- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На колко години запалихте цигара за първи път?
на 15![]()
![]()
Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036
УаУ кАкВО НеЩоОоОоОооПървоначално написано от LeAv3 m3 Al0n3
първото дръпване беше на 5..наще ми дадоха да пробвам..иначе в 8ми клас бях изпушила няколко цигари..и всичко на инат..е,добре ,че всичко си остана в миналото![]()
лятната ваканция между 1-ви и 2-ри классамо опитах, задавих се... и така, сега не пуша, намирам го за безсмислено и грозно. А и не ми мирише добре
![]()
тъпо звучи ,ама не помня много малка тряя да съм била даже не помня как е било и в ква ситуация
![]()
Ем...5 клас някъдеКолко отдавна бешеееее..Но не съм пристрастена,пуша само когато съм нервна
![]()
Аз не пуша, ама смътно си спомням как като бях на 5-6 годинки максимум, майка ми отиде до тоалетна и си беше оставила запалена цигарата и аз си дръпнах![]()
![]()
Даже помня вкуса и тфа, че се задавих
![]()
+1 Tva e tupo i banalno !Първоначално написано от viktoriya_sn
![]()
mmm не помня..бая отдавна беше.. е само пробвах тогава..иначе редовно си пуша от две години![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Никога не съм опитвала!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Първата ми цигара беше на 12, но от 15 Септември не пуша, което значи, че днес стават точно 6 месеца от както не съм палила.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Мисля , че някъде около 5-6 години .. може би и 7 годишен да бях ..Първоначално написано от Miss_Perfekt
Къде - пред нас ..
Баща ми ме накара .. да ми покаже колко е гадно пушенето .. и наистина ми беше гадно , от тогава - не съм пипал цигара ..
Беше Боро .. Червено :P
Благодаря му за това м/у другото.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Na 10 bqh,dvijeh v dosta "po-zrqla" kompaniq,te bqha navutre v ne6tata i az sq kak da ostana po-doly i zapalih,bqhme na ylicata,posred bql den i na6te suotvetno bqha razbrali...![]()
още не пуша,е още не се знае![]()
14
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
На 13. В училщния рейс едно момиче от 10ти клас пушеше и ми предложи да пробвам. Задуших се. Щях да умра. После се чудех с кой акъл го направих. Същата вечер казах на нашите, че съм пробвала и им обясних, че не ми харесва и те останаха впечатлени от това, че отидох и им казах всичко в прав текст.
Ми на 7 бях... баща ми ми каза да пробвам... и от тогава нямам желание за цигарки![]()
Mi za purvi put zapalih na 13 pu6ih 3-4meseca i gi sprqh.Posle palih po 1 cigara na nqkolko meseca i ot 4-5 meseca pak po4nah da pu6a,ama toq put po-seriozno![]()
КуЧкА сЪм БиЛа..Не ОтРиЧаМ!мРаЗиШ мЕ...ХаХа А щО мЕ зЯпАш КаТо сЕ сЪбЛиЧаМ?С ПрАвЕжИ гАдНи Ми ИзЛиЗаШ...И ТъПи ПуTкИ мИ ЗаБиВаШ...ВиНаГи сЕ ВрЪщАш НА МоЯтА врАтА...А КаЗвАш Не сЪм биЛа За тЕб сеГа!
Dneska otivame nie na parzalkitee i tam ima edno kato ky6ti4kai edna fr nameri kutiq bqlo victory i zapalkai aide sega navrqhme se si4ki tam ( 7-8 4oveka),nqkoi bqha probvali dr ne (az ne) i si4kite izpu6iha po 1-2 cigari nai mn 3 i nakraq to4no da si trygvame i az se prestra6ih i vikam daite i na mene
i si probvah nai-nakraq i kato neznaeh kak malee kato glytnah ot dima,ka6lqh kato kon
ujasno be6e ama posle se hilq 2 4asa
![]()
I sam na 13 godini
i tva mi be6e 1iq pat
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
V 5-ti klas ot lubopitstvo(dea kak se zabaknah togava) ne mi haresa i ot togava nikoga pove4e
![]()
На 4. Майка ми даде да пробвам.
Съзнателно за сефте съм пушила в 4-ти клас с едни батковци.