- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На колко години запалихте цигара за първи път?
7ми клас. Не защото някой ме е карал, а защото ми беше кеф. И затва пуша и до днес.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
на 13![]()
Много се гордея с това че,мога и да пуша мога и да не пуша!!Така е и с алкохола все ми е едно![]()
![]()
Не пуша!
На 14, ако не се лъжа... Мале, тая възраст май ми е ключова - какво ли не направих за първи път тогава![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Еми не съм ощеНяма смисъл. (:
What you give is what you get!
Аз лятото пушех, а като започнем училище и до Окромври ги псирах. Аз толкова и пушех де, ама все пак...Първоначално написано от SoulSteal
Сега много тормозя пушачите. У нас се пиши на терасата (няма значени че ми е гадже дори). Гости като имаме си пушат навън. Зима, лято...
И постоянно ги псувам като пушат! Баси...приятелката ти те пуска (като сте хванати за ръка или прегърнати), защото ще пали цигара. После иска да те цунка, а тя..СМЪРДИИИ на тез гадни цигари пуу...
Аз не пуша и се гордея с това!! :P
The Spark
ne s1m
В 6ти клас мисля.Никой не ме е карал,просто така се стекоха обстоятелствата.Пуших не защото ми одставяше удоволствие,а заради компанията,в която бях.Отдавна отминах тези детски години,и в момента нито пия,нито пуша.![]()
az ne sam probvala, gorda sam sas sebe si![]()
:P
За първи път на 12. Иначе сериозно пропуших на 14-5.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
на 4-5..майка ми ми даде да си дръпна за да видя що е цигара почнах да кашлям да се наливам със вода..ии сега си се гордея че не пуша..
Трябва да си прост,че да пушиш..Плащаш си да се тровиш..чудя се аз на пушачите.
На около 11-12 и от тоя опит половин час не можах да спра да кашлям![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На 14 години. Бяхме с една приятелка и 2 момчета. Те пушеха и ние опитахме. От тогава до сега пуша от време на време и не съм се пристрастила чак толкова, че да не мога без цигари. Всичко е индивидуално. Хубавото е, че не изпитвам никотинов глад![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
12 ... да видя кво е .. после се правех на гъзарка 1-2 месеца се изваждах голямата пушачкаА са не пуша :]]]
Лелеееее колко съм била зле ...
Хахах супер е яко.Първоначално написано от Alabalaportokala
Тва не е особено за гордост. Даже е опасно.Първоначално написано от SoulSteal
ауе G.. явно си забравила...6-ти клас,Панагюрище..прозореца и "Само даскалицата да не ни види... "Първоначално написано от PeBuLs_BaBe
![]()
![]()
по темата - 6-ти клас..са не..понякога си дръпвам от др цигара.., но не пуша по принцип...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Абе М, преди тва съм пушила в the Old гимназия и детската градина "горе". Аз или ти знаем кога съм пропушила?Малеее, а помниш ли таванското на блока със Зози?
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
бах го забравила...Първоначално написано от PeBuLs_BaBe
![]()
![]()
![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...