.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Град
    Димитровград-Eggenfelden

Re: az

Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    въпроса ми е защо правиш секс като неизпитваш ни6то аз небих правила такав секс за6тото за мен тва щее ни6то ако неизпитваш удоволствие
    Ti opredeleno si malumna...
    Pravish li razlika mejdu orgazam i mejdu nqkakvo chustvo?
    Kazah,che ne sam izpitvala orgazam,a ne che ne mi e hubavo po vreme na sex,ama to ti si tapichko i pak nishto ne razbra.

започнах дасе заяждам с теб за6тото ето това ме издразни :Ako ima poveche ot 5 momicheta,koito sa na vazrast pod 16 godini,i kajat,che sa izpitvali orgazam,az shte vzema da se gramna.:аз сам една от тях, а за другите 4 6тесе обедиш не зарад друго.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    започнах дасе заяждам с теб за6тото ето това ме издразни :Ako ima poveche ot 5 momicheta,koito sa na vazrast pod 16 godini,i kajat,che sa izpitvali orgazam,az shte vzema da se gramna.:аз сам една от тях, а за другите 4 6тесе обедиш не зарад друго.
    I kakvo obidili se?I ako da,zashto?

ми ти ако неможеш незначи,че другите немогат нещо против ли имаш за момичетата които под 16 са изпитали оргазам или какво

съвета който ще ти дам е да опиташ сама ... клитор ли ще бъде .. както искаш ... но стимулирай и търси токчи движения скорост .... може да продължи време но би трябвало да се получи .... поне ще разбереш какво точно трябва да бъде .... поне така мисля аз ....

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от sWeeT{}PolinCe`
    съвета който ще ти дам е да опиташ сама ... клитор ли ще бъде .. както искаш ... но стимулирай и търси токчи движения скорост .... може да продължи време но би трябвало да се получи .... поне ще разбереш какво точно трябва да бъде .... поне така мисля аз ....
    Az orgazam izpitvam pri mastrubaciq,ne e problem,kogato spriqtelqt mi me stimolira s rakata sashto,no prosto da si pravim sex,kato normalnite hora,i az da svarsha ne e stanalo.
    Osven ako ne tvardite,che priqtelite vi,vinagi vi pomogat s raka,togava tva shte e normalniq orgazam,no ne e tova.

Inache mersi

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ами легнала съм по гръб и съм с вдигнати нагоре допрени 1 до друг крака. Е, може и на рамнцето му да ги подпра. Той е на колене.
    Mda i az taka si pomislih...Men puk to4no v tazi poza mi e mn hybavo no ne svur6vam po4ti nikoga

Мега фен Аватара на amatorium
    ми ти ако неможеш незначи,че другите немогат нещо против ли имаш за момичетата които под 16 са изпитали оргазам или какво
    Haide stiga ste se zaqjdali dvete. Ima strashno mnogo momicheta na pod 16, koito dostigat do orgazum. Az veche kajah na mackata kakvo da napravi. Dano da se poluchi.
    Eating isn't cheating - Arnold

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Опознай собственото си тяло... по време на секса стимулирай горещите зони или насочи приятеля си към тях. Отпусни се и не поставяй оргазма за цел... той сам ще дойде, а се наслаждавай на всяко едно усещане Успех!

Така...

- първо не съм съгласен с това, че жените по-трудно достигат до оргазъм, при мен доста често се е случвало аз да свърша веднъж, а момичето вече ме 'води' с три-четири.
    - второ, много жени, обаче които имат доста опит, не са изпитвали оргазъм съзнателно, може през живота си да са изпитали стотици, но да не са го разбрали.
    - трето, защо правиш секс, след като не те удовлетворява (визирам първите ти три партньора) ?
    - четвърто, може да комбинирате няколко вида стимулация за увеличаване на усещането.
    - пето, също така има много жени, които през живота си не са изпитали оргазъм, това явно си им е вродено
    - шесто, не се отчайвай, още си много млада и зелена, че да го приемаш за проблем. от подобно нещо може да се оплаче и притесни жена на 30-35.
    - седмо, не вярвай на всичко което ти казват твоите приятелки, хората обичат да послъгват за да бъдат "фиешън" и изобщо в център на вниманието, въпроса е, че това няма нищо общо с това обаче

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от eblio
    Така...

