- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Към всички момчета с проблем при забелването
Всички, които имат този проблем при ерекция нека оставят мейл или скайп, за да споделим и обсъдим проблемите си. Тези, които са имали проблема и са го преодолели също да се чувстват свободни. Нека поговорим по тези проблеми.
Може дори да основем клуб на "сексулано осакатените".
Шегата настрана, мисля че би било полезно на всеки.
има тема закрепена като "важна".Първоначално написано от albert1
не мисля, че момчетата с този проблем са "сексуално осакатени" !!!!
ако това е поредния педофилски опит за лов - виждам, че това ти е първи пост тук - следва да си наясно, че и зад 100 проксита ще те локализират без проблем. от педофили се гнусят дори в китай!
p.s. моля някой правоимащ да изтрие цялата тема. благодаря!
Здравей!
Всъщност, имаме цяла тема в този раздел, в която се дискутира фимозата и хора споделят опит.
Зповядай: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598
@batkodoki,
много си мнителен бе човек, айде малко по-спокойно! Интересно какъв педофил съм на 16!?А това за сексуално осакатените беше просто на шега, не е било нищо лошо, все пак и аз имам този проблем.
@swords1010,
благодаря за този линк, но всъщност прочетох цялата тема и именно това ме накара да пиша, защото виждам, че хората с този проблем не сме въобще малко... Аз си мислех, че съм някакво изключение и се притеснявах много, но сега виждам че доста други хора са като мене и затова просто мислех че не е лошо да обсъдим проблема в личен чат, за да не занимаваме останалите с лични въпроси. Просто исках да питам някой със същия проблем за някои работи, но както и да е.