път бях в поза близка до свещ, ама целият ми гръб беше на леглото.
    Ne6to ne moga da si go predstavia..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    А изпитвала ли си оргазъм по друг начин- от петинг, от облизване и прочие ? Ако не си - опитай така първо. после бих ти препоръчала по време на акта да свиваш волевовагиналните мускули и да намериш поза, която да доставя удоволствие и в областта на клитора или на ануса. Последният път бях в поза близка до свещ, ама целият ми гръб беше на леглото. Изпитах 3 оргазма за 2-3 минути. Подред и мнооооого силни. А по време на секс не бях свършвала от Нова Година.
    Maleee,svesh znachi Shte experimentiram dovechera I izpitvala sam otgazam,chrez mastrobaciq i kogato priqtelqt mi mi pomoga s rakata,no ne i obknoven orgazam.

Ми аз от 14 годишна водя полов живот и може би около 1-2 месеца след тфа почнах да си изпитвам оргазъм.Естествено , че този сега е по силен от този тогава , но и тогава имах...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Последният път бях в поза близка до свещ, ама целият ми гръб беше на леглото.
    Ne6to ne moga da si go predstavia..
    Ами легнала съм по гръб и съм с вдигнати нагоре допрени 1 до друг крака. Е, може и на рамнцето му да ги подпра. Той е на колене. И изобщо беше страхотно като усещане. толкова бързо(без преди това да съм свършила) не съм стигала до оргазъм, а бяха 3 и невероятно силни.

I izpitvala sam otgazam,chrez mastrobaciq i kogato priqtelqt mi mi pomoga s rakata,no ne i obknoven orgazam.
    че то това си е оргазъм. Аз не намирам оразмът по време на секс за по-хубав от този с облизване да речем. по-различно е, но в никакъв случай не бих казала, че е по-хубаво. Оргазмът си е 1 и същ. Само дето става от стимулиране на различни зони.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си