- първо не съм съгласен с това, че жените по-трудно достигат до оргазъм, при мен доста често се е случвало аз да свърша веднъж, а момичето вече ме 'води' с три-четири.
    - второ, много жени, обаче които имат доста опит, не са изпитвали оргазъм съзнателно, може през живота си да са изпитали стотици, но да не са го разбрали.
    - трето, защо правиш секс, след като не те удовлетворява (визирам първите ти три партньора) ?
    - четвърто, може да комбинирате няколко вида стимулация за увеличаване на усещането.
    - пето, също така има много жени, които през живота си не са изпитали оргазъм, това явно си им е вродено
    - шесто, не се отчайвай, още си много млада и зелена, че да го приемаш за проблем. от подобно нещо може да се оплаче и притесни жена на 30-35.
    - седмо, не вярвай на всичко което ти казват твоите приятелки, хората обичат да послъгват за да бъдат "фиешън" и изобщо в център на вниманието, въпроса е, че това няма нищо общо с това обаче
    Emi s tvoite partniorki e bilo taka,da dostigat orgazam,che i poveche ot edin,az nqmam takav kasmet.
    Samnqvam se da sam izpitala orgazam,i da ne sam go razbrala.
    Sex s parvite partniori ne,che tochno po zadaljenie,no naeh,che shtom imame nqkakvi vzaimootnosheniq,trqbva da pravim sex.
    Ne bih jelala da sam ot jenite,koito nikoga ne sa izpitvali orgazam.

Mesri mnogo za mnenieto ti.

Град
    старчески дом
    На 14 съм,не съм изпитвала оргазъм.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от 7oup
    Nqma nishto,az sam na 18

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от 7oup
    Nqma nishto,az sam na 18
    Grupova terapiq ili vzaimna uteha Q vzemete se nastroite malko po-sexualno i shte vidite kakvo stava ...
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Хасково
    аз пък незнам дали съм получавала оргазъм до сега... смисъл с гаджето ми много се обичаме и тои прави всичко възможно да ме задоволи по всякакъв начин и ми е мн хубаво с него но незнам... мисля че не съм изпитвала до сега и незнам къде е проблема... моля помагайте,.....

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от Vampirella
    Опознай собственото си тяло... по време на секса стимулирай горещите зони или насочи приятеля си към тях. Отпусни се и не поставяй оргазма за цел... той сам ще дойде, а се наслаждавай на всяко едно усещане Успех!

+1 i az mislq da napravq taka Yspeh na vsi4ki :P
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Започнах да правя секс на 14. На 16 свърших за пръв път. Оттам насетне започна да става все по-лесно да достигам до оргазъм. Сега когато правим секс с моя приятел свършвам за точно 6-7 минутки. Преди около 9-10 месеца за пръв път свърших сама (сега съм на 18 ) и оттам нататък като усетя възбуда свършвам сама за 10-ина минути.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от eblio
    Така...

Така ,първо,много си неориентиран,препоръчвам ти да почнеш да правиш секс и тогава да даваш такива мнения..
    Но да видим по подробно.

-първо,да,жените по-трудно изпитват оргазъм.Често симулират,така че това че някоя ти е казала,че е свършила 3-4пъти си е доста плоска лъжа,може даже подигравка.

-второ,няма как да подминеш и не усетиш оргазъм.

-трето,защото харесваме близостта с половинката си и знаем,че му доставяме удоволствие.

-четвърто- с това съм съгласна

-пето- НЕ Е ВРОДЕНО.Щом има толкова много нервни окончания там,значи може да получи оргазъм.Въпрос на техника е,ако си вързан в ръцете,много ясно че няма как да свършиш или да накараш някой да свърши.

-шесто, липсата на оргазъм е бял кахър,за жените на 35.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

пробвай с жена може там да е проблема
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от buxbull
    пробвай с жена може там да е проблема
    Probvala sam,no predpochitam mujete

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си