- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На колко години запалихте цигара за първи път?
На пет, нещо повече - цялата я изпуших (не като наказание или по принуда) и ми държа влага идните петнайсетина години.(а дали пък нямаше да изглежда по-добре с бавно догаряща цигара в уста вместо с балонче от дъвка точно този емотикон?)
![]()
Не съм сигурна на колко бях, може би 9-10. С една приятелка решихме да пробваме и не ни хареса, оттогава не съм пушила, пък и нямам и намерението. (:
na 7 znaeh ve4e kak da si pusha na okolo 6 sum probval.No sled tova sum palil 1 cigara na 17 godini i ot togava ne sum priparval kum cigari ,samo sportuvam
Kazvah na maika mi mamo moje li da si drupna i tq moje moje a si mislkeshe 4e sum mnogo maluk i neznam kak , no az si durpah qko![]()
![]()
![]()
s gordost kazvam che az ne pu6a
на единадесетия ми рожден ден,по мое желание
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
na 14,ami po4nah da pu6a 6toto pove4eto mi priqtelki pu6eha,a i kato izlizahme vsi4ki pu6eha i taka....golqma gre6ka...na 18 sam ve4e, 4 god pu6a,a ne iskam,da mojeh da gi otkaja....
на 14 години си дръпнах за първи път .. а пуша от 15![]()
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
ким!Първоначално написано от Riot
никога...![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
На 19, като станах студентНе ми издържаха нервичките просто и нямаше как .. От тогава не съм спирал ...
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
11 год.Толкова много ме беше срам че бях казала на всички които бяха с мен да казват че не съм пробвала..А сега като чели трябва да се гордея с това![]()
na 12 mai..nikoi ne me e karal.ama togava ne galtah..samo se ligavih![]()
не помня
бях на 12 може би ... лелес браатовчед ми на село ... той ме научи а пък и на други ..неща развали ме тоя човек
ц
ц
![]()
на 14 от любопитство
на 14 от любопитство
на 13 , просто се сдобих с 2 цигари ... дотогава не съм имала, и не съм търсила, щото наште не са пушачи ... не са ме карали , а просто от любопитство![]()
На 14
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ми на 12 ...![]()
Zashto izbivash varhy men svoite kompleksii, dori ot nenadurven h*i po mek si .. da beshe smeshen, che da mi povdigash nastroenieto, a ti si tup i ne iskam da ti slysham mnenieto ;]] !!!