- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На колко години запалихте цигара за първи път?
на 12. чисто любопитсвто. не смятам да паля пак..
На 16г. - няма да повторя.![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Палила съм на други не веднъж, на себе си-никога.
What you give is what you get!
Все още не съм и не мисля да пробвам.![]()
Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!
на 13 .. определено не ми хареса
ммм 3-ти клас май беше![]()
Суетата.Моят любим грях.
кажи-речи същото само дето аз бях на 6. Майка ми после бая се караше на бащата дето ми е дал.Първоначално написано от Sofia Regular Cunt
![]()
Ами аз съм на 13 и не съм опитвала никога да сега цигара.![]()
Надявам се и да Не опитам.![]()
Don't worry, be happy!
Това може би е единственото нещо, което ме кара да изпитвам поне мааалко уважение към теб.Първоначално написано от Sofia Regular Cunt
![]()
уважавам те...Първоначално написано от Sofia Regular Cunt
по темата: на 11
Fall down seven times..
Stand up eight.
12
Ми втория срок на 6ти клас в квартала с най-добрия ми приятел и още един,който не пуши тогава и до днес не е пушил и едно момиче,което си пушеше и продължава.Сега пуша всеки ден,но хубавото е,че съм пристрастен само към навика,а не към никотина.И за тва пуша между 0 и 6 на ден.Покрай pliok се опитвам да ги спирам изобщо,но не се получава много-е го днес пак 3 и май вечертаще дръпна още 1-2....
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Някъде на осем.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Ммм...4-5 клас...и не я запалих аз,а само си дръпнах.Иначе не пуша.![]()
бьБях на 6 и беше Арда, но естествено не глътнах, а си мислех, че пуша и се кефех... Сега не пуша
mindscan
за първи път,като опитах цигара бях на 4-5..
майка ми ми предложи за да видя,че е гадно..аз се съгласих.
хаха и след,като си дръпнах кашлях,давих се,изпих цял тон вода.![]()
14
Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